Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kittyescu Inca o intrebare: de la cate luni de sarcina se poate face cererea de a reduce norma de lucru de la 8 la 6 ore? Multumesc anticipat pentru raspuns si va pup ![]() kittyescu |
eu mi-am luat deja..am rugat doctorul ginecolog si mi-a dat
----------------------------------------------
my somebody....

12+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
pufescu spune:
Eu am i-am zis ieri la sef de fericitul eveniment. Si de bine ce m-am bucurat ca a reactionat ok, azi ne-a anuntat ca din lipsa de activitate intram in part time...o sa lucram doar 3 zile pe saptamana(cu scadere proportionala de salariu). Pe de o parte e bine ca pot sa stau mai mult acasa si sa am grija de mine, pe de alta afurisitii astia de bani...ufff. Macar sa ramana 3 zile pe saptamana sa nu fie somaj.
Pe acest ton optimist, azi(inainte sa aflu vestile la servici) m-am speriat ingrozitor...nu am mai avut simtome de ieri,m-am simtit surprinzator de bine. Si dimineata mi s-a parut ca sangerez, am crezut ca mor. De fapt era pipilicu ceva mai roz ca aseara m-am indopat cu salata de sfecla. Dar m-a busit plansu instantaneu cand am vazut rozaliu in buda...Sper sa fie bine, de fapt asta conteaza cel mai mult.
10+
bumblebee spune:
Pufescu, imi pare rau pt. vestile de la sarvici, din pacate si indemnizatia mea o sa fie fff mica, ca in ultima vreme ba am lucrat, ba in fara plata, anul trecut m-a tamponat tare financiar, vorba ta, macau sa nu fie somaj. Cat despre scurgere, sper sa ti se fi parut![]()

. Sanatate multa multa!
Alina
11+
gargarita
kittyescu spune:
Pufescu stai linistita. Io am patit si mai si anul trecut. M-am apucat sa imi storc sfecla rosie si sa beau suc pt ca stiu ca are mult fier. Si l-am baut, insa nediluat cu apa. Era f concentrat. Cand m-am dus noaptea la toaleta am vazut ca pisi era rosu si m-am speriat foarte tare. Apoi spre dimineata mi-am dat seama ce Pacala am fost si am realizat ca e din cauza sucului de sfecla rosie. Eu zic sa stai linistita in pat si sa ai grija de tine si daca chiar e ceva suna dr gineco.
O seara faina va doresc.
beluistef spune:
FELICITARI FETELOR CARE AU VESTI BUNE DE LA ECO SI BEBEICI SANATOSI...
CD27 cum stai cu "ascunzisurile"
, tot baietel este sau nu ai mai vazut. Incerc sa ma incurajez pana la urmatoarea eco...![]()
Elena,
15+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
eu mi-am luat deja..am rugat doctorul ginecolog si mi-a dat ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 12+ Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
si eu am cerut adeverinta de la ginecolog pe care scrie ca se recomanda program de 6 ore...
Bulina
15 +
Raluk31 spune:
Salutare,fetele!Mi-e tare greu sa tin pasul cu voi,am lipsit 2 zile si cred ca am pierdut 3 capitole...Cred ca ar fi fost mai bine sa existe un subiect pt fiecare luna.
Ceea ce doream sa va povestesc e ca am fost la eco,l-am vazut pe bebita si totul e ok.Sunt in 10 saptamani de sarcina,iar termenul e 11.08.2010![]()
Sa aveti o seara buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
ramo1901 spune:
Salut burticilor.......am ajuns si eu in sfarsit sa va scriu....
am fost ieri la eco....bebita e ok...dadea din manute si piciorute de numa'....
sangerarea s-a orit, doar ca am ramas cu dureri mari de burta. dr chiar a vazut o contractie in timp ce facea eco. asa ca voi continua tratamentul. ma bucur ca de azi m-am putut ridica din pat (dupa o sapt de repaus total la pat, dar am fost cumintica,) asa ca am fost la birou..in rest cum v-am zis, doar dureri, sper sa nu fie grav.
pentru screening-ul de prim trimestru mi-am facut programare peste doua sapt (adica in sapt 12), cu toate ca sange mi s-a recoltat ieri.
aveti grija de voi.....va
pe toate.....
bumblebee spune:
Felicitari fetele care au fost sa vada delfinasii
.
Sanatate multa!
Alina
11+
gargarita
crissy77 spune:
kittyescu, mergi urgent la endocrinolog. Eu am tiroida autoimuna declansata dupa nastere, dr. gineco m-a cam bagat in boale dar endocrinologul m-a linistit. De 3 ani jumate fac tratament cu euthyrox 100 (tratament care o sa-l fac toata viata), mi-am facut azi analizele THS si FT4 si mi-au iesit in limite normale.
Dr. gineco din Ro nu sfatuiesc gravidele sau proaspetele mamici sa-si faca investigatii tiroidiene. F. multe femei dezvolta pb la glanda tiroida dupa sarcina (din cauza schimbarilor hormonale). Analizele nu sunt decontate de Casa de asigurari, sunt destul de scumpe, dar cred ca decat sa depinzi toata viata de niste pastile, mai bine omori raul din fasa
Cristina & Elise-Stefania