Abdomen extra-plat: Beachbody (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

mai cred ca nu m-ai inteles sau nu m-am exprimat corect..adica prima tura 20 pe o mana, 20 pe cealalta, a doua tura 20 pe o mana, 20 pe cealalta..inainte faceam doar 10 cu 10 prima tura si 10 cu 10 a doua..de aia eram eu asa extaziata acum, ca inainte abia reuseam sa le fac pe alea 40 in total


ca sa iti intarzii ciclul Allure..
-in cazul in care iei anticonceptionale, incepi in continuare urmatoarea folie fara pauza
-daca nu iei anticonceptionale exista niste pastile

ORGAMETRIL - Amanarea menstruatiei: Tratamentul cu o tableta pe zi va incepe cu 2 sampamani inainte de data presupusa a menstruatiei. Daca tratamentul incepe cu mai putin de o saptamana inainte de data presupusa, doza va fi de 2-3 tablete pe zi. In acest caz o intarziere mai mare de o saptamana este nedorita. Daca tratamentul incepe mai tarziu creste riscul de sangerare. De aceea, tratamentul nu trebuie inceput mai tarziu de 3 zile inainte de data presupusa a mestruatiei.


mai stiu o tipa care lua vitamina K ca sa isi intarzie ciclul cica
eu stiu ca Vit K este antihemoragica si reduce din abundenta menstruatiei,dar daca o si intarzie nu stiu

aaaa si cica ar mai fi o solutie cu pilula de a doua zi


nah, googaleste si tu si vezi daca mai gasesti vreo solutie..eu daca nu as lua anticonceptionale, as merge pe Orgametril-ul ala




Onitza tu nascusi fata draga de nu mai zici nimic?? sau te-a legat soata de pat??


ma apuc de citit ptr examen ca uite asa se duce timpul si parca ma vad sambata cu morcovul in fund






"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up


Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Luminita, merci de primire! Am mai facut din programele lui Billy ce am mai gasit pe youtube: cardio, basic training si ab bootcamp, iar ultimate-ul la care ma regefeream e acesta din link (sper sa mearga)
http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FSM2141111&catid=14838
Eu asa stiam ca face parte din Amped series, dar nu e cu benzi (dar cum am zis, nu am ajuns niciodata pana la sfarsit sa vad care e treaba Cred insa ca foloseste bara aia extensibila)

Ai incercat vreodata Tae Bo funk or freestyle funk? Ma batea un gand sa iau dvd-ul, pare interesant, dar nu stiu cat de eficient este..

Ca se tot vorbea de modele de pus pe frigider, eu am ca referinta pe Jessica Biel As vrea eu sa arat asa pana la vara dar cu inaltimea mea e o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu terminai o tura de citit..numai conturi am in creieras

Elena, acuma stiu la ce te referi..sunt unele workout-uri care nu se gasesc free pe torenti..m=am interesat si eu de Ultimate-ul ala de care zici tu si intr-adevar nu e cu benzile, e altceva mai complex si dureaza 90 de min

cred ca o sa il pun iar pe bro' sa imi comande de pe Amazon Ultimate-ul asta de care zici tu si Celebrity Fit Sculpt..as mai vrea si T3 total transformation dar mi se pare cam scumput la 69 de lire sterline..



"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me."
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can chance it anytime you want to.Stay focus, don't give up


Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Am revenit la raport!! 30 min eliptica si vreo 10 min abdomene si brate ..si am o febra muscularaaaaaa!

Si eu as vrea T3, dar da, e prea scump, plus nici nu cred ca folosesti toate cd-urile din pachet, mai bine cumperi/tragi separat ce antrenament crezi ca ti se potriveste mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy79 spune:

:) ufff numai eu sunt cu conditia fizica la pamant. sa nu radeti dar de pe mine curge apa doar dupa start up! de la slim in 6 - felicitari. scopul meu e sa ajung si eu pe la p90x dar, ma consolez cu gandul ca si in cartea lor scrie sa incepi cu slim in 6 sau power 90.
m-am hotarat si in ce ordine le iau
slim in 6 - 1 1/2 luna
turbo jam - 1 1/2 luna (il suprapun putin peste slim in 6 daca se poate)
hip hop abs (simpatic baiatul) & power 90 - 3 luni
rev abs - 3 luni
p90x - 3 luni
tocmai bine le termin anul acesta.
anul viitor e un alt an - mai vad eu. sa ma vad cu planul acesta realizat - daca pot sa ma tin de el, pot muta si muntii :)
da, si eu am vazut pozele tale allure - tind sa te pun si eu pe frigider. esti de admirat sincer si faci ca lucrurile sa para si realizabile.

eu stiu pe cineva care lua vitamina k pentru intarzierea cm (eu am o problema pe creier cu anticonceptionalele). nu as putea sa iti spun cum se ia exact dar fiind un anticoagulant cred ca ar trebui sa functioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Allure multumesc.
Io zic sa-i dai pace la ciclu'..parerea mea...eu am facut acum cu tot cu el. Pe tine te incurca rau? Adica de cit sa-ti dai sistemu peste cap, mai bine il lasi asa cum e....zic si io....pilulele alea de intarziat si mai ales aia de a doua zi mie mi se par horror. Daca intr-adevar iei anticonceptionale poti continua cu urmatoarea folie, asta smecherie max. de doua ori pe an se poate face.

Luminita salivez cind va aud cu Billy. Imi place Toni de mor, daaaar tot Billy ramane prima iubire Ma rog, nu strica umpic de diversiate. T3 l-ai gasit pe undeva?

Elena, eu am bagat o aspirina cu vita C si parca m-a lasat febra, ieri eram ca un robot. Rad astia de mine prin firma

Aseara am vrut sa raportez da n-am mai fost in stare caci nush cum se face, la 10 adorm ca un bebelush.
Deci ieri bifat regim, bifat si Cardio.

Spor la toate





O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LUMI, nu am nascut inca. ...si da, m-a legat soatza de pat, ca sa mai stea la caldurica derbedeul de fi=su!

Am citit pe fuga ce s-a mai discutat si executat, bravo fetelor, felicitari noilor venite, AMY si ELENA, dati inainte cu tupeu fetelor, cu ambitie si vointa, ca veti reusi. La Elena chiar mi se pare usor de atins targgetul ei daca se tine de treaba, are kg putine. Mai mult de modelare si intretinere, dar face f bine si la psihic.

ALLURE, asta voiam sa zic si eu ca Lumi ca exista niste pastile pt intarziere dar nu stiam cum se numesc. Iar pt gresie, hopaaaaa femeie, sper ca nu te=ai apucat de dat jos gresia. Asa am patit noi la ap pe care l=am vandut, dar cine a venit ne=a sfatuit sa punem silicon intre santurile unde se imbina placile de faianta. Asa am facut is nu le-a mai curs apa. Deci nu te apuca sa dai jos decat daca e f veche fainata/gresia si vrei tu sa o schimbi acum. Daca nu, baga silicon cum am facut noi si nu se va mai infiltra apa. Eventual mai cere o parere altcuiva care se pricepe si propune ce am zis eu sa vezi daca e idee buna. Dar la noi e incercat si a mers.

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 35+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Allure, eu cand nu luam AC si voiam sa imi intarzii ciclul pe motive de mare etc incepeam cam cu 1 saptamana inainte de data ciclului o folie de anticonceptionale normale (Logest, luam eu). Si le luam pana ma intorceam de la mare. Intrerupeam si dupa 3-4 zile imi venea ciclul si la revedere. Dar nu faceam chestia asta decat cam de 3 ori la 2 ani max, adica nu f des. Si n-am patit niciodata nimic! Si a functionat de fiecare data!

Acum iau AC (din alte motive decat protectia) si cand vreau sa-l prelungesc, incep foliile una dupa alta fara pauza.

Revenind la subiect, aseara TJ Cardio Party, f fain, imi place! Mai incurc eu lucrurile pe acolo, dar voi invata cu siguranta.

Amy, eu am facut Slim in 6, la mine nu a ajutat f mult din 2 motive: eram deja destul de fit si nu am mancat destule proteine. Rezultate mai bune se vad la persoanele care sunt mai plinute la start si au o conditie fizica mai spre 0, asa. Nu retin daca e cazul tau cu mai plinuta, dar daca zici ca SIU ti se pare greu, inseamna ca intr-adevar nu ai o conditie fizica grozava. nu uita de proteine, eu mi-am supraconsumat muschii si a fost nasol pana mi-am revenit. Acum am luat-o de la inceput cu TJ, tin o luna si apoi P90X.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CAROLINAH, te rog frumos imi dai si mie linkul de unde pot lua TJ Cardio party? Sar'na!

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004) si 35+ cu Daniel Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata dragi doamne!
Bine ati venit doamne noi si doritoare de siluete silfide:-)

Allure cu AC iti poti intarzia ciclu fara probleme insa din cate stiu eu nu te salveaza si de balonarea aferenta(: acelei perioade de dinainte de ciclu.
Pentru Tony merita orice sacrificiu!

Lumi esti tare

Carolinah nu am apucat sa-ti spun - poze din concediu! macar sa ne clatim ochii!

amy79 - si pe Tony curge apa si gafaie dar nu se lasa! si eu transpir ca un cal (sunt feminina ca un bolovan)cand fac sport.

onitza - pe cand sorocu? unde nasti? eu la fel a trebui sa stau in pat in ultima perioada si nu a fost usor, ok eu eram cat un tanc german si din cauza asta mi-a fost cel mai greu ca nu ma puteam intoarce.

anda- ce bine ca adormi usor, eu aseara/noapte pana la 2 am numarat oi si fara nici un succes:-)

elenaR - ce inaltime ai? dar kg? Jessica Biel face sport de cand se stie :-)

Marina - ce mai faci?

Conchita

Eu azi am un program similar: abs,banda,greutati, mancat light si sanatos, o tona de apa si vin rosu seara:-)



devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput