Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanaa28 spune:
Am dormit si eu doar o jumatate de noapte
..as dormi acum dar am ceva treaba...
Rebiana, Alex s-a nascut la 37 de sapt perfect normal, nici la noi nu au fost semne prevestitoare. Din contra, DPN era pa 1 mai, pe 3 aprilie am fost la un control de rutina, iar doctora mi-a spus sa stau linistita ca nu se naste pana dupa 20. In 5 aprilie am pierdut dopul, in 7 s-a nascut. De asta zic ca ma pot astepta si acum la orice
Desi, sa-i raspund si Roxanei,de data asta imi doresc sa stea cat mai mult in bultica
, chiar si peste 40...sau poate-mi schimb parerea peste vreo doua, trei sapt, cand incepe greul...
deja simp schimbari de la o zi la alta...dar nu ma plang...inca![]()
sper ca azi noapte a fost o insomnie trecatoare![]()
Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
briza_marii spune:
Vin si eu alaturi de voi la o cana de cafea ca sunt zombi! Ce noapte aiurea am avut! La inceput pana pe la 1 si ceva nu am dormit ca l-a apucat pe sot o criza de tuse de nu mai reuseam sa il potolesc deloc
. De azi il bag pe naturiste: tinctura de propolis cu miere si ridichie cu miere. Apoi s-a potolit el a inceput burta mea: dureri pe jos..senzatie de mers la pishu...apoi mai spre dimineata am inceput sa visez urat..
Ma apuc sa citesc din urma. Sper ca azi sa se miste forumul mai repede, ca ieri nu prea am putut sa citesc ca imbatraneam pana se deschidea o pagina
27+
Eric Mihai
dayanara spune:
greenfrog imi pare rau si sper sa se rezolve problema, poate totusi a masurat gresit, daca nu ma insel vladimirescu stie cate ceva despre asta
babyangel da ai dreptate cu laptele seara si ma ajuta si la arsuri nu doar la somn, nu stiu de ce tot uit
oana in astea cateva ore dormite te.am visat, erai cu bebe in carucior, te plimbai pe o strada suspendata si faceai poze:))
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
Greenfrog - vroiam sa-ti spun ca si mie la prima sarcina mi-a spus medicul la eco ca Irina are un rinichi dilatat.
Asta era in luna a 8-a sau a 9-a, mai curand prin ultimele saptamani.
N-am facut nimic atunci pe moment, am fost si eu nelinistita ca si tine, iar parca la o luna de la nastere i-am facut o ecografie abdominala Irinei, sa vedem cum arata rinichii.
Dilatatia se retrasese, si totul era normal.
Nu stiu daca ai aceeasi problema, insa am mai auzit si pe altcineva cu problema rinichilor dilatati, in ultimele 2 luni de sarcina.
Sper sa fie la fel de simplu ca la noi, si sa nu fie nici o problema. Tin pumnii la medic!
oanaiacovita spune:
Roxana era carutul din linkul tau?
Frumoase vise ai.
Abia astept sa il plimb pe bebe si sa ii fac poze, ca de strazi suspendate noi pe aici nu prea stim.
Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andira spune:
Babyangel - multumesc de sfat, inainte ma mobilizam si beam o cana de lapte inainte de culcare, si-mi aduc aminte ca era bine. O sa incerc din nou. ![]()
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Greenfrog imi pare rau pt. rezultatul ecografiei. Eu as cere o a doua opinie. Oricum sa stii ca si in cazul cel mai rau cand ar fii reala problema, se poate rezolva prin operatie sau se rezolva cu cresterea. Trebuie sa fii tare sa nu te stresezi prea tare.
Freedelia greu cu educatia copiilor, de departe cel mai dificil si important lucru. Si eu mai am divergente cu sotul, dar in general se bazeaza pe mine si incearca sa se adapteze stilului meu desi el a fost crescut mai apru
. Si el rabufneste uneori si am impresia ca nu e deloc de acord cu ceea ce fac eu si ma scoate din sarite, daaar am observat ca si pe el cel mai bine il fac sa coopereze aplicand metodele blande si nu cu cearta, nu contrazicandu-l. Asa ca aplica si pe el celeasi metode AP si vei vedea ca va fii ok
Vaccinurile si eu sper sa reusesc sa le fac mai tarziu, mai distantate si nici unul in plus fata de cele obligatorii. Oricum le urasc, Elena avea reactii aiurea, facea febra mare, aprox 3 sapt. nu manca mai nimic, nu progresa, ba mai rau regresa...Sunt mult mai periculoase decat stie lumea, e o incercare de manipulare a sistemului nostru imunitar, care este putin cunoscut de catre medici si niciodata nu stim exact cum va reactiona.
Mihaela
28+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
ioanaa28 spune:
Carmen, frumoase pozele, ma bucur ca v-ati simtit bine
Vezi daca ai fost curajoasa si ai venit? bravo mami
atb, felicitari, ce sa mai zic...eu nu mai am memorie nici pana lamagazin, sa stiu ce trebuie sa cumpar
...iar tu in sesiune
bafta !!!
greenfrog, bravo pt rezultatele bune, iar pt cele ce te ingrijoreaza cere lamuriri, sigur nu e nimic de speriat..
ate, felicitari pt rezultate si pozitia bebeului
nu te ingrojora de acum iainte creste vazand cu ochii![]()

Gaby felicitari si voua !!
da zau, de ce sa se nasca mai repede? nu poate fi pur si simplu mai bine dezvoltata? se iau in considerare alte criterii decat lungime, greutate? intreb si eu ca nepriceputa![]()
pupici la toate burticile

Ioana,
31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Neata si de la noi! ![]() Alina eu nu am inteles. Tu ai acum 2 medici de fam?Neuronul meu nu proceseaza ce ai zis tu.Ca eu stiu ca in momentul in care te inscrii la alt medic de fam, automat casa de asigurari de scoate de la cel vechi, deci nu mai apartii de el. [purple][size=3][font=Script MT Bold]Oana 33+ Eric Nicholas |
[b]Ioanact in completarea Oanei, iti spun si eu ca medicul de la care ti-ai scos fisa nu mai are dreptul sa elibereze retete pe numele tau..
Insa , daca te intelegi bine cu el, iti poate elibera pe alt nume de pacient( al sotului, al mamei tale sau cineva care este cu fisa la el)

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
rmkristine spune:
freedelia tu ai deja 2 cezariene si esti la a treia?
In legatura cu modul de crestere a copiilor, nu stiu ce sa zic, dar eu am un copil foarte incapatanat. Ce sa fac? Sa-i dau sa manance numai ce vrea ea? Adica doar dulciuri si ciocolata? Sau sa manance numai cand vrea ea? Si sa doarma doar cand vrea ea? Pai ea n-ar vrea sa doarma nici la 12 noaptea. Aseara (pe la ora 11) imi spunea ca ea se da jos din pat pt ca nu vrea sa doarma!!! 
Intreb pt ca sunt f curioasa, desi admir modul tau de abordare a relatiei cu copiii, dar cred ca si copiii sunt altfel! Nici eu nu sunt adepta unui regim militaresc, dar caut o modalitate de a-i impune totusi o disciplina!
Marina
27 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)