Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 3
sophie76 spune:
mousel, eu pina in prezent am mers la dr Mihalceanu din iasi, dar cochetez cu ideea de a merge la dr Vintu in BT , mi am facut deja o programare pt saptamina viitoare la dumneeai, as renunta la a merge in iasi, pt ca o consultatie la Iasi inseamna o zi pierduta si pt mine si pt sot , iar in situatia noastra drumurile cu masina nu sunt f indicate . Eu am mai mers la dr Vintu sa mi faca monitorizarile inainte de inseminari, a fost f draguta cu mine, intr adevar asteptam cam mult chiar cu programare, dar o data ce incepi sa mergi la ea te programeaza mai repede si e posibil sa te cheme si in maternitate.Despre orice medic ai sa gasesti si pareri pro si contra, cel mai mult conteaza impresia ta si feeling ul tau, important e sa simti ca ai un medic in care ai incredere (cind il gasesti spune mi si mie
)
vasilasanita eu am facut 2 inseminari la Ominiclinic Iasi.
8+
mousel spune:
"intr adevar asteptam cam mult chiar cu programare, dar o data ce incepi sa mergi la ea te programeaza mai repede si e posibil sa te cheme si in maternitate."
unde te programeaza, la Ecomed?face ea programarea personal sau cum? mie nu mi-ar place sa stau in asteptare 2-3 saptamani pana ajung la o consultatie.
in caz ca vreau sa-mi supravegheze sarcina si sa nasc cu ea trebuie sa-i precizez acest lucru sau se prinde singura?
mvb spune:
Sophie si eu am de gand sa merg la dr. Vantu......eu am fost anul trecut in mai la ea si mi-a placut ca are un ecograf destul de performant si are si un ochi f bun.....nu ma voi lasa numai in baza ei, ci voi merge si la Iasi la dr. Mihaila unde voi si naste.......pana cand apar cele II stau in pe loc repaus
...fff bun era dr Szente, dar Dumnezeu sa il odihneasca
Ai incredere in Vantu si in intuitia si instinctul tau de mama....fff mult conteaza in sarcina intuitia......intuitia vine de la Dumnezeu, sunt acele sclipiri care ne atentioneaza in legatura cu ceva
sarcina usoara si la termen!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Fetelor ce mai stiti de AMIR si de Raducu?
Abia astept sa intre pe forum sa ne povesteasca despre nastere

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
arinaa spune:
PYSYPISI pentru o exactitate a rezultatului la dublu test se recomanda sa faci ecografia in aceeasi zi cu analiza(la analiza tb sa te duci cu ecografia)mie asa mi-a recomandat dr.
31+
RARES
pogonici1977 spune:
mia trecut degetul dar am dat in alta..din cauza curentului ma doare urcehea stanga..am pus ulei sfintit cald de la sf nectarie si picaturi novocalm
anul 2010 va fi anul meu
doamne ajuta
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
sophie76 spune:
mousel nu am fost pacienta d nei dr o perioada asa de lunga cit o sarcina, eu cum am spus faceam la ea monitorizarile ecografice si trebuiai facute cam o data la 2 max 3 zile, si cind putea ma chema la ecomed ,iar daca se nimerea week end (duminica) ma chema la maternitate.
Acum ,cum am mai spus, legat de sarcina si eu inca nu sunt f hotariata ce cale sa aleg. Eram convinsa ca merg doar pe mina doctoritei mele din Iasi, dar la ultimele vizite nu mi a placut comportamentul si atitudinea ei ,desi profesional nu am ce sa i reprosez. Eu cochetez si cu ideea de a naste la Bethesda la Suceava,si eu inca nu simt ca am gasit un dr potrivit pt mine acum , dar sper sa ma lumineze Dumnezeu.
8+
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 VASILASANITA eu am facut 3 inseminari la dr Grigore, dar din pacate materialul sotului nu a fost suficient si am fost nevoiti sa facem FIV. PYSYPISI la dublu test trebuie sa mergi cu ecografia de 11-12 sapt, cat mai recenta si trebuie sa fie trecut pliul nucal. Multa bafta. ![]() ![]() SOPHIE nu iti fa griji din cauza greturilor ca nu exista o regula. Unele nu au deloc, iar eu nici acum nu am scapat de ele. Incearca sa te relaxezi si fereste-te de raceala. ![]() 13+ |
Zi mi te rog daca stii de reusite la dna dr Grigore, la tine am inteles care a fost problema, insa am inteles ca este important si embriologul cand se face inseminarea. Te rog sa mi mai spui de ce ai avut nevoie pt inseminare in afara de analizele hormonale. Si a treia intrebare: cat costa inseminarea cu tot cu prepararea spermei? Pupici si multumesc mult!
Dumnezeu ne va ajuta!
vasilasanita spune:
sophie cu cine ai facut la omniclinic? Eu am fost de vreo 2 ori acolo, dar nu stiu de reusite, poate o fi dar nu stiu eu. La tine are era cauza? SAu pur si simplu nu se intampla?
Pupici!!!
Dumnezeu ne va ajuta!
dana1980 spune:
13+
[/quote]vasilasanita
Zi mi te rog daca stii de reusite la dna dr Grigore, la tine am inteles care a fost problema, insa am inteles ca este important si embriologul cand se face inseminarea. Te rog sa mi mai spui de ce ai avut nevoie pt inseminare in afara de analizele hormonale. Si a treia intrebare: cat costa inseminarea cu tot cu prepararea spermei? Pupici si multumesc mult!
Buna fetelor!
nu am mai scris de mult dar v-am citit zilnic. Vasilasanita si eu ca si Vanesa am facut 3 inseminari cu dr. Grigore. Pt inseminare nu am avut nevoie de analize hormonale. Am facut stimulare cu Gonal (2)si cu Puregon (1). Dr. Grigore nu are embriolog. Ajungeam la clinica, lasam sperma si ne intoarceam intr-o ora.Asistentele cu ea aveau grija de tot. M-a costat ultima, dar cred ca toate au avut acelasi pret de 180 ron.De reusite.....cat am fost pe acolo, sincer nu am auzit. Acu nu stiu ce sa spun, eu am cooperat ft. bine cu ea, si chiar am simtit ca vrea sa ma ajute.
Sophie ma bucur enorm pt. tine. Sa stii ca eu tot la Vantu m-am gandit, cand o sa fie timpul la mine. Am fost si eu la monitorizare la ea, recomandata de dr. mea din Iasi, a fost ft. foarte draguta si cooperanta si am auzit numai lucruri bune. Mi-ar placea ft mult sa ne intalnim si sa-mi povestesti despre experienta ta, asta daca si tu vrei. Multa bafta si sa dea DD sa iti strangi puiutul in brate!