Mama de printz la 57 de ani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

http://www.cancan.ro/actualitate/reportaj/printesa-lia-voi-naste-in-romania-50051.html

Am inteles din articolul de mai sus, dat referinta de Natasa, ca si-ar fi schimbat numele in "Al Romaniei"... sau e o gluma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

in sursa indicata de tine scrie:

""Mai mult, Paul-Philippe lupta acum sa demonstreze ca este nepotul legitim al regelui Carol al II-lea si ca i se cuvin si alte proprietati ale Casei Regale. Din 2008 printul Paul detine (in afara pasaportului britanic) o carte de identitate emisa de autoritatile romane in care figureaza ca "Paul-Philippe al Romaniei", ceea ce (spune el) echivaleaza cu recunoasterea titlului de print.""

...acum stiu eu, ce sa zic....tot nu imi prea vine sa cred.
In primul rand ca nu are cum sa capete un astfel de titlu, inca se judeca pentru asta, si sincer ma indoiesc ca va castiga.
In al 2-lea rand, am ceva cunostinte in domeniu, si stiu ca in privinta numelui legislatia e riguroasa, nu permite sa iti schimbi numele asa usor - ci numai din motive temeinice si legale (el inca nu a obtinut nici un "nume" al tatalui sau - si sunt documente speciale etc etc)
iar numele "al Romaniei" nu este conform cu legislatia noastra, anumite domenii sunt rezervate. Eu cred ca "se da mare" - oricum, nu l-a luat nimeni "la puricat".
Dar avand in vedere ca este vorba de Ro, si ca se pot obtine anumite chestiuni cu bani, mai stii, poate fi adevarat...

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu l-am auzit intr-un interviu in care se dadea rotund cu noul sau nume si era mindru ca are si buletin. DIn pacate e adevarat si boala e grava. Ca vrea proprietati este de inteles, si eu as vrea sa-mi fi lasat buniciul un palat, dar ca ii este incurajata paranoia de autoritati, asta deja e alta problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Ce mai vroiam sa adaug este : un cetatean "de rand" al Ro nu isi poate schimba sau adauga la nume "al Romaniei"

http://verze.ro
simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Priviti aici pina unde merge tzacaneala:
http://www.printulpaulderomania.ro/ (dupa 90 de ani se naste primul print mostenitor al Romaniei)
Noroc ca boala este inofensiva si dementa lui nu ne afecteaza. SInt din ce in ce mai convinsa ca tanti Lia (care pare mai degraba de etatea bunicilor mei, decit a parintilor) nu a nascut. Repet, daca fuga dupa bani si proprietati poate fi jenanta dar de inteles, paranoia asta cu titlurile ar trebui sa si-o trateze cu pastilute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mda, de ce nu ?
(cum spunea Guestus oamenii au activitate...)

Pe de alta parte, pe site-ul dat de cineva inainte :
http://www.printulpaulderomania.ro/
scrie ca bebelusul a avut APGAR 10, ceea ce nu se se face pentru bebelusii nascuti prin cezariana.

Pina una-alta, poate ar trebui mutat subiectul la "Birfe, mondenitati ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Sa le traiasca si sa se bucure de bebelus,insa cred ca e foarte ciudat, ca ,la varsta ei ( apropo,sunt dileme legate de varsta 56,58 sau 61 de ani) s-a gandit sa mai faca un copil...

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

MIk ba se face la cezariana.
Gh a avut 10.
iti spun si motivul: a tipat inainte sa fie scos din uter complet. Imediat ce s-a eliberat capul, fara sa fie aspirat, nimic, el a scos primu tipat, de a ras si doctorul.
Eram cu rahiperidurala, deci n-am visat:)
Si mi s-a explicat ca in conditiile astea primeste 10 si la cezariana.
Dupa aceea s-a dovedit ca e super sanatos, pt ca si-a tinut si capul din a doua zi, desi era f micut (2.9 kg)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Si a mea fata tot 10 a primit.. dupa cezariana..
Ce-i drept cand am ajuns la spital membranele erau rupte si dilatatia 6....Deci se primeste Apgar 10 si la cezariana.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Fetelor eu sunt extrem de invidioasa!!!!
Cum o fi reusit printesa Lia sa fie mama la 56-60 de ani? Ca eu ma chinui de pe la 35 si nu reusesc!
Si m-as fi multumit si cu fetita! - asta e o gluma bineinteles.

Am facut de curand AMH- o analiza care determina rezerva ovariana si am citit o tona pe net, sa dea naiba daca dupa 40-42 de ani mai exista statistic vre-o rezerva de ovule la cineva....

Asa ca ar fi fost corect sa spuna ca printul are un copil, ca nu cred nici ca ea a fost insarcinata.

da al lui o fi?

si mai corect ar fi trebuit spus: s-a nascut un copil!
Sa ne traiasca!

Mergi la inceput