Abdomen extra-plat: Beachbody (12)
Raspunsuri - Pagina 9
z333 spune:
raport:
Hips,buns and thighs
Last minute abs
beau un ceai si la somn ca maine ma trezesc devreme
somn usor
"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me.
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can change it anytime you want to.
Stay focus, don't give up" Billy Blanks
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE
http://www.youtube.com/watch?v=jVtpraXJxLw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=y8X-LWodWiw
Elena_R spune:
una peste cap, mai degraba Lumi
si pe tine te gaseste rezolvatul altor treburi cand e vorba de invatat? hahaha
cu parere de rau, nu stiu sa raspund la intrebare, numai ma bag in seama
Edit: m-am trezit si eu vorbind fara sa ma uit la ora cand a fost trimis mesajul...uff bine ca e vineri!
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Allure, nici n-am zis de Botox, ma gandeam la restylane (acid hyaluronic) direct in ele. Auzi, te-a pocnit lenea? Ca parca nu mai esti asa disperata sau mi se pare mie. Hai, miscarea! Caro |
m-am esprimat prost nici eu n-am zis c-ai zis...am vrut sa spun ca si daca erai interesata de botox, oricum nu erai catindata...
e cu dus si intors ca orice operatiune cosmetica, daca pici pe mina unui nepriceput, o sa arati mai rau ca inainte :(
cu "lenea" mea e cam groasa... nu e lene, e suprasolicitare, ma simt epuizata de vreo citeva zile bune, chiar de pe la revelion si in loc sa iau o pauza sa ma odihnesc, am continuat sa fac sport desi am simtit ca nu ma duc balamalele ca de obicei...iar consecintele nu au intirziat sa apara: am o problema la copanul drept/ inghinal, un spasm ciudat...n-am mai avut asa ceva niciodata si culmea, eu sint cizmarul fara cizme...nu sint in stare sa ma vindec sau sa-i dau de cap defel...ma supara de vreo 10 zile iar recent s-a agravat, ma incomodeaza si cind merg darmite sa mai fac ceva.
Am facut eu prostia sa nu iau pauza de o saptamina cum scrie la "carte" in P90X! Cred ca ala care a mesterit regulile alea nu a fost prost...precis a fost mai destept ca mine!
Asta-mi trebuia cu o saptamina inainte...In fine, nu mai conteaza daca o sa pot sau nu sa prestez la boot camp (o sa ma simt foarte bine si de pe margine, admirindu-l pe Tony la o adica)...important e sa-mi revin pina la urma. Asa ca zilele astea nu fac decit yoga si stretching sau relaxare
Am renuntat la shift-ul de sambata, incepind de weekendul asta sint un om liber: lucrez numa' 4 zile pe saptamina. Am hotarit ca atit pot sa duc.
Luminita, nu cunosc produsele de la skincode, insa cu petele sub ochi sint prietenea buna cam de pe la virsta ta...eu am facut prostia sa folosesc proactiv si nu mi-am dat cu sunscreen => pete de soare (banuiesc).
Petele astea in general au mai multe cauze: anticonceptionale, ficat defectuos, expunere la soare. Oricare ar fi cauza, sa stii ca odata aparute, nu se dau duse (definitiv) nici de ale dracu'!
Eu am incercat tratament cu laser...dupa vreo $400 am lasat-o balta ca era pierdere de vreme. Singura crema care mi-a folosit e una pe baza de hidrochinina (stiu, naspa! cica e de rau pe termen lung) se cheama LUSTRA...aia intradevar mi le-a albit intr-o luna...dar trebuie s-o foosesti mereu...cum incetez, petele reapar. Nasol.
Nu vreau sa te sperii dar in principiu cam asta e.
Uicheeeeeend!!!!!!! Ce bine ca a venit! Am in fata 3 zile de rasfatz si odihna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
ema spune:
buna doamnelor...bine v-am regasit in noul an.
eu sunt in continuare harnicuta...in plus de ieri am P90X...intrebarea e ...ar fi mai multe de fapt....poate are vreuna din voi timp sa-mi raspunda....una...cu ce incep?si cum continui...adica este vreo grila speciala pe zile?A doua....eu merg la sala cam 1 ora zilnic...fara pauza...45min. cardio si 15 aparate....seara fac pilates sau de doua ori pe saptamana zumba.deci pe zi 2 ore....unde bag p90X-ul?sau la ce renunt ca sa nu sar calul...deja am slabit 3kg.....si nu am intentionat de fapt...Mai am o intrebare...sanii mei s-au topit...am plecat acum 4 luni cu 25 grasime si acum am 21...minim adica...asa ca si sanii au intrat la apa de tot....si cred ca am nevoie de implanturi...intrebarea e cum se pupa silicoanele cu sportul?Deci nu ca s-au micsorat...erau oricum mici..dar sunt goale,lasate....urat urat...eu nu suport asa ceva...da,stiu...am alaptat doi copii cite un an....dar daca m-as culca pe ideea asta....ar insemna ca nu-mi pasa de aspectul meu...total gresit..sunt o perfectionista si nu las lucrurile la voia intamplarii....
Deci rog frumos...daca puteti sa-mi spuneti sau daca aveti vreun program...cum sa fac P90X....sau pur si simplu cum faceti voi exercitiile....dupa vreun program exact ...sau e la alegere?
Mercic.
Allure spune:
ema, felicitari! se pare ca esti cea mai cea de pe aici...:)
bravo!
programul de la p90x il gasesti pe net, de exemplu: http://www.p90xworkoutschedule.com/
cu dieta, am incercat sa gasesc exact site-ul dar nu dau de el acum...e pe undeva pe net...dar nu iti trebuie in principiu, maninca sanatos si cu suficiente proteine (~70 gr/ day)
cu silicoanele...vorbesti serios? si mie mi-e teama ca daca ma mai "degresez" mult o sa am aceeasi problema...sint cam in cumpana daca vreau sa slabesc mai mult de atit fiindca nu vad sa-mi fie bine la capitolul asta; poti sa-ti pui implant si sa faci sport binemersi numai sa te tii de el tot restul vietii ca daca te lasi si te ingrasi din nou, nu stiu cum va arata grasimea peste implanturi
eu m-am trezit la 5.30 am...n-am somn, sint ca pensionarii...acum bintui netu'
voi, vad ca sinteti bizi.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
ema spune:
Merci mult Allure,o dulce ca de obicei.o sa studiez adresa ta..despre cea cu nutritie...nici nu e cazul,iti amintesti ca eu am modul meu de hranire la care nu renunt niciodata...zilele astea se implinesc doi ani de cand am fost operata si implicit am inceput sa maninc altfel si altele decat un om normal.si nu,nu sunt cea mai cea....desi in 4 luni sa fac patratele pe abdomen...iti imaginezi ce a fost pe capul meu....eu in geanta am trei top-uri...ptr. ca se uda...si schimb cam la 20min. tricoul...stiu eu ca muschiul trebuie tinut la cald si nu in umezeala rece...in sala e destul de frig si risc o raceala zdravana.
hai sa-ti spun ceva despre P90X....deci mi-am aruncat ochii...sunt foarte ok exercitiile...numai ca la inceput imi va fi greu doar din prisma faptului ca sunt rapide fata de ritmul meu...de exemplu la pilates...dar chiar si la aparate,greutati...eu le fac foarte incet....asta a fost metoda instructoarei....de unde si senzatia de arsura...deci absolut totul facut cam ca in reluare....a durut si doare mult mai mult decat facute in ritm alert sa spun asa.bineinteles ca la cardio misc toate alea rapid...ca doar asta e scopul....insa restul exercitii;lor sunt in ritm lent,constant si cu respiratia corespunzatoare.So....numa asta va fi mai greu la inceput...restul sunt convinsa ca va merge brici...am conditie,masa musculara....si cel mai important o ambitie uriasa.Cam ca tine de altfel...ah cu silicoanele nu glumesc deloc...inchipuie-ti ca mi-am sters cu laser cicatricile operatiilor....pina acolo merge nebuneala mea.
Allure spune:
eu nu inteleg de ce vrei P90X
se pare ca esti la un nivel deja ridicat de fitness, ai o rutina care functioneaza...de ce vrei sa te sinucizi?
vezi ca s-ar putea sa fie cam mult pentru tine...in sensul ca antrenamentele fiind asa dure, cu alimentatia ta de vrabiuta, sa nu dai in alte alea...zic si eu, na!
uitasem ca tu ai dieta ta speciala.
cu transpiratul ai dreptate, nici eu nu suport sa fiu uda in frig ca ma apuca spasmele imediat; noroc ca exersind in casa, la mine e cald nu ca la gym.
cred ca e bine sa faci exercitiile incet si controlat, asa face si Carmen Bruma...asa eviti accidentarile.
eu nu m-as deranja sa schimb programul daca as fi multumita de cum arat dar poate tu vrei un challenge, ma rog...
mi-e teama ca o sa ajungi prea musculoasa si stiu ca nu-ti place.
exista laser care remodeleaza cicatricile??? ca am si eu una pe mina si tare vreau sa scap de ea...
z333 spune:
salutare
ce zi de tot rahatul am avut
1.m-am trezit cu noaptea=n cap sa ma duc la examen si dupa ce am stat 2 ore p'acolo, surpriza..se amana examenul..drept urmare sambata viitoare o sa dau 2 examene, asta de azi si urmatorul..just great..adica eu in 2 zile uit dracu toate conturile alea de cacao si tre' sa o iau de la capat
2. de 3 ore stau sa fac un rahat de pui la rotisor, ca nu nene,friptura de pui la tava nu mai e buna..stau eu pana maine sa fac rotisoare ca eu-s batman
3. mi s-a stricat centrala..apa calda in loc sa vina la robinet se duce in calorifere..deci eu nu pot sa fac niciun sport azi si nici baie pana luni ..pana mea
cred ca ma imbat azi, ca am niste draci de imi vine sa urlu
si cu crema e clar..nu mai dau iar aproape un milion ca nu are sens..oricum tind sa cred ca toata treaba asta e de la anticonceptionale si de la faptul ca acum 2 ani am facut o insolatie f urata..de atunci tot s-au intins si s-au mai innegrit
na, nu imi ramane decat sa folosesc creme cu protectie cat mai mare si fondul de ten la fel,sa beau lichide la greu, sa consum fructe
si sa traiesc cu speranta ca nu o sa se agraveze si mai tare
"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me.
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can change it anytime you want to.
me,me,me
ema spune:
Allure,tu cumva te-ai vorbit cu baietii-dulapuri de la sala mea?Ca doar ce m-au complimentat ieri cum ca m-as antrena pentru weltcamp...adica razboi mondial...eu care sunt o firmitura ptr. ei...insa la gantere de 10kg...prima sunt.So...3luni dureaza parca...nu-i un capat de lume....apoi revin sau caut altceva....cu muschii...am sa fac cu greutati de 2kg...nu cred ca e mare lucru.....Deci...ptr. ca-s harnica cum spuneam,
chest abd back l-am putut duce la capat cu succes...m-a costat 680kal...cu specificatia ca flotarile au fost in genunchi...nu ma ucid din start.Iar Ab ripper costa 200kal....am tinut ritmul fara nici o problema.
Da...se pot curata cicatricile...cu fff mare succes chiar..la mine erau pe abdomen ...nu mari urate...dar vederea lor nu-mi facea bine ...acum nu se mai cunoaste absolut nici un pic...vreo trei luni era putin maronie zona...s-a sters si aceea.
lumi...capul sus...sunt altele si mai rele...o sa treaca si ziua asta naspa...vine alta faina.
z333 spune:
da, Ema, capul sus..m-am mai calmat acum..adica m-am resemnat ca 2 zile fac pauza de sport, stau imputita, cu parul maciuca in cap..
Allure daca fac yoga transpir ca porcu'?? adica acolea oleaca la subrat si alea,alea m-as putea spala cu apa incalzita..
ca decat sa pierd timpul aiurea la Tv m-as baga la o yoga cu Tony..
aaaaaaaa cum naiba am uitat de al 4-lea motiv ptr care eram cu nervii la pamant..
de cateva zile tot gaseam ganganii mici, ba una pe perete,ba in dulapul cu paine, ba una prin cusca pe la ala mic si ma gandeam ca o fi de la fanul lui
astazi vin acasa si gasesc gramada de goane pe jos si cateva pe perete..zic bah Mikule ce naiba e cu goangele astea?
deschid eu dulapul sa bag painea si ce mai cumparasem si horror goangeeeeeeeeee gramada
scot alea de pe acolo si in fundul dulapului era o punga cu fasole..mama ce era acolo, invazie de goange
si uite asa am pierdut o ora sa curat casa si dulapul de goange..inca mai gasesc cate una ratacita..adica una era asa de bine ratacita tocmai in ceaiul meu
frumos nu??
me,me,me