Dieta Rina (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

Scuze... am uitat sa dau mailul:
flory100878@yahoo.com

multumesc frumosss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Buna ,

Si la mine s-au dus 500 g saptamana asta. Sambata si duminica am calcat stramb , dar asta e. Sunt multumita oricum. Deja se simte bine la haine si au remarcat toti schimbarea

Astazi : pilaf de orez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor si felicitari ca sunteti serioase
Eu ce sa zic ca in we asta am festelit-o rau de tot am tot gustat din ce am facut ca l-am aniversat pe pitic si cu musafiri si bucatareli era clar ca aici se ajunge...
Asa ca eu stagnez si reiau , fetelor din trupa care a dat startul voi la ce zi sunteti sa incep macar cu voi a fim la aceasi zi cu mancatul.
Anca super ai slabit bravo
Jasmi te cred si eu ca esti happy, bravo ca esti asa ambitioasa spor in continuare.
Deci eu o sa reiau ca altfel o sa fiu mereu nemultumita si voi fi tentata sa calc stramb, bine macar ca am stagnat fara sa mai pun la loc astept de vreo aptamana ceva rezultate la un concurs si sunt cu nervii prastie pana vad rezultatul...asta asa ca sa vin si eu cu o scuza
Spor in toate si intru sa vad la ce zi sunteti, spor in toate sa aveti si o saptamana minunata.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns queenye spune:

Multumesc din suflet pentru carte, am primit-o.
Vad ca voi sunteti cu o zi inaintea mea....asta e, eu azi am proteine.
Multumesc inca o data, ma apuc de citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

am deschis subiect nou:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147755spor tuturor!

Mergi la inceput