Bobocei de sept-oct 2008 (242)
Raspunsuri - Pagina 3
Xor spune:
Ange - ce eleganta e printesa ta....
Nerantula- chiar imi era dor de mutritele lui Gruia....la fel de expresiv a ramas....
Dupa cateva nopti agitate...Mark a vrut sa ma impace...a dormit de la 22,00 la 10,00 cu o trezire de tzitzi la 3 (de altfel singura masa de tzitzi care a mai ramas si de care trag cu disperare)....m-am gandit ca fiind odihnit...se va mai culca pe la 14 dar....la 12,00 si-a luat paturica si a trecut singur la culcare a adormit imediat.....Sa fie de vina vremea? oboseala din ultimele zile sau faptul ca a alergat aseara ca disperatul in parc dupa o masinuta cu telecomanda spre amuzamentul copilului care o manevra?
Isterie mare cu gripa....
Voi ce fel de ceai dati copiilor? Pana sa renunte la tzitzi, nu vroia nici un fel de ceai si nici prea multe alte lichide...acum bea din ce in ce mai mult...
tuturor si ma bucur ca pastlutele au meritat asteptarea (acum imi pare rau ca nu m-am bagat si eu la comanda...dar atunci nu era nevoie acum insa sufera destul de rau din cauza caninilor...cei mai durerosi dupa semnele date de Mark...
Aaa si l-am tuns din nou pe Mark....acum mai scurt...cu masina la spate si in fata i-am lasat breton....a fost f cuminte la frizerie...are mama barbatzel....
alessia2005 spune:
Buna ziua fetele...trecut si eu..in graba sa va salut..ca merg la bucatarit..fac niste chiftelute din legume..delicioase....
ma duc sa iau nioste verdeata uscat de jos..ca nu mai am..si apoi merg repede la bucatarie..ca-mi dupa chiftelute...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
luminita2008 spune:
hello!
alina (alexa si mami), am pus pozele cu trenuletul pe shutterfly. pupici.
claudinna, sper sa nu ai nicio reactie de la vaccin! si sa ne tii la curent, pe ine chiar ma intereseaza.
anamona, multumesc mult. si mie imi par hunii baietei in toata regula, s-au schimbat mult.
bradul e pe albastru... pur si simplu! asa il facem de cand ne-am mutat impreuna, de vreo 6 ani, indiferent de hunii, care nu erau nici in visul visului atunci. ne place mai simplu, doar in 2 culori. la anul am promis ca-l facem doar cu rosu si alb/argintiu.
iar puf-ul e albastru la dorinta sotului. eu vroiam portocaliu. da' nu-i nimic, ca mai iau unul. cred...
baby_boy, ma bucur ca v-a placut trenuletul. de abia astept sa-l vad pe Raducu in el!
wow, nr 6 la pampers? noi tot la 4+. am probat 5 si le sunt largi.
nerantula, ce frumos povestesti de Gruia! pozele sunt superbe!
ange, vazut poze si filmulet! f fain!
xor, ai mei nu agreeaza ceaiul. doar sucuri de fructe si apa.
poze cu Mark?? vrem sa-l vedem tunsulici.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
sa-mi spuneti va rog daca e cazul sa ma ingrijorez:
hunii mei se trezesc in fiecare seara dupa fix 20 de minute. adica pe la 21.20-21.30. fie se maraie pana pe la 23.30, fie se joaca pana dupa 24.00. nu dorm mai mult de 08.00 niciodata, si oricum se mai trezesc pana dimineata de cate 2-3 ori. fiecare. ziua nu dorm mai mult de 1.5h. ce sa fie?
am eliminat asa:
- foame. nici pomeneala. la 20.30 papa cam 300gr de cereale cu branzica. inainte de culcare inca un bibe de 90ml.
- cald/frig. am incercat ambele variante, fie culcat mai lejer imbracati, fie mai gros, fie inveliti, fie dezveliti. aceeasi poveste.
- gaze/dureri de burtica. nu au, e evident ca nu ii doare.
- kk. stau cu ochii pe ei ca pe butelie, inainte de culcare ii verific. nu sunt iritati.
- dorinta de a dormi cu noi. i-am culcat deseori cu noi, n-am deloc o problema cu asta, la fel se trezesc, la fel sunt de agitati...
sa fie dintii/maselele?? si totusi, cum mama lor de dinti isi fac de cap fix la aceeasi ora, fix in fiecare seara, fix de 2 luni?? dentinox si/sau nurofen, de multe ori sunt apa de ploaie. chiar asa sa se manifeste agitatia asta? si de ce atunci, in timpul somnului de la pranz, nu fac la fel, adica dorm relativ bine?
au niste cearcane cat pumnul si mi se par palizi. si chiar ma ingrijoreaza faptul ca nu dorm mai mult de 8-9h in 24h, si astea de multe ori, in reprize adunate....
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
kllemi spune:
buna fetele....baaiii merge forumul greu numai la mine sau la toata lumea??...ca ma umplut de spume ........gata mam calmat
babytza intalnirea de asta vara nu era martea sau........sau m-am dus cu capu' de tot???...in fine nu conteaza.....iar in legatura cu intalneala, ai dreptate cu virusii astia nenorocoti, care umbla ei peste tot ...dar ma gandesc ca am putea sa facem un efort sa gasim un loc mai retras (nu stiu unde ar putea sa fie asta) sa ne putem vedea, acum cat se mai poate, pina nu incep toate fetele serviciul....ca dupa aia...cine stie......
In legatura cu pastilutele homeopate, DA as vrea sa-mi spui cam ce contin, si tie de ce iti este frica sa ii dai lui David mai multe zile la rand???
alessia ia sa-mi spui tu mie acum ....si repede......cum faci chiftelutele din legume???
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
anca81 spune:
Salutari
La noi e nasoala vremea, asa ca stam in casa . Carla e cu buza de jos umflata, a cazut in 2 zile la rand si si-a spart-o in 2 locuri diferite . Doarme ingrozitor de rau noaptea, se trezeste de foarte multe ori si cand doarme e extrem de agitata. De mancat, la fel, borcanele Nestle.
Referitor la discutia avuta despre cremwursti si branza topita, e un articol interesant aici. Cam apocaliptic scris asa, daca-l citesti nu-ti mai vine sa mananci decat Almette, tofu si paine Dobrogea, dar e interesant totusi sa stim ce mancam.
bobocimea si mamicile si burticile.
Anca & Carla (13.08.2008)
dyanira spune:
Hellooooooo!
Am vazut ca se discuta subiectul somn si vreau sa va zic si eu cum e la noi Andrei doarme cam 12-13 rar 14 ore in 24 de ore eu zic ca e ok.Singura mea nemultumire e ca se culca tarziu seara 22,30-23 si chiar mai tarziu si doarme pana la 10 dimineata de pranz nu se culca inainte de 15 ca nu ii e somn doarme pana pe la 17,30-18 si normal ca la 21 nu ii e somn.Dar per ansamblu cu somnu e ok.
Vroiam sa va zic ca imi pare tare rau ca boboceii sufera pt dintani eu stiu tare bine cum e am trecut prin astaIi doar tare rau saracutii...
Noi folosim scutece nr 5 am luat acuma in weekend Pampers nr 5 ca nu amgasit Babylove si ii vin ok lui Andrei si el are 14 kg.Banuiesc ca nr 6 i-ar fi imensi sigur ar face pipi pe langa.Ah si inca ceva eu nu cred ca daca iese pipi ii trebe neaparat un nr mai mare.Oricum nr 6 e ultimul numar deci o sa mai asteptam pana la el ca la 14 kg inca nu e cazul de nr 6.
Mai citesc cate ceva si mai revin.
O saptamana minunata va dorim
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
tzitziri spune:
Lumi, eu nu m-as ingrijora mai ales daca ar fi doi in situatia asta.Adica hai ca ar fi o problema la unul...dar la amandoi??
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Lumi, nu-mi suna a nimic necurat, dar ce ma pricep eu... Daca tie ti se pare ceva cu ei, oricat de banal, du-i la dr, eventual fa-le un set de analize.
Referitor la "programul de somn", o singura idee imi trece prin minte.
Ai cum sa-i culci direct dupa ora aia la care se trezesc? adica la 21.30, 21.45 de exemplu.
Daca ii pui tu la culcare la o ora care nu li se potriveste, ii poti adormi, dar e unul din acele momente cand 5, 10, sau 25 minute iti ajung ca sa te trezesti perfect odihnit si plin de energie. Si atunci se vor trezi invariabil cand si-au facut plinul, am patit si eu cu Radu asa, si acum il las sa-i fie somn ca altfel sigur sta nitel si o luam de la capat.
In rest, stiu si eu, poate reusesti sa cumulezi ziua mai multe ore de somn. Eu reusesc cu Radu, (din pacate doar daca il separ de Teo), asa:
pe la 11-12, cand incepe sa se maraie si certe cu toata lumea, pac il izolez si de obicei am dreptate, chiar e obosit, il culc si doarme pana la 2.30 - 3.
Apoi ii dau pranzul, il las sa se desfasoare, si pe la 4 il culc iara, de data asta cam silit, si doarme maxim 1,5h, dar de regula mult mai putin.
Pupic de la noi!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andreutac spune:
Salutare si de la noi!
Gaza face nani de pe la 13, tocmai a avut trezirea de rigoare, asa ca pot sa mai sper la vreo 30 min de somn
Lumi, eu cred ca trezirile hunisorilor sunt legate de durerea de dinti. Asta prin analogie cu manifestarile Evei in perioadele nasoale cu dintii. Si ea se trezeste la max. 1 h dupa ce adoarme seara, plange un pic, se tot fataie in pat dupa ce-o asez la loc, iar asta se intampla in 2-3 reprize. La noi sta sa sparga maseluta nr. 4 si au inaintat f mult si caninii. Bine ca ne-am aprovizionat cu pastilute, sper sa ne ajute.
Pt. cele interesate au inceput reducerile in magazine, chiar daca nu sunt afisate. La Z au reduceri de 50%, dar n-am gasit nimic dragut, sunt multe lucrusoare de baietei din ce-am vazut asa in treacat,la Miniblu tot 50% dar numai la anumite produse si la Okaidi/ obaibi 20-30%, insa preturile mi se par maricele. Asadar, azi am bantuit prin magazine si n-am targuit nimic
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria