Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata burtici de delfinasi

Sa aveti o zi scurta si frumoasa!

Bulina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Pufescu anunta sefu cu cerere si adeverinta de la medicul ginecolog sa nu te poata da afara,angajatorul trebuie sa anunte ITM in 10 zile de cand ai anuntat tu iar daca vezi ca nu mai merge treaba baga medicale

Andrei 11.02.2006 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici, azi stau acasa, la servici ieri a inceput sefu' cu stari gripale, asa ca stau ca outul acasa, mi-am luat si ceva treaba ca sa nu ne plictisim. Va pup si stau cu ochii pe voi

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata si de la mine.
Daca pana acum cateva saptamani aveam un somn super agitat, nu ma odihneam deloc, acum dorm blana. E adevarat ca ma trezesc peste noapte si uneori adorm cam greu, dar cand dorm, dorm nene!
De azi intram in saptamana 16. Yupiiiii!

O zi frumoasa.

15+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!

Va aud cu stat acasa si reducere de program...tare mi-as lua si eu un concediu medical, sa ma pot odihni si eu un pic.

Bravo fetelor ca v-ati putut vedea bebelusii in activitate! Abia astept sa ajung si eu la urmatoarea ecografie.

Imi e putin rau acum, dar probabil se apropie ora de masa si cere bebele.
Ieri si azi am avut doua zile mai pline, pentru ca a lipsit colegul meu. Abia astept weekendul.

va pup!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza si de la mine, mamicilor! Sa aveti o zi frumoasa, asa, ca voi!

Alina, 14+

SPIRIDUSH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Multumesc de sfat crissy77. Sunt deja de cateva luni sub tratament cu euthyrox. Am inceput cu 25 mg si din a 7 -a saptamana am dublat. In rest in fiecare luna imi fac TSH si FT4 ca sa ma asigur ca suntem ok. Am vorbit de la inceput cu dr gineco si i-am zis de problema mea. Am noroc ca e un om super fain, la fel e si medicul endocrinolog. Chiar medicul endocrinolog mi-a recomandat sa trec de pe Centrum Materna care contine iod (si s-ar acumula prea mult in orrganism pana in sapt 27) pe Elevit Pronatal care nu contine iod. Am fost si am vorbit si cu dr gineco despre asta si mi-a dat chiar el, Elevit.
Noi mai avem un pic si facem 12 saptamani. De abia astept sa ma duc din nou la eco si sa imi vad puiutul drag.

Va pup si va foresc o zi faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Multumesc si celorlalte mamici pentru detaliile legate de cererea de reducere a normei de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Buna burtici. Azi am fost la ginecolog: mi-a facut control , un tuseu vaginal si am fost si la ecograf unde l-am vazut pe bb care este bine pozitionat in uter, cu activitate cardiaca.Sunt foarte fercita ca e totul ok. Mi-a spus sa merg la control in fiecare luna.
Am facut si analize, rezultatul il iau luni.
Va pe toate

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_steaua spune:

Salutare burtici!
Sunt si eu viitoare mamica de iulie-august ca si voi. Azi am intrat in 13 sapt si merg la morfologia fetala de trim 1 si bitest.Pana acum totul a descurs bine si speram sa fie la fel si de acum incolo. Am avut mari emotii in primul trimestru, aproape nu am putut sa ma bucur cum trebuie de aceasta perioada pt ca am fost stresata din cauza sarcinii anterioare, oprite din evolutie la 9 sapt. Acum suntem fericiti, ca a trecut perioada critica si sunt sigura ca de data asta o sa fie cu noroc.
Sacina usoara tuturor

Mergi la inceput