Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 4
alessia2005 spune:
Offf..dar merge greu forumul asta...Doamne...!!!
Vad ca vb de bebei si somnicul lor...si la mine Serena nu doarme mai mult de 2 ore..se culca..iar se scoala..in sensul ca nu deschide ochii..dar face scandal..da din picioare..ca sa-i dau tzatze...in total cred ca de vreo 3-4 ori se scoala/noapte..adio somnicul meu...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
gaia.nevia spune:
cat pe ce sa uit! am pus galiganii la usa si i-am masurat. am scris rezultatele si data pe tocul usii
Radu: 82cm
Teo: 99cm
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
alessia2005 spune:
Kllemi...hai ca pana sa-ti zic eu de chiftelele mele..se face seara cu forumul asta ..ca greu mai merge...
Pai..dau pe razatoare..ce legume am prin casa...un cartof, telina..cam cat o pruna..sau un pic mai mare..., morcov, dovlecel, ceapa...pun o lingura de faina si un ou..amestec..si le prajesc..cam asa..desi e prajeala..le mancam..ca-s gustoase...
andy.p spune:
Nocompe unde e cumnata..aici la mine sau la Cj?
Oana/b]ce ma bucur
Referitor la somn...Alexia s-a trezit azi la 11,30(n-am mai ajuns la sc.,l-am trimis pe frate-meu),nush cand se va mai culca de amiaza..da programul nostru seamana cu al Dyei..trezit 10,culcat 3 si seara pana pe la 11-11,30 nu doarme,am incercat sa-i schimb programul ,da nu se poate..nu se trezeste dimineata si de aici restul...aaa daca o trezesc e super maraita si intr-o ora tre sa o culc iar
Lavinia si-mi pare rau
[b]Lumi si eu zic sa-i culci dupa oar la crae se trezesc asa dintr-o data
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
salutare!!
Lumi, eu sunt f bine, multumesc de intrebare!! sa stii ca am in familie cel putin 3 persoane f apropiate care au facut vaccinul in ultima luna, mama chiar prin noiembrie, ca are leucemie. suntem toti bine
despre faza cu efectul vaccinului meua supra copilului, a raspuns babymom, ca parca a mai intrebat si preety candva si nu are nicio treaba
cat despre ingrijorarea ta vis a vis de Huni, sa-ti spun: am fost cu Razvan la un dr la Craiova. si el mi-a spus ca ar fi bine sa-i fac niste analize de crestere, avand in vedere ca noi suntem inalti, el creste repede...la prima consultatie ne-am dus pt altceva, dar mi l-a descris pe Razvan, adica comportamentul lui in somn, de cele mai multe ori
se invarte in tot patul, tu-l acoperi el se descopeta, transpira in zona capului(la Razvan asta nu era), ma rog, tot felul de chestii care sunt determinate de deficientele din organism. i-am facut analizele si i-a iesit o maricica lipsa de calciu...in conditiile in care eu i-am administrat cu regularitate vigantol, mananca diversificat, bea ceva lapte si mananca iaurt, branza fagaras, portocale, ou...bla, bla...
ca sa-ti iesi din idei fa-le un set de analize!
Ange, e mortala Crina
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
alessia2005 spune:
Fetele..eu ma retrag...ca mi-e rau asa un pic..am stare de lesin...mi-e ameteala....cred ca lipsa de calciu...vb mai incolo...
dyanira spune:
Laura da asa e si la noi, trezitul asta tarziu ne da tot programul peste cap.Acu sunt rea ca ma plang ca adevarul e ca imi place si mie sa dorm pana la 10Insa nu stiu cum va fi cand va trebui sa mearga la gradi.Ai comandat fotoliul???
Claudinna ma bucur ca esti bine!!!Sa stii ca si Andrei are manifestarile alea dar el a tot luat calciu din cauza ca a cerscut mult si i-au iesit si multi dinti deodata.Cred ca o saii fac si eu un set de analiza dar m-am gandit ca pe la 1 an jumate.
De ceva zile tot vreau sa intreb si uit
Stie cineva ceva de Bitza pe unde e???Bitzaaaaaaaaaaa hai la apellllllllll......
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira eu nu cred ca daca iese pipi ii trebe neaparat un nr mai mare.Oricum nr 6 e ultimul numar deci o sa mai asteptam pana la el ca la 14 kg inca nu e cazul de nr 6. |
Eu sunt de alta parere. Noi foloseam nr. 5 de ceva vreme..si era totul o.k..insa de 2 saptamani mereu il gaseam ud..fie zi..fie noapte.
Si in plus el are pulpitele grasute..mereu avea urme de la pampers.
Asa am decis sa trecem la nr 6. Si am luat pampers Pants.
Ii vin super si nici nu mai il gasesc ud.
Asa ca fiecare foloseste ce i-se potriveste
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Xor spune:
Lumi...incearca asa cum a spus si Ada...culca-i dupa ora cu pricina...
In ceea ce priveste nr pampersului cred ca inainte de nr kilogramelor conteaza conformati corpului....noi purtam inca nr 4...(nici macar la 4+ nu am trecut)si sunt f ok, nu il gasesc niciodata ud si are 12 kg....am o prietena si baietelul ei de 10 kg poarta deja de ceva vreme nr 5....
baby_boy spune:
Clau la fel si Radu transpira la caput mereu..a inceput s afaca si pleata..dar oricum.
Doctora l-a vazut ..cea noua..si din start mi-a zis ca are lipsa de calciu. Am facut si noi o cura de Osteocare. Si o sa mai facem.
La ce dr mergeti in Craiova?
Babytza au ajuns pastilutele. Multumim frumos
Noi dormim o singura tura pe zi. Ne trezim la 10 dimineata ..somnic de la 15 la 18 si apoi la ora 22 e in pat.
Lumiamandoi hunii fac asa?
Eu zic ca de la dintisori..si faptul ca se trezesc mereu..de aici cearcanele dar cum au zis si fetele le poti face niste analize ca sa stai linistita
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez