Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Florentina cred ca pe la 8-9 sapt am inceput sa ma ingras...zic eu ca nu am luat mult pana acum...sa vedem cu cat ajung la final...Andreea poate ai sa ajungi din nou la putine kg....eu intotdeauna am fost slaba...anul trecut am avut si 43 si fara sa tin cure sau sa fac sport...asa imi e felul...de la un timp si eu ma trezesc de 2 ori pe noapte ca sa ma duc la wc dar noroc ca adorm imediat la loc.

GEO 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyescu

Buna fetelor,

Eu sunt in 11 saptamani. Am lasat-o un pic mai moale cu greturile (cel putin mai sunt in stare sa si lucrez decat sa stau in pat toata ziua). Ma mai apuca din cand in cand, insa parca tot nu imi prea arde sa mananc de toate. Ma simt foarte obosita si as dormi toata ziua. Voi va simtiti la fel? Am fost la eco si l-am vazut pe bebe cum facea balet pe acolo :-). Mai e careva dintre voi care are RH negativ si sufera de hipotiroidie? M-ar ajuta niste impresii in acest sens. Am inceput sa iau Centrum Materna, insa din cauza ca contine iod, am trecut pe Elevit.
Voua vi se intampla sa aveti unele scurgeri un pic mai lichide (nu ca acelea de Candida)? Eu le am zilnic dar sunt in cantitati mici si ma amuza cateodata ca parca mai un pic si fac pipi pe mine :-) Ah, si in legatura cu pipi, ma si duc des la toaleta si ziua si noaptea pentru ca in general beau multa apa (asta era si inainte de sarcina) dar parca acum frecventa vizitelor la "toa" a crescut :-D

Va pup si va doresc sa fiti sanatoase si sa nasteti bb-i sanatosi.

kittyescu

Bun venit ! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Si eu am acelasi gen de scurgeri, beau apa si merg la tron toata ziua, merg si noaptea.
Cat despre problemele cu tiroida, ginecologul cu siguranta te va trimte la un endocrinolog, ca sa iei hormoni tioridieni pe timp de sarcina.
Sanatate multa.
Acuma ma bag la un ceai si la orizontala, mai butonez telecomanda si. Noapte buna burtici!

Alina 11+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIHA3 Felicitari ! Bine ai venit!

tanti-felicitari pt curajul de a merge la amnio!
asa o sa iti iei o grija pt toata sarcina !

ANA PERIANU Felicitari pt sarcina ! sper ca de data asta sa fie totul bine,incarca-te numai de ganduri bune si ai incredere ! nu neaparat trebuie sa fie la fel!diferenta intre calculul dupa CM si ecograf cred ca e data de ovulatie,si cu probabil ai ovulatia aceeasi mereu(tarzie),posibil ca la toate sarcinile sa iti apara mai "mic".dar nu inseamna ca nu a crescut! iti vor mai spune si fetele care au diferente la ecograf.
apoi sunt cazuri cand pe parcurs ajungi la acelasi rezultat .nici ecografele nu masoara chiar cu exactitate de 1 zi,totul e relativ.oricum ar fi,nu e nimic rau cand e o diferenta de 1 saptamana.

86CM acelasi lucru am mancat eu azi noapte,cartofi in coaja ,taiati pe jumate,cu sare si unt.
pofta asta am avut-o la toate sarcinile,cred ca imi lipseste ceva din ce contine coaja aia.azi ,doar biscuiti .

GIORGIA uf,nu s-a lasat vazut??? ma bucur ca e totul bine!

DIDILOO Bine ai venit !Felicitari si sa fie totul bine pana la capat !

KIttYESCU-Bine ai venit! sarcina usoara!

mie nu imi mai e asa rau,parca a mai scazut...desi am stare de blegeala,somn,nu as manca nimic..Dar parca e ceva mai bine ! cam devreme,ce bine ar fi !

8+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bun venit noilor mamici! sarcina usoara si bebi sanatosi!

eu din pacate intru doar seara , ca la birou nu apuc pur si simplu sa intru...

ANA PERIANU stai linistita...bebicul meu a fost mereu mai mic cu 2 zile, inca de la 6 saptamani...chiar pe la 10 saptamani cand am fost la eco nu putea sa il masoare si parea ca nu a crescut deloc de la 9 saptamani... (am fost mai des la doctor, ca aveam niste dureri).

dar la 12 saptamani recuperase cele 2 zile si era perfect normal :)

asa ca stai linistita, creste el mare!

Bulina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

as vedeti ce am patit asrazi :)

dimineata m-am imbracat in graba si mi-am luat o camasa de care stiam ca imi e larguta...am vazut eu ca am incheiat-o cam greu la toti nasturii dar am zis, asta e, azi merg asa...

ei bine, la serviciu deja a trebuit sa o desfac si la nasturii de sus si la cei de jos, am mai lasat 2 nasturi care mai ca pocneau...noroc ca aveam un maiout decent sub camasa...

dar pana spre dupa-amiaza, burtica asa s-a umflat ca nici daca ma chinuiam nu mai incheiam vreun nsture

dar pe cantar, dimineata pe nemancate, am 2.5 kg in plus, nu foarte mult :)))

Bulina 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Bun venit noilor gravidutze, sarcini usoare, fara probleme si cel mai important la termen.

Larisa eu vreau sa ne bucuram ca Base nu ca Geoana...tu nu...????Sa speram ca jocul s-a inselat, sa speram ca bebelicii nu si-au schimbat intre timp " ascunsurile"

86cmm sa stii ca si eu am probleme cu fierea, este malformata, strangulata si lenesa. Inainte de sarcina ca sa scap de simptomele alea suparatoare am facut cura cu ulei de masline dimineata si seara pe stomacul gol, insa de cand sunt nu am mai reusit sa-l iau si ca dovada sunt ca un balon, dupa ce mananc si dupa o cana cu apa ma balonez instant. Am nopti in care fac si crize de fiere, si ma pun pe partea stanga si incerc sa adorm, dar este greu. Te inteleg perfect, cred ca intr-un final voi ajunge la cutit cu ea, ca se pare ca nici un leac nu mai merge cu ea.

O seara placuta la toate

Elena, 14+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri merci ca m-ai linistit.
Insa de 2 zile ma doare capul intruna de innebunesc parca as avea o casca,mi-am luat tensiunea,e mica 90-60 o zi,iar alta zi 100-70.si ma doare mai ales la tampla stanga.De la ce poate fi?iar pe mine in general ma doare capul fff rar.

bun venit miha,didilo,ana,kitikescu.
miha si didilo,de ce mai luati acid folic pe langa femibion?pt ca dr de la debrecen(acolo am facut si eu FIV-cu Bodnar),mi-a spus ca e destul cat contine femibionul 800.IAR EU AM GEMENI!!!!Acuma m-am panicat!daca nu am luat cat trebuie?

10+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

aaaa si de cateva zile vomit tot ce pap,si mi-e o greata de apa de numa!!!!!!!ce sa fac??????

10+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Elenuta imi pare rau ca n-am dat anunt si pe aici, n-am vrut sa ma mai bag peste voi.
Da acu am o maaare nelamurire. Dr mea mi-a dat sa-mi fac bhcg tot la 4 zile si azi prima valoare mi-a iesit de 391,6 si din ce-am citit pe net, la 5 saptamani e peste 1000
Stiti voi cum e?

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) & 5+

Mergi la inceput