Dieta Rina (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Alecsia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Pai nu maine este ziua de carbohidrati? Luiza f utile informatiile tale anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
La mine maine este zi de amidon. Azi de proteine. Tu esti cu o zi inainte?
ancadragoman spune:
Pai azi am carne....in ce zi sunt?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Alecsia spune:
Aaa.. pai esti ca mine. Azi proteine, urmeaza amidon-carbohidrati-fructe( si 1 zi pe luna apa). Si iar de la capat.
Nu stiu cine a inceput mai tarziu.
ancadragoman spune:
Deci maine avem ce?
Dati si voi idei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
terry spune:
anca, vine asa:ZIUA 1 - PROTEINE
ZIUA 2 - AMIDONURI
ZIUA 3 - CARBOHIDRATI
ZIUA 4 - VITAMINEle-am scris cu majuscule sa se mai vada ca si eu le uit cateodata. o sa le scriu si pe prima pagina.am mancat si eu o ciorbita de pui cu legume si o felie de paine.
Inaf78 spune:
buna!
ieri a fost si la mine ziua de fructe, dar nu am mai apucat sa intru pe net! a trecut cu bine.
azi, ziua de proteine si am mancat deja un piept de pui la rotisor cu muraturi. si m a apucat un somn...
pentru maine m am gandit deja la o mancare de cartofi (ceapa, cartofi, rosii, verdeata). as manca si fasole boabe (batuta sau salata), dar de abia m am refacut dupa fasolea trecuta!!!
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
luiza_tania spune:
eu fac varza calita acrisoara (2 cepe, 1 morcov mare, 1 patrunjel, 1 rosie si 1/2 kg varza murata) cu multe mirodenii, cu cartofi fierti taiati in 4 ( aia nu-s in varza, sunt in loc de paine )
maine seara ma gandesc la niste arpacas fiert in apa cu niste cacao si chiar numai o idee de zahar. dar cred ca o sa-l foerb maine dupa pranz, sa fie proaspat.
imediat plec la inot. sunt mandra de mine ca m-am mobilizat
la toate
Bratu Monica spune:
eu am prestat azi pui la tava cu putin ulei+apa+vin alb cu cartofi si morcov.
Nu stiu daca e bine cu cartofi (cred ca intra la amidon)sau nu?...dar eu n-am mai putut de pofta si am papat si cartofi.E rau tare?
jasmi spune:
nu e voie sa combinam carne cu cartofi ( combinatia mea preferata )
eu as putea sa mananc carne cu cartofi in fiecare zi si nu m-as satura niciodata
da' acuma daca tot ai papat ..sa-ti fie de bine
Luiza, stiu ca sounds stupid, da' ce e ala arpacas?
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
lisa79 spune:
puiul prajit e preferatul meu. deci azi pap 2 pulpe cu salata si supica strecurata,legumele din supa i le dau la fiica mea
maine un ghiveci cu legume...cu muuulte ciuperci.
puteti sa fceti orez sarcebsc cu ciuperci pe langa cu usturoi...foooarte bun.