Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti Si am uitat sa ma laud bebe a inceput sa se miste ![]() cele care avem un copil incepem sa il simtim mai repede decat celelalte fete care sunt la prima sarcina Andrei 11.02.2006 si 15+ |
waaaaaaaaaw si cum te simti??? mooama cred ca esti in al 9lea cer

+11 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
giorgia23 spune:
Neata fetele...ms pt raspunsuri...bun venit Miha si o sarcina cat mai usoara....vai Tanti ce emotionant...eu tot astept sa simt cate ceva desi stiu ca la prima sarcina il simtim mai tarziu....eu azi la 3 am programare la eco si am emotii....sper sa fie totul bine si sa ne zica si ce e...si aici ninge dar ink nu s-a depus
GEO
15+
bumblebee spune:
Florentina, doctorul de familie te ia in evidenta si iti da trimitere la un laborator de analize pt niste analize uzuale, o hemoleucograma completa, sumar urina, nu mai stiu exact care sunt altele.
Ideea e ca o sa te intepi putin
.
Alina
11+
gargarita
Lia73 spune:
floricica o singura intepatura si iti ia in 3 recipiente..iar urina in 2 recipiente atat
si cand iti da trim catre lab scrie pe ea ce analize tre sa-ti faca 
pozulici
paunita
tanti spune:
Este super fetelor o sa vedeti si voi, uneori zici ca ma gadila , a inceput de 3 zile si vad ca este activ in prima parte a zilei
Eu am renuntat la TT si ma duc direct la amniocenteza , saptamana viitoare vineri sunt programata, imi este putin teama pt bb dar sunt optimista ca totul a fii bine
Giorgi o sa vezi ca totul este bine la ecograf, banuiesc ca o sa si afli ce este bb
Andrei 11.02.2006 si
15+
Florentina_C spune:
Lia, bumblebee nu mi-e frica de intepaturi. M-as lasa intepata de 100 de ori, numai sa stiu ca bb din burtica e bine. 
Multumesc tuturor pt raspunsuri. 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bumblebee spune:
Tanti, iti tinem pumnii, sa auzim numai de bine, oricum o sa ai de asteptat pana vin rezultatele, dar va trece timpul si totul va fi bine!

Alina
11+
gargarita
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti Este super fetelor o sa vedeti si voi, uneori zici ca ma gadila , a inceput de 3 zile si vad ca este activ in prima parte a zilei Eu am renuntat la TT si ma duc direct la amniocenteza , saptamana viitoare vineri sunt programata, imi este putin teama pt bb dar sunt optimista ca totul a fii bine Giorgi o sa vezi ca totul este bine la ecograf, banuiesc ca o sa si afli ce este bb Andrei 11.02.2006 si 15+ |
asha devreme aminocenteza???

pozulicipaunita
Florentina_C spune:
Fetelor , ca sa vedeti si voi cat de fraiera pot sa fiu ca ma ingrijorez asa aiurea. 
Tocmai cand spuneam ca nu mai am simptome...adineauri tocmai am
. Bb a vrut sa imi arate ca o sa fiu o mamica mult prea grijulie si ca el e bine,acolo in burtica. Acum m-am linistit si o sa incerc sa fiu mai calma...
Bumblebee ai avut dreptate... Nu o sa mai zic nici eu hop,
asa devreme...
Ma scuzati daca v-am batut la cap cu nelinistile mele, dar intelegeti voi o viitoare mamica aflata la prima sarcina.![]()
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bumblebee spune:
Lasa Flori, se mai intampla, la urmatorul bebe o sa fim mai destinse
. 
Alina
11+
gargarita