Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Insa de 2 zile ma doare capul intruna de innebunesc parca as avea o casca,mi-am luat tensiunea,e mica 90-60 o zi,iar alta zi 100-70.si ma doare mai ales la tampla stanga.De la ce poate fi?iar pe mine in general ma doare capul fff rar.

10+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Iei tratamente hormonale de sustinere???
Cred ca si asta da dureri de cap, la fel ca tine am tensiunea mica asa ca pun putina cafea in lapte dimineata.
La mine functioneaa apa minerala cu lamaie, da nu mult ca ma baloneaza.
La mine greturile sunt mai ales dimineata dar dupa ce beau putin lapte imi trece sau apa cu lamaie dar nu trebuie sa uiti ca avem doi samburei in burtica, cred ca senzatiile sunt mai intense.
Nu dispera, capul sus.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am fost la eco, l-am vazut pe bobinache care mi-a aratat pumnul si apoi noada, e bine, manca/bea era relaxat are 108g, e o zi diferenta intre UM si ce s-a vazut pe la eco dar nu-i bai, s-a vazut mare pare dintre organe, dr mi-a recomandat o noua eco in jur de 17-18s atunci vor fi formate bine toate organele si se vor vedea

carla si eu am niste dureri de capmonstruoase, astazi am bagat 3 paracetamol, spirt la frunte legat strans, felii de lamaie pe frunte, iar pentru tensiune mic o cafea tot mica e indicata

Miha13 cum vine treaba asta cu cerclaj la cerere? ai vreo problema medicala, adica col deschis si ti-a indicat cineva cerclajul? este totusi o procedura invaziva, iar daca ulterior se intampla cumva sa ai contractii, uterul se poate rupe
la prima sarcina mi s-a deschis colul, multtt am avut iminenta de avort, dar cu medicatie si repaus am dus sarcina la capat fara cerclaj
iti doresc sarcina usoara

cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica, da normal ca iau tratam,doar am facut si eu FIV!!!!si nu e schimbat cu nimik acum fata de la momentul ET,doar Utrogestanul e marit la 8/zi.
Care mai aveti dureri de cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mai fetelor, nu am chef de nimic astazi :)

Bulina 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Lia amniocenteza se face in saptamana 16-18 iar eu o sa am 17 saptamani, am inteles din ce am cautat eu pe net ca se fac 2 anlize FISH si CARIOTIP , la FISH se analizeaza daca ai sindrom Down etc iar la cariotip malformatiile fetale
La FISH am rezultatul in 4 zile iar la cariotip dureaza cam 2-3 saptamani

Andrei 11.02.2006 si 15+

sar'mana de raspuns...nu stiam in ce perioada se face

+11 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica, da normal ca iau tratam,doar am facut si eu FIV!!!!si nu e schimbat cu nimik acum fata de la momentul ET,doar Utrogestanul e marit la 8/zi.
Care mai aveti dureri de cap?

eu cand eram insarcinata cu Maria cand ma durea capul beam un pahar cu apa un picut mai rece si cateodata imi si trecea...merita incercat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

multumesc fetelor de raspuns,dar totusi de 3 zile sa ma doara capul intruna e prea mult!!!!

11+ fericita cu 2 minuni in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Care cu dureri de cap, care cu greturi, greu cu strumfii astia , pe mine ma doare capul in fiecare zi aproape, dar asa, mai mult o jena, in schimb, am avut vreo 2-3 zile in care m-am trezit cu durere de cap, m-am culcat cu o durere si mai tampita, nu puteam sa-mi intorc capul, eram ca un lup, ca sa nu mai zic de aplecat, ma incalta sotul, n-am luat nimic, am mocnit, dar spun sincer ca daca as avea mai des zile de alea nu stiu cum as rezista. Eu paracetamol pot luat o cutie odata ca degeaba, nu-mi impresioneaza durerile din pacate, no-spa la cap nici atat.
Cand am avut zilele alea naspa, eu am suspectat ca am tras curent, si deh, acuma sunt ca un out, orice curent, oricat de putin stau in frig, tre' sa se vada.

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

CD27, nu-i chiar asa cu cerclajul, nu mai speria fata, te apuca contractiile fuguta la spital si ti-l scoate, n-am auzit pana acum si am sapat ceva internetul de uter sau col rupt din cauza la cerclaj! Fiecare face cum crede/este sfatuit/indicat, dar sa nu speriem lumea! Oricum nu te apuca brusc contractii la un minut de sa te zgudui toata!

Asa, vin si eu de la Profu, nici el nu-mi dadea indicatie de cerclaj la colul pe care il am acum de 43, dar cand i-am spus ca la sarcina trecuta a fost deschis, mi-a recomandat de urgenta cerclaj, asa ca maine la spital cu mine! Mai bine cu fundita decat cu el deschis si trenurand de fruica sa nu pierd sarcina!

Shery 12 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

feteleeeeeee vine si baba sa va intrebe ceva daca am avut extrauterina pot naste vaginal?? aveti idee?

+11 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput