Biserica - se poate si fara?
Raspunsuri - Pagina 9
Katya spune:
Amina ,pai eu sint ortodoxa,doar ne-am mai intilnit amindoua pe la alte subiecte,nu?
Ma bucur ca sotul tau a devenit si el ortodox,eu zic ca daca ii place in biserica noastra poate a simtit acel har,nu-l impiedica sa mearga daca aveti posibilitatea...Imi pare rau ca nu iubesti Ortodoxia,dar cine stie,poate va veni cu timpul...eu sper oricum...
Patou ,pai am vrut sa-ti fiu nasica de cununie!Eu oricum ii dau inainte cu speranta...
O zi frumoasa miine si sa vii sa ne povestesti!
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patou doar sa va spun ca am gasit o biserica si ca în 23 mai o sa ma botez ( e o biserica evanghelica, are si pastor si e exact ceea ce cautam).) www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu |
Ce veste minunata, draguta Patou!!!
Te imbratisez cu mult, mult drag si ma bucur nespus ca ti-ai gasit linistea .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patou doar sa va spun ca am gasit o biserica si ca în 23 mai o sa ma botez. ( e o biserica evanghelica, are si pastor si e exact ceea ce cautam). www.pasipecaleacredintei.wordpress.com" target="_blank">pe cont propriu |
ma bucur enorm de mult pentru tine
si eu merg intr-o biserica evanghelica de aproape 20 de ani
ewka spune:
draga Patou
Biserica este acolo unde esti tu.Biserica poate fi chiar si camera ta.Biserica este locul unde sa poti sa te rogi in liniste si sa meditezi.Hrana spirituala o poti lua si stind intinsa pe un petic de iarba.Credinta o ai in suflet.Biserica este doar un lacas unde se aduna mai multi crestini ,insa in cazul tau, fa-ti ''propria biserica''Dumnezeu ne vede si ne asculta chiar de nu intram intr-o biserica sau la o adunare.
Domnul sa te binecuvanteze!
Mami de ricc si speram un bebe cit mai curind cu bunatatea si slava lui Dumnezeu
Iasmin08 spune:
Daca Biserica era doar un lacas unde se adunau unii.. si daca ar fi fost credinta doar in suflet, nu mai ajungeau Sfintii Apostoli sa transmita informatiile de la Iisus Hristos la restul lumii... Se adunau pe iarba si meditau si isi tineau credinta pentru ei, ca doar e in suflet...
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
danamiha spune:
Noi folosim cuvantul "biserica" si adesea ne gandim la o cladire, dar conform Bibliei biserica este un grup de oameni care formeaza impreuna un trup, trupul lui Cristos, al carui cap este El. O biserica nu poate fi niciodata formata dintr-un singur om dupa cum un trup nu poate fi format dintr-un singur madular(1 Corinteni 12:12-31)
Iasmin08 spune:
Danamiha foarte adevarat si cat se poate de exact.
Utilizarea cuvantului biserica in sensul de ''lacas de cult'' este insa folosit in acest fel mai cu seama de cei care nu frecventeaza Biserica.
Eu personal fac o mare distinctie intre biserica (lacas de inchinare, rugaciune) si Biserica a carui cap este fara tagada Iisus Hristos. Iar membrii Bisericii nu sunt doar clericii ci si credinciosii, intreaga masa formeaza un intreg, un trup.
A nega pastrarea vie a credintei in Biserica pe motivul ca ''credinta e in noi'' echivaleaza cu a spune: ''de ce sa mergi sa te adapi la izvor, ca doar ai destula saliva"...
Danamiha
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori