Bobocei de sept-oct 2008 (242)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
eu nu cred ca daca iese pipi ii trebe neaparat un nr mai mare.Oricum nr 6 e ultimul numar deci o sa mai asteptam pana la el ca la 14 kg inca nu e cazul de nr 6.

Eu sunt de alta parere. Noi foloseam nr. 5 de ceva vreme..si era totul o.k..insa de 2 saptamani mereu il gaseam ud..fie zi..fie noapte.
Si in plus el are pulpitele grasute..mereu avea urme de la pampers.
Asa am decis sa trecem la nr 6. Si am luat pampers Pants.
Ii vin super si nici nu mai il gasesc ud.
Asa ca fiecare foloseste ce i-se potriveste

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Cristina scuze nu era cu aluzie la tine.
Doar ca eu ziceam ca daca la 14 kg folosesc nr 6 cand o sa aiba 20 de kg ce mai folosesc????Sau sa sper ca pana atunci nu ii mai trebuie pampers
Sper ca nu tea-i suparat.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

merge nashpa forumul

baby_boy, am fost la Talal

cat despre marimea pampersului, cred ca mai conteaza si cum sutn distribuite kg..adica intr-un fel arata un copil inalt la 12 kg si in lat fel arata un copil ceva mai scund, cu acelasi nr de kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Dya n-am de ce sa ma supar.
Sunt de acord cu Xor, depinde si de conformatia copilului.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

lumi nu stiu ce sa zic, maria de vreo 2 luni jumate se trezeste in fiecare noapte (desi de la 4 luni nu se mai trezea). trezirea e intre 12-3, bea un bibe de lapte si se culca la loc. tu ai zis ca nu le e foame, asa ca nu prea stiu ce ar putea fi...

si tot pe subiectul somn, maria se culca la 9 si se trezeste la 7.30 (cu trezirea de noapte). uneori mai doarme dupa bibele de la 7.30 vreo ora. apoi are somn pe la 12-13, o ora, si mai are a tura la 4, tot de-o ora. cam asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Ca tot vorbiti de somn ma bag si eu ca o musculita-n lapte si va zic ca noi inca facem parte din categoria norocosi de pot zice asa ne trezim la 9.30- 10,mancam,jucam si pe la 11.30-12 cautam patutul si somn cam 2ore ,ne trezim iara mancare,joaca si plimbare de ne permite vremea apoi pe la 16-17 iara somn cam o ora si ceva,iara seara la ora 21 deja cere somn si doarme pana dimineata cu trezire pe la 6 pentru titica ,laptic s-au joaca depinde de dispozitia lui.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Xor multam de aprecieri , Crina fff rar bea ceai...mai mult apa plata sau suc (in mod special nectar de pere)
Poze cu barbatezlul

Luminita multumim de aprecieri .
La fel face si Crina, cam dupa o ora de somn se terzeste din nou, insa o adorm (adoarme repede) si nu se mai trezeste...pot incerca si asa, totusi ca sa fii linistita in privinta cearcanelor mai bine le-ai face niste analize si sa fie totul bine
La fe de posibil trezirile sa fie de la dinti...a mea cand o dor gingiile se scoala plangand rau de tot

Kllemi sa stii ca am prins gustul intalnirilor, asa ca abia astept una

Anca offf, imi pare rau pentru lovitura...si Crina mea la buza s-a lovit, ici sa treaca

Dya pe Crina o gasesc uneori uda..de asta as vrea sa ii schimb nr la pampers...cu toata ca si ea are 12kg

Andreutac, Ada

Ada mi-ai dat idee buna cu masuratul , felicitari baietilor

Laura eu i-am schimbat programul fortat mai mult...o tin treaza cat pot de mult pana la 13.30-14.00, apoi somn de voie, iar seara la 21.30 maxim in pat....altfel daca o las adoarme pe la 00.00 sau mai mult , pana acum a dat roade

Claudinna multumim de aprecieri, ma bucur mult ca sunteti bine

Crina tocmai ce a avut o partida de somn de la 13.00 pana la 16.00, o mai las putin si ii dau sa pape (intre timp am facut un chec)

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita si eu zic ca ar fi bine sa le faci ananlizele uzuale de sange si pipi, pt ca, fe, mg, bla, bla.... Poate fi si de la dintisori chiar daca nu plang... doar le da agitatie.

Daria doarme ff bine, adica de la 22.30 pana la 9.30, cu trezire la 8 pt lapte. Cateodata se trezeste de tot la 8, dra de cele mai multe ori mai doarme pana la 9 jumate. Ziua doarme de la 12.30 la 3 si de la 6 la 7.30. Deci in total cam 15 ore ±1 ora... Zic asta nu ca sa te ingrijorezi ci ca sa iti faci o parere....ca se poate si altfel.

andy.p cumnata e ba la Oradea, ba la Timisoara. Teoretic ei stau in Timisoara dar are o afacere in Oradea si o casa acolo si stau destul de mult la Oradea, daca nu mai mult decat pe acasa...

Noi suntem cu pampersul la nr 4 si nu cred ca il vom schimba curand... daria are abia 10 kg si 300 gr (aproximativ) si inca ne vin bine nr 4. Deci aici suntem ami codasi....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, multumesc mult de incurajare! sunteti asa dragute!
oana, ada, andreutac, laura, claudinna, xor, baby_boy, abe, ange, nocom
of, da' ce sa fac, daca in jur nu aud de un asemenea comportament, rasare totusi un semn de intrebare... nu-mi e neaparat de oboseala, desi marturisesc ca abia ma mai tin picioarele, cat imi e sa nu fie ceva necurat la mijloc, vorba Adei... vreo afectiune, ceva, de care sa nu-mi dau seama... offf

Ada, eu nu-i adorm la o ora anume, ei pica singuri in jur de ora 21.00. adica asa cum spui tu, maraiala la greu si in 2 minute de bibilit, adorm... nu cred ca pot sa-i tin mai mult, in conditiile in care ziua dorm f putin, un singur somn, de 1.5h, cam de pe la 12.00.. ori daca sunt awake de la 13.30 cum sa reziste mai mult de 21.00? si asa e, isi cam fac plinul cu alea 20 de min si apoi jucam hora-n batatura pana dupa miezul noptii. dar ce pot face? adorm fix cand vor ei, cum vor ei...
asadar fetelor, nu pot sa ii culc mai tarziu... incerc de cateva zile sa ii culc mai tarziu de 12 la praz, in felul asta sa stea putintel mai mult seara, sa treaca ora cu pricina. da' nu prea iese, vedem...

nocom, tocmai asta ma ingrijoreaza, ca se poate si altfel si stiu asta prea bine... le fac si analize si daca totul e ok, asta e. cand o sa pic, o sa pic. da' poate o fi cineva acolo sa ma prinda.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

La pampersi si noi tot abia la 4 suntem trecut cam de 2-3 saptamani,am fost azi la dr dupa ce am incercat cu programarea si nu a mers am fost direct,cunoscandune mai demult si fiind micuti dr nea primit si consultat pe fuga avem rosu in gat si tusim,ne-a dat tratament si nea si cantarit la ruga noastra ca nu avea timp era ocupata am ajus si noi la 9kg iupiiiiii asta inbracat cu badi si-un dres,dar e bun si asa.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara fetele..ne-am sculat si noi.......

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput