Clubul Cucelor Nauce

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ruxule...recunosc ca is cam scartara si cam strang din buci cand dau ceva. dar ma bucur ca dau cu draga inima si din suflet.
da un dans nu ma face si pe mine andrei?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

aaaa....si nu te mai da la fund atata...pune si continua poezia de pe prima pagina...am toata nadejdea in tine. STIU CA POTI!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

diaruxule, lasa mama ca toti copchiii s-au spalat in buda. Pune ceva pe capac, ce nu poate da jos. Dar sa nu cada pe el, daca e baiat insistent. Si lasa-i jos un lighean cu un strop de apa in el, ca sa-si faca pofta. Pe mandra mea am gasit-o spalandu-se in buda de pamantul care il scosese de la ghivecele de flori in timp ce in gura avea niste cuisoare cu plastic (cu care prinzi firele de perete).

Mergi la inceput

dev...aici ti-s temele???

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

dev...aici ti-s temele???

ambitioasa

Traduceam ceva la germana pentru maimutica. Si vorba ei, intre engleza si germana trebuie o pauza, ca pe urma iese salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:

aaaa....si nu te mai da la fund atata...pune si continua poezia de pe prima pagina...am toata nadejdea in tine. STIU CA POTI!

ambitioasa

Nu poci maica, am incercat. e prea....aproape de perfectiune...nu pot sa o continui...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

si cam ce salata ar putea iesi intre germana si engleza?? sigur nu pakistaneza

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diarux

Citat:

ambitioasa

Nu poci maica, am incercat. e prea....aproape de perfectiune...nu pot sa o continui...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

nu ma lasa la greu....asa pre`tena imi esti??? ti dau in gat la melitie ca mi-au amanetat cercelu...ti am la mana

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

diaruxule, lasa mama ca toti copchiii s-au spalat in buda. Pune ceva pe capac, ce nu poate da jos. Dar sa nu cada pe el, daca e baiat insistent. Si lasa-i jos un lighean cu un strop de apa in el, ca sa-si faca pofta. Pe mandra mea am gasit-o spalandu-se in buda de pamantul care il scosese de la ghivecele de flori in timp ce in gura avea niste cuisoare cu plastic (cu care prinzi firele de perete).

nu sta nimic in calea lui. da totul jos. i-am pus lighean cu apa putina si jucarii in el ca nu mai scapam de el. si in 10 minute mi l-a adus tacsu cu toata apa turnata in cap de el insusi, piticul. deci nu mai indraznesc.

vaz ca si fii ta are potential.

nu

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Baiiiiii!!! Ce-i distrabalarea asta aci??

Ei ca tie nu ti-o place

Citat:
citat din mesajul lui kay

da curci triste primiti?

Nu mai fi trista! Aici doar curca ai voie sa fii

Citat:

O gasca beata primiti?

daca-i doar de bere da, dar daca-i de votca...nu stiu, aici te intelegi cu rusnacii lu' dev

Citat:
Misha...Alex are personalitatea lu masa` lui.

Doamne fereste ca am dat de dracu'!

Citat:

pai zii la cucu tau sa te deznauceasca

Sa inteleg ca ai nostri nu mai sint organe? Acu' sint cuci? Cred ca aici ai dreptate, ca aia sint cam solitari si cinta numai primavara

kokiyleasoooo pai io daca cetesc pomelnicu' ala versiunea 1.0 de'l scrisesi, la munca am pus'o de malineanu. Oricum e misto rau!

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Am vazut titlul "cuce nebune" si zic stai ca aici de mine este vorba ,iar cand am vazut cine a deschis sub m-am convins ca asa este....

e clar ca aici e de tine nauco Nici n-ai vazut bine titlul!

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
PAi m-a deznaucit el ,mi-a mai facut un bebe dar DD nu a vrut sa mi-l lase ....ma scuzati ,nu vreau sa va intristez

Tu fata, de aia dadeai tu semne sporadice de viata? Rabdare si tutun (sau mai bine fara tutun ) ca va veni si bebe. Nu te mai stresa ca de asta sta pitit si inca nu vine in burtica

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O
care-s criteriile de intrare aici?

numai veselie, risete si voie buna! Exclus lacrimi!

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

Cu-cu,cu-cuuuu

Nu raspund la provocari! Astept pupaza Si a-propos! Se zice: cu-ca, cu-caaaaaa! Sau asa:
Citat:
citat din mesajul lui kokiy

....se ia cucu cu ambele maini ,se da ochii pi spati de 3 ori ,apoi te pui pe el si te astepti sa mai ramaie si viu
D'apoi maica, daca ma pun io pe cuc, afis cu Dinamo il fac

Citat:
deocamdata fug la fii miu sa vad daca a terminat de spalat pe maini in apa din buda. revin

Deci daca iti lipseste ceva din casa, stii unde sa cauti. Io una am avut muuuuulte surprize pina am pus zavor si pe dinafara la usa de la buda

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Salutare,salutare!!
V-am gasit
La casa noua se cere s-un cadou si ce ar fi mai nimerit si mai nimerit decat un...cuc

Noua ne faci un cuc tie iti facem un urs Cum a fost la petrecere?

Citat:
citat din mesajul lui devoska
Cescuta de ceai

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa. Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Nu pot sa cred!!!!! crede-ma ca eu te-as fi crezut in stare de asta!

Citat:
se spala in buda mai ales daca "ie" clabuci de la deodorant.

Cunoastem

Am spart recordul!!! E cel mai lung mesaj de pe DC

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput