Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
freedelia spune:
Dar schema de vaccinare este diferita de la tara la tara -- ceea ce ma face sa cred ca nu prea conteaza cand le faci sau cum le combini, atat vreme cat le faci pe toate.
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
dayanara spune:
bluekido faci bine ca intrebi toate amanuntele , pe urma nu vei avea timp sa intri pe forum pt orice :)
castelana exact asa se procedeaza cu usturoiul aici se caleste apoi se arunca, sau se fierbe apoi se arunca etc
eu in schimb il mananc de drag ce mi.e:))
m.am culcat la 2 azi noapte ca sa ma scol la 6.30....si sunt ca noua
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Freedelia ca aplici AP sau nu, parerea mea e ca oricum te certi cu sotul pe tema educatieie
Motivul e simplu: putini barbati acorda atentie aspectului psiho-emotional in educatia copilului si mai ales studiului in acesta directie. Vremurile se schimba mereu si daca nu facem "update" metodelor de educatie, vom avea probleme in adolescenta.
Si tot psihologic dovedit este faptul ca taticii doresc sa vada in proprii copii tot ceea ce ei nu au fost- de aici abordari gresite in educatie.
Dayanara si celelalte fete insomniace incercati seara inainte de culcare un pahar de lapte caldut...pe mine m-a ajutat
Honeybaby daca te decizi sa iei fier, trebuie sa te dotezi si cu supozitoare pt. ca fierul constipa
Si pentru asimilare, trebuie luat impreuna cu vitamina C-sau luat cu suc de citrice. Dar ce hemoglobina ai? Sau Sideremie?
Oana imi pare rau de infectia urinara persistenta
Exista vreo metoda sa ne ferim de aceste infectii? Sa prevenim?
Mi-a spus si mie dr sa fac examenul de urina si ma intreb daca ar fi posibil sa am infectie fara sa ma deranjeze nimika
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
greenfrog spune:
Buna dimineata,
ieri am fost si noi la ecografia de 32 de saptamani. Bebe are 2.2 kg si colul este inchis, dar m-a speriat rau spunandu-mi ca este o problema la rinichiul stang:
pe foaie de observatie a mentionat ca rinichiul stang are dimensiuni crescute, bazinet intrarenal dilatat 12 mm, aspect de tip hidronefriza de tip 2/3; ureter dilatat pe traseu, diam maxim 7-8 mm, aspect de tip ureterohidronefroza stanga- posibil malformatie ureterovezicala.
azi mergem la medicul nostru ginecolog sa vedem care este si parerea lui.
33+ 
freedelia spune:
Greenfrog -- nu stiu exact ce inseamna diagnosticul tau, dar o proietena a nascut in vara un baietel cu un rinichi marit. Stiu ca atrebuit sa faca echo in fiecare saptamana spre sfarsit, ca sa se asigure ca totul e ok. Cred ca daca era in neregula, il scoteau mai repede. Sa dea DD sa nu fie nimic serios 
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
greenfrog trebuie sa acorzi atentia cuvenita acestui diagnostic, si sa ceri intr-adevar o a doua parere. E foarte posibil sa fi fost o eroare de citire/masuratoare a ecografiei.
Sa ne tii la curent, ok?
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
GabyHila spune:
Buna dimineata,
Eu am venit pana la munca sa incep sa imi aranjez lucrurile pe aici, sa impart hartiile.. etc! Sta cateva ore si ma duc sa fac ceva cumparaturi ca bate vantullllll pe la mine prin frigider!
Am vazut ca vorbiti de vaccinuri. Nici nu m-am gandit sa nu ii fac copilei vacinele. Ba chiar am inteles ca sunt unele care le recomanda pediatrii si nu sunt incluse la gratuite. Odata ce nu mai sunt insarcinata, o sa am grija sa verific daca avem toate vacinele si noi facute. Nu vreau sa patim noi ceva si bubu din cauza noastra!!!
Eu maine ma duc la analize de sange. Vreau sa vad ce imi lipseste ca sa iau supliment numai ce imi trebuie. Bubu e mare si nu vreau sa fac un copil gigantic.Doamne, acum o luna mi se spunea ca e mica...
La mine nu prea functioneaza nici laptele cald daca am ganduri.Mai bine imi caut solutii pt ganduri, ca tot degeaba nu dorm. Dar in rest, dorm bustean!!
Va pup. Incep curatul pe aici, ca parca vad ca am venit degeaba:)
In 8 saptamani ne intalnim cu Joy:)
greenfrog spune:
freedelia multumesc pentru incurajari, abia astept sa merg azi la ginecolog. eu ma cam pierdusem ieri in cabinet la ecografie, noroc cu sotul ca a fost mai tare si m-a incurajat mult. va anunt ce a zis ginecologul.
33+ 
ate_09 spune:
neata dragelor!!
Vin si eu langa voi cu o tava cu cafelute cu lapte!!!
Vaaai ce bine e acasa!!!!! In sfarsit am terminat si eu mersul la birou si cum pana acum ma vaitam de stres si munca...acum incep sa ma plang de plictiseala
. Dar incerc sa ma odihnesc cat pot de mult!!
O sa fiu cu voi pe forum mai mereu pt ca toata ziua sunt singurica acasa ...
Aseara am fost si noi la control..unde ca niciodata am asteptat pe hol aproape 2 ore de ma luase si somn si foame si toate cele.
IAr una peste alta cand am intrat in anticamera si ma pregateam sa intru la nenea doctorul s-a luat curentul. Noroc ca n-a tinut decat vreo 2 minute.
Bebe este bine, dupa ecograf avem 31 sapt si 3 zile si 1463 grame. Acum dupa ce am citit de greenfrog ca la 32 de sapt bebe al ei are 2.2 kg, parca mi se pare mititel rau al meu
.
Mi-a aratat pe monitor cum sta el acolo in burtica si are funduletul chiar in coastele mele si e cu capusorul in jos deja.
AM de recuperat vreo 2 capitole din urma..asa ca ma pun pe citit acum si revin putin mai incolo.
Pupici tuturor 
asteptam un
31+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi!
Multumim de cafeaua de dimineata. Tare as bea una, dar mi-e teama cu pulsul asta al meu care ieri o luase razna de tot. Macar tensiunea e ok. 10/11 cu 7, dar pulsul 117.
Raportam dormit prost si oboseala mare. Acum dimineata nu am mai recuperat ca am fost pana la posta. Am profitat ca sotul are drumul spre birou acolo si m-a dus si pe mine. Poate adorm dupa ce trimit mesajul.![]()
De Diana nu mai stiu nimic, decat ca daca totul e ok o sa ii faca cezariana pe 18. Incerc sa ii dau azi un sms sa vad daca imi raspunde.
Bafta fetelor ce merg azi la eco.
Gaby felicitari pentru vestile bune de la eco.
Bluekidoo foarte bune intrebarile tale. EU nici nu stiu ce sa intreb, dar ma bazez pe voi fetele mai organizate.
Denisa eu iau Tardyferon Fol. L-am luat de la Farmacia Catena. Si nu e adevarat ca nu se asimileaza, ca uite la mine s-a asimilat si chiar binisor.
Alina eu nu am inteles. Tu ai acum 2 medici de fam?Neuronul meu nu proceseaza ce ai zis tu.Ca eu stiu ca in momentul in care te inscrii la alt medic de fam, automat casa de asigurari de scoate de la cel vechi, deci nu mai apartii de el.
Adriana vrobim si gasim o solutie sa ne vedem.
Roxana tare fain carutul ala.
Delia wow, cum e sa stii deja ziua nasterii??
Putin mai ai si tu. Acusica incep galeriile si la noi. Oricum ma bucur ca pana acum nu avem iepurasi nascuti prematur, poate vin toti la termen.
Anca si eu mi-am visat puiul saptamana trecuta si am fost marcata toata ziua de vis. Am visat ca nu aveam nici o indemanare da il tin in brate, sa il alaptez dar el se uita cu niste ochi mici si dulci la mine.
Acum cand am refacut urocultura nici eu nu aveam nici un simptom si totusi a iesit infectie.
Greenfrog imi pare rau ca bb are un rinichi marit, dar poate se rezolva,vezi ce zice si dr-ul tau.
Tinem pumnii sa fie totul doar o sperietura.
Ate ma bucur ca esti acasa.
Eu ma bag la un somnic si apoi am treburi ca maine am musafiri. Pupici.
Oana
33+
Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!