Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
dayanara spune:
castelana tu glumesti:))) dar eu chiar le.am scris alora cu ultimul model care l.am pus, sa.i intreb unde.l pot gasi, cautasem pe net si nu gaseam nici pret, nimic, de la ei stiu ca apare mai tarziu
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina Fetele, pana si la televizor e unul acuma care mananca, cartofi prajiti. Ca sa vedeti si voi cum universul unelteste impotriva mea! ![]() Voi vorbiti de hg in plus sau pe minus, iar eu am luat pana acuma 13kg si sunt la jumatatea perioadei. ![]() Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Miria as fi si eu curioasa cum se aplica metoda AP de educatie in cazul cu focul
, ca la faza cu tigara..e clar: Dami a suportat gust nashpa, murdarie si gumCat despre kg, stai linistita! Noi , astea "VOLUMINOASE" NE VOM IMPARTASI DUPA NASTERE METODE DE REVENIRE RAPIDA
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Miria -- EXACT asa mi-a facut si mie tata la 4 ani si nu am vrut sa aud de tigari pana in facultate (cand, desi nu imi placeau, am fumat pt ca era "cool"). Mi se pare super metoda -- da nene, vrei, na si incearca si suporta consecintele. Asta, evident, dupa ce ii explici si nu te crede. Babyangel -- o consecinta este ceva ce se intampla natural, neimpus din afara. Cum ar fi, daca nu mananci nu poti manca dulciuri (pt ca "se strica" organismul). COnsecinta are legatura directa cu fapta. A nu vorbi cu copilul nu are nici o treaba cu faptul ca nu mananca. Este o metoda stabilita de voi de a conditiona copilul sa manance. NU discut daca e buna sau rea, zic doar ca nu e o consecinta, ci f ace parte din categoria pedeapsa/rasplata. Am si eu un copil (cel mare) care ma face sa ma dau cu capul de masa. Cel putin de 3 ori pe saptamana plange la masa -- cand vede farfuria, plange. Desi nu este silit sa manance, dar il frustreaza... Eu una nu pot sa cred (dar poate ma insel) ca un copil nu mananca nimic (dar absolut nimic) timp de o zi intreaga si nu vrea sa manance. Absolut nimic inseamna nu biscuiti, nu fructe, nu nimic daca nu a mancat o masa. Si asta pentru ca "se strica organismul" -- placa stricata, repetata la infinit. Avem reguli, dar nu sunt OBLIGATI sa le respecte. Adica, daca intr-o zi nu vor sa se spele pe dinti, e ok. Daca nu ar vrea o saptamana, am merge la dentist (unde nu le place) pentru ca lui mami ii e teama ca s-au stricat dintii. Daca nu vor sa faca baie intr-o zi -- la fel, no problem. Si eu am zile cand nu am chef pur si simplu sa fac baie si nu fac. Cu bunele maniere, nu avem REGULI, avem insa consecinte. Daca il lovesti pe fratele tau, din pacate trebuie sa mergi in alta camera, pentru ca nu e cinstit ca el sa sufere din cauza ta. Dar si regulile astea, ma bag EU sa le aplic numai cand nu se descurca ei doi. In general, se descurca. Alte reguli de bune maniere -- daca imi ceri ceva tipand, nu iti dau, pentru ca ma simt tare nasol cand tipi la mine, imi vine sa plang. Daca este frustrat si continua sa tipe, incerc sa il/o distrag, daca nu merge, il/o iau in brate, ii dau atentia mea si cand e pregatit, vine in brate sa se calmeze. Sper ca am explicat clar cum functioneaza la noi regulile. Fara impuneri de genul daca tipi la mine, mergi in camera ta 5 minute. Doar cu consecinte naturale. Si cu mult exemplu personal -- copilul imita ce vede. Nu mereu, evident, toti gresim, dar consider ca daca atunci cand ma enervez si tip la sotz, el nu imi zice treci in camera ta 5 minute, nu ar trebui nici eu, din acelasi respect pentru copil, sa ii aplic acest tratament. In fine, sunt multe de spus, eu de cand am descoperit AP sunt innebunita dupa aceasta teorie si pe masura ce citesc, mai mult ma indragostesc :) 31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Freedelia eu nu mai dezvolt subiectul educatie pentru ca nu e corect fata de fetele care inca nu au copii ,si ar trebui sa isi imagineze doar anumite situatii . Dar referitor la ce inseamna pentru tine o consecinta, te cam contrazici singura in postarea ta.
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
kossir spune:
BUna burticute,
Am venit si noi de la dr. iar eu sunt cu un za,bet tamp pe fata de cand am iesit de la dr. Si putin speriata, dar ma rog.
Avem, 33 saptamani calendaristice (am incurcat-o eu cu semnatura), dar dupa masuratori suntem in continuare cu o saptamana in plus.
Are 2,404g, ceea ce e foarte bine, inimioara bate perfect, masuratori in grafic, lichid ok, placenta tanara si frumoasa, (nu ca mine
). Singura problema ar fi ca mandra e cu picioarele la iesire, deci, cezariana fortata, ca e prea mare sa se mai intoarca. de altfel nici nu cred ca ar fi fost alta situatia, chiar daca se intorcea, avand in vedere antecedentele, dar dr. abia azi s-a pronuntat cert: cezariana. Iar partea care ma baga in sperieti e ca pe 9 luna viitoare avem o noua intrevedere, iar pe 12 s-ar putea sa fie MAREA INTALNIRE. waw!!!!!!! Adica o luna de azi 
?
Ma rog sunt inca euforica, merg sa ma odihnesc, apoi voi mai citi din urma si mai vorbim.
Pupici pe burtici!

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
34+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
eu am pus vreo 11 kg...deja pantalonii din hm pt gravide de mi.i luasem la inceputul sarcinii nu mai vin, tre sa dau o tura prin kiabi
azi ca un facut ivan a adormit dupa amiaza , asta insemnand ca se culca pe la 12.30 la noapte....
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Pai cu focul, ca si cu alte chestii periculoase, nu exista negociere. DAR e fosrte important ca aceste reguli sa se rezume numai la chestii periculoase -- asa copilul ajunge sa aiba incredere completa in mama, iar atunci cand ea ii spune NU, el stie ca e voeba chiar de ceva serios. Daca vrea sa puna mana in foc, il iau si ii explic ca arde, ca doare, ca e periculos, etc. Daca nu intelege, plange, eu il tin in brate si ii spun ca imi pare rau ca e asa suparat (empatiez cu el), dar ca din pacate nu se poate, este foarte periculos. Incerc sa ii distrag atentia, sa il impac. Cu timpul, el va invata ca acolo NICIODATA nu e voie si va intelege ca daca mama, care ma lasa sa fac ce vreau si are incredere in mine, imi zice ca nu e voie aici, apoi stie ea de ce.
31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Carmen felicitari pentru evolutia bebelinei! Nu-mi vine sa cred ca mai este o luna pana la nastere!! Doamne ajuta sa fie cu bine! 
Pentru a se intoarce bebe, atunci cand spatiul in uter nu-i permite sa mai faca aceasta manevra usor, am citit ca exista anumite miscari prin care il putem ajuta. Cea mai practicata miscare era mersul in patru labe prin casa.
Roxi in jur de ora 23 adoarme si Luca.. uneori mai tarziu. E drept, el doarme dupa-amiaza.
Astazi am mers la farmacie si am mai cumparat diverse produse pentru completat bagajul pt spital (role de pansament, Garmastan, Bepanthen, Hemorzon, supozitoare cu glicerina...) si, ajunsa acasa, am intocmit o noua lista cu lucruri utile, de procurat tot din farmacie in mare parte.
Asta mi-a reamintit de cei de la care am comandat absorbantele pt lehuzie... Denisa, ai avut timp sa-i suni? Cum a fost plimbareala prin magazinele cu materiale de constructii.. un vis, nu? ![]()
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Denisa eu am comandat la farmaciaverde.util21.ro Acolo si tu, asa-i?
Maine de dimineata ii voi suna si eu.. tocmai am salvat nr de contact de pe site!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
kossir felicitari , ce vesti bune! mai ai un pic si o tii in brate pe micuta :)
rebiana, denisa, dar ati platit deja, sau dupa ce vi le trimit?
roxana
29
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
Va pun aici unele dintre cele mai sugestive poze facute in timpul ....DEZVATULUI DE TIGARE.![]()
Sotul nu s-a putut abtine sa nu imortalizeze momentul ca era, oricum am fi dat-o, ceva inedit la noi in casa.
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4269362348/
Cristina +24
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/