Fiv in Ungaria 86
Raspunsuri - Pagina 19
Mona40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KiraClara Am ajuns si noi la Budapesta. PK nu era (stiam ca e plecat) si m-a vazut alt doctor care mi-a zis ca situatia nu e roz. Sunt 3 pe dreapta si 1 pe stanga, insa cresc mult prea repede si ii suspecteaza ca ar fi de fapt chisturi. Maine fac E2, ma vede si PK la eco si decidem ce vom face. Stiti cumva cat ar trebui sa fie E2 la 4 foliculi ? Am inteles ca unui folicul ii corespunde o anumita valoare a E2. Asa e? Doctorul a zis ca daca E2 e mic, clar sunt chisturi si nu are rost sa continui tratamentul. Chiar daca ar fi 4 foliculi si 4 ovocite mie mi se pare cam putin pentru a continua tratamentul. E foarte ciudat ca fix pe aceeasi schema de tratament am produs 12 foliculi prima data si acum numai 4. Maine trebuie sa decid daca merg sau nu mai departe. Vreau sa imi analizez sansele la modul realist si sunt gata sa renunt daca e cazul. M-ar ajuta daca ar avea cineva o experienta asemanatoare sa o impartaseasca. adria42 stiu ca tu ai transferat un singur embrion. Cati foliculi s-au vazut la eco si cate ovocite ai avut la punctie? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! Clara |
Clara, am intrat intamplator aici.
Daca te ajuta cu ceva, eu am facut in dec ( aici in israel)primul fiv cu gonal f 300. am avut 5 ovucite la punctie si s-au fecundat in urma micromanipulatiei 3, rezultand 3 embrioni de 72 de ore. Au fost introdusi toti trei ( fara reusita din pacate ) dar important este ca nici o secunda doctorul meu nu s-a aratat nemultumit.
Mai mult decat atat prietena mea care acum este in luna a 5-a si care a facut tot cu doc meu, ( are 31 ani ) a facut 6 FIV-uri ( 3 cu alt doc ). In ultimele doua stiu ca nu avea mai mult de 5,6 ovucide, si-i transfera intotdeauna 3 embrioni.S-a lasat cu ochisori.
deci daca nu sunt chisturi...da-i inainte
bafta
alinamolnar spune:
SamiraLA MULTI ANI!Mirela bafta multa!
Didiloototul va fi OK
Adria din pacate eu la ambele FIV-uri am avut doar un singur embrion transferat si nu s-a prins. Acum fac analize poate ne dam seama care e problema. Sper sa nu fie si cazul tau. Ai incredere in DD
pentru toate fetele. Va iesi soarele si pe strada mea
alinamolnar spune:
Am primit si eu o parte din analize, dar nu imi dau seama ce inseamna. Poate ma ajutati voi.
cortisol 22ug/dl 605,4 nmol/dl
valori normale A.M. 6,2-19,4 ug/dl
ACTH 24,9 pg/ml
valori normale 7,2 - 63,3
Daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti Scuze nu stiu sa scriu "miu" la unit de masura Va iesi soarele si pe strada mea
Constanta_2004 spune:
Buna seara,
Urmaresc de 2 ani acest subiect si abia acum mi-am facut timp sa scriu.
Incercam de 5 ani sa avem un al doilea bebelus si nu se intampla minunea.Am fost la cei mai vestiti doctori in infertilitate din Constanta care nu au considerat ca ar fi o problema serioasa ca un cuplu de 35 de ani care incearca de atata timp sa nu reuseasca.Iar analizele sunt ok.
Asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am programat ptr 17 martie la Szeged pentru o prima intalnire cu dr. Janos Zandori in vederea unei IFV.
Mai sunt fete care urmeaza sa ajunga in jurul datei de 17 martie?
As fi vrut sa stiu cam cu ce ati fost si cat dureaza consultatia.
Dl Dr mi-a trimis o serie de analize pe care urmeaza sa le fac si sa i le trimit pe e-mail.
Pupici si sa dea Dumnezeu ca tuturor sa li se indeplineasca anul acesta dorinta de a tzine la piept un puiut!
mirela2 spune:
fetelor endo de 7 si foliculi mici
rezolvat si cu examenul.
miercuri ma duc sa repet eco, i am dat si mail lui nenea Zadori.
singura problema ar mai fi cazarea, ca bagajele se fac repede, astea s detalii marunte.
pupi
didiloo spune:
alina. eu nu stiu ce sa-ti spun despre analize. sper sa te lamuresti cat mai curand, sa afli o cauza si mai ales sa ai o bebita!
adria incearca sa fii linistita. nu mai e mult pana miercuri
constanta mult succes!
9+
samira33 spune:
si la mine gata mancarea si treaba...acum imi astept familionul
cand pleci mireloi???
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 si la mine gata mancarea si treaba...acum imi astept familionul cand pleci mireloi??? |
deci, miercuri mai fac o eco, ma duc la Coltea la madam Avram sa li dea rezultatele de la analizele de trombo si in functie si de ce ne raspunde Zadori plecam joi cel tarziu vineri.
el imi spune intr un mail mai vechi ca ar fi bine sa vin in z9 care ar fi joi, dar sa vad ce mi raspunde si la mail-ul din seara asta.
cica rezultatele de la hormonale sunt perfecte
abia astept, am gasit si cazare, da al meu mail la hotel sa verifice daca au camera libera si gata;
am facut si o salata bulgareasca mare, buna buna....ma laud singura, dar nu i bai
samira33 spune:
hmmm...buuuunnnn...dau la schimb o portie de supa de fasole cu afumatura...te bagi???
alina,multumesc mult pentru urari...si tie numai bine.
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 hmmm...buuuunnnn...dau la schimb o portie de supa de fasole cu afumatura...te bagi??? alina,multumesc mult pentru urari...si tie numai bine. |
mmmmmmmmm bun rau
ma bag