Fiv in Ungaria 86

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

KiraClara exact ca si tine am patit si eu la primul fiv de la Szeged.Am inceput tratamentul de stimulare si la primul eco Dr.Zadori mi-a vazut 3foliculi pe ovarul drept si doar unul pe ovarul stang.Nu era problema ca erau prea putini dar cresteau prea repede.Imi aduc aminte ca in z 6 de stimulare erau de 16-18mm.Dr a considerat ca e mai bine sa intrerupem tratamentul ptr a nu fi chisturi.Am reluat stimularea luna urmatoare care a decurs cam la fel(3 pe un ovar si unul pe celalalt) doar ca foliculi cresteau normal.Pe parcursul tratamentului unul a ramas in urma,la punctie fiind doar 3 foliculi din care 2 ovocite din care au rezultat doi embrioni.Cam asta a fost,restul a depins doar de D-zeu.Parerea mea e ca nu conteaza cantitatea ci calitatea.Am vazut ca se discuta de nr.de embrioni transferati,cand am fost eu la Szeged era o doamna de 41ani care a avut un folicul,un ovocit ,un embrion si a ramas gravi,deci se poate si cu unul.Eu iti doresc doar sa reusesti ca in rest nu conteaza.Vorba mea:un sut in fund e intotdeauna un pas inainte .Poate e de bine!
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

KiraClara ai aici nivelele de estradiol in fc de ziua de stimulare, e un grafic mai jos pe pagina

http://www.advancedfertility.com/ivfstim.htm

mai e un link si aici http://forums.fertilitycommunity.com/vitro-fertilization-ivf/272613-e2-levels-during-ivf-cycle.html

azi e ziua Sf. Anton de Padova ocrotitorul copiilor, cel care implineste dorintele si face minuni cind nu mai exista speranta

sa spunem o rugaciune in gind si sa speram for the best

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Stiti cumva cat ar trebui sa fie E2 la 4 foliculi ? Am inteles ca unui folicul ii corespunde o anumita valoare a E2. Asa e? Doctorul a zis ca daca E2 e mic, clar sunt chisturi si nu are rost sa continui tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Pamy, dia_na multumesc pentru raspunsuri! Cred ca nu am altceva de facut decat sa astept ziua de maine si sa sper ca impreuna cu doctorul vom lua decizia corecta.

Dar de printesa Lia care a declarat ca a ramas gravi natural la 56 ani, ce ziceti? Si sotul ei are 61 ani... Si eu ma agit toata la 31 ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Samira Doamne-Ajuta sa fie cum va doriti!
Mirela2 Doamne-Ajuta!

Eu sunt in focuri cu sesiune si cu jobul, ca-mi vine seful maine si Dumnezeu stie cu ce idei. In rest mai nimic.

Pupici

Dumnezeu are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Samira, e ziua ta???????????????? LA MULTI ANI!!!!!!!Sa-ti dea DD tot ce iti doresti pe lume, si un , sau doi ...etc
Kira Clara sper sa fie bine. Nu stiu, nu mi s-a intamplat, dar.....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

kiraclara:of, mor cand aud de-astea, fir-ar sa fie. ca asa de putini am avut si eu. la mine cresteau greu, unul l-am pierdut, vai de noi, am ramas cu 3 si PK a zis sa mergem mai departe. numa ca au fost goi.
asa ca reluam treaba.
dar, e o fata acum in focuri pe fiv simplu si a avut 2 foliculi, si aia cu ovocite. si ea se intreba cu dr daca sa renunte si a mers mai departe.
sa te lumineze dzeu sa iei decizia buna.
bine ca faci E2, poate ca daca si mie mi-l facea PK si iesea mic, nu mai punctionam degeaba ovarele.
tin pumnii very very strans!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Samira Doamne-Ajuta sa fie cum va doriti!
Mirela2 Doamne-Ajuta!

Eu sunt in focuri cu sesiune si cu jobul, ca-mi vine seful maine si Dumnezeu stie cu ce idei. In rest mai nimic.

Pupici

Dumnezeu are grija de noi

Adriana

maine fac eco sa vad cum stau

pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

KiraClara, nu fii suparata, asteapta sa faci estradiolul si poate totul e ok, sunt ovocite si nu chisturi. Eu am avut la prima ecografie 3 foliculi pe ovarul stang si nimic pe cel drept. Unul era mare si doi mai maruntei si dr.K a zis ca poate daca continuam tratamentul de stimulare se dezvolta si cei mai mititei. Din pacate nu a fost asa si la a doua ecografie se vedea un folicul mare (parca avea 20mm) iar ceilalti doi au ramas mici, de 14mm si 12mm.Am facut Cetrotide pt. maturarea folicului iar tratamentul de stimulare a durat numai 8 zile la mine , probabil pt. ca nu s-a dezvoltat decat un folicul mare. Am facut Gonal-F 225 unit/zi+ Menopur 225 unit/zi+ clostybegit 2cp/zi in primele 5 zile de stimulare. Dr.K mi-a spus ca acesta era tratamentul maximal pe care putea sa mi-l dea si il cred. Problema e cu rezeva mea ovariana redusa. Asa ca fruntea sus Clara, daca sunt 4 foliculi e ok si daca sunt si ovocite de calitate e de ajuns sa ai unul sau doua si sa mearga bine! Iti tin pumnii maine si ma rog pt. tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mami_vreau,
Apartamentul e format dintr-o camera mare, care contine un fel de living cu o canapea extensibila, o masa cu scaune, int-un colt este chicineta,usa spre terasa, iar in partea cealalta este patul, dulap mare pt. haine+ televizorul. Au si cuptor cu microunde.
Zona in care este pensiunea este f. linistita si este aproape de clinica (cam 5-7 min cu masina). Am avut GPS ca altfel nu ne descurcam in Budapesta. Parcarea este gratuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

aoleu ce i afara, cum ajung eu la eco si la facultate, ca azi am examen, bat o de sesiune, ca a mai inceput si asta una e in aviator sandu aldea si alta la aparatorii patriei.??

pupi fetelor si o saptamana fara accidente, ca tocmai am vazut unul in fata blocului la mine

p.s. aseara s a dus al meu pana la mega si cand s a intors, pe langa ce a luat de acolo......a cumparat un biberon albastru si mi l a pus pe noptiera suptil, am ramas fara aer cand l am vazut

cine stie de unde apare si

Mergi la inceput