Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor , ca sa vedeti si voi cat de fraiera pot sa fiu ca ma ingrijorez asa aiurea. ![]() Tocmai cand spuneam ca nu mai am simptome...adineauri tocmai am . Bb a vrut sa imi arate ca o sa fiu o mamica mult prea grijulie si ca el e bine,acolo in burtica. Acum m-am linistit si o sa incerc sa fiu mai calma...Bumblebee ai avut dreptate... Nu o sa mai zic nici eu hop, Ma scuzati daca v-am batut la cap cu nelinistile mele, dar intelegeti voi o viitoare mamica aflata la prima sarcina. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
si yo mai am stari de panica daca nu am greturi sau nu am arsuri,,dar ma gandesc ce-o vrea BUNUL DUMNEZEU si sper sa fie bine pana la final

+11 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
tanti spune:
Lia amniocenteza se face in saptamana 16-18 iar eu o sa am 17 saptamani, am inteles din ce am cautat eu pe net ca se fac 2 anlize FISH si CARIOTIP , la FISH se analizeaza daca ai sindrom Down etc iar la cariotip malformatiile fetale
La FISH am rezultatul in 4 zile iar la cariotip dureaza cam 2-3 saptamani
Andrei 11.02.2006 si
15+
bumblebee spune:
Tanti, poate ai mai spus, dar cat te costa? stiu ca e scumpa tare analiza genetica prin metoda fish, eu careotipul genetic l-am facut, atunci n-aveam ce sa fac cu metoda fish, dar tin minte ca era atunci cam 20 mil.
Alina
11+
gargarita
Ana_Perianu spune:
Bine v-am gasit !
De la inceputul anului am cateva teste de sarcina pozitive insa inca imi e teama sa ma bucur.
De 5 ani eu si sotul meu ne chinuim sa facem un copil, am trecut prin mai multe proceduri, iar anul trecut am reusit sa raman pt prima oara insarcinata. Insa din pacate am pierdut sarcina la aprx. 3 luni.
De aceea si acum mi-e teama sa ma bucur si astept sa treaca cele 12 saptamani de test ...
Ieri am fost la eco si, desi teoretic sunt in 5 sapt si 4 zile, ecografic sarcina arata de 4 sapt si 5 zile, deci e un pic in urma
Din pacate, la sarcina trecuta problemele au debutat la fel, asa ca nu pot sa nu asociez... Acum din fericire insa nu am sangerari sau chestii de genul asta.
Vreau sa va intreb daca vreo una dintre voi a mai avut la fel sarcina intarziata.
Multumesc si astept cu infrigurare raspunul vostru
bumblebee spune:
Ana, noua la echo de 8 sapt ne-a spus ca avem 7 sapt si o zi, dar acuma la 10 sapt am recuperat. Dar tu faci vreun tratament? Banuiesc ca iei destui hormoni..
Alina
11+
gargarita
Ana_Perianu spune:
Alina, aoleu mi-ai dat aripi, multumesc 
Da, sunt sub un tratament mai complex, avand si trombofilie daca totul merge ok imi voi face injectii cu Clexane toata sarcina.
Acum mai iau Utrogestan, Pregnyl si inca alte cateva medicamente
tanti spune:
Alina este foarte scumpa analiza daca fac amandoua analizele ma costa 2200 ron, cam 1600 sunt analizele si 600 recoltarea
Am inteles ca unde ma duc eu se vorbeste intai cu dr geneticiana si se stabileste ce analiza fac , daca fac decat testul FISH ma costa decat ~1200
Andrei 11.02.2006 si
15+
86cmm spune:
bune fetelor..v-am tot urmarit ,da nu am mai scris ca nu prea am avut cunostinta despre ce se discuta aici:P..
de cand am trecut de 10 sapatamani(10 sapt aici pe DC), m-au apucat si pe mine greturile...fac deja mofturi la mancare..nu mai suport miros de ulei prajit..pe cand m-am bucurat ca nu am parte de ele..uite ca nu am scapat..eu am fierea strangulata si simt ca din partea asta..fiere,ficat..imi vin greturile...tare nasol ma simt..nu am
pana acum nicodata,dar mereu sunt pe aproape
..nu stiu ce sa mananc..astazi spre ex..mi-am fiert niste cartofi in coaja si i-am curatat si i-am zdorbit cu putin unt si sare..atat am mancat azi..si deseara cred ca tot la fel am sa fac..cat despre dormitul pe burta...ce sa mai vb..ca nu pot numai pe partea stanga cu genunchiul drept ridicat(daca ma intelegeti ce vreau sa spun)sa ma sprijin cumva pe el..ca intinsa de tot pe burta nu am nici o sansa..in schimb pe partea dreapta nu pot de fel ca ma apasa pe ficat,fiere..si mi de face rau..si pe partile laterale dorm..am inceput sa ma obisnuiesc..daca nu am de ales..ma conformez..asta e..cele care au copii stiu deja ca merita sacrificiul;)..
o zi frumoasa va doresc..
cristina
10+
bumblebee spune:
Sa-ti dea DD multa sanatate si sa duci sarcina pana la termen. Am o prietena care a facut trataemnt asemanator, Clexane, nu Pregnyl ci Gravybinon, (oricum astea hormonale tin cumva si de medic). Ideea e ca are un bb poznas de un an si 4 luni. Iti doresc si tie sa iti vezi visul cu ochii
Alina
11+
gargarita
bumblebee spune:
Cristina, eu am fierea ca o fundita, strangulata in 2 locuri
, am facut primul tratament acu' vreo 5 ani, am mers din nou la echo, se strangulase si mai tare (totul pe fond nervos), asa ca m-am lasat la mana mea. Din fericire nu suport grasimile animale, asa ca, la cum mananc nu prea o deranjez, dar pe sarcina din pacate se schimba lucrurile, imi spunea o doftoreasa ca ea de la fiere a vomat toata sarcina. Sper ca tie totusi sa iti treaca starile astea cand simti ca misca bb macar.
Alina
11+
gargarita

fericita 7+. Ma