Clubul Cucelor Nauce

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Mai,aici e clubul cucelor! S-a'nteles da?!!
Aveti ceva neintelegeri exista PM

Anca,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.

Dev,iaca intrai si io la apel

Vero,esti foarte sexy azi dupa cum ne-ai aratat

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Salutare,salutare!!
V-am gasit
La casa noua se cere s-un cadou si ce ar fi mai nimerit si mai nimerit decat un...cuc

Bine v-am regasit acu' pot sa-mi vad linistita de treaba.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Delphi, cum iti mai este?
Rho, stai calm, a fost doar o neintelegere. Te-ai urnit cam greu azi. Maine poate imi tragi iar teapa. La 8.45 trecute fix te astept la cafea, sa citim ziarele impreuna. Pupici la ochios.
Diaruxo, mama denaturata, a terminat baiatul de spalat manutele? Hai ca mi-ai adus aminte de o povestioara.

Cescuta de ceai

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa. Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

Mergi la inceput

Vio si io am iesit ca poarca din sarbatorile astea asa ca de azi bag Scarsdale ca mai drastic nu-mi permite regimul de munca

Ancule data viitoare o sa fie cu noroc si cu .. putza.

Diarux s-a spalat bine ficioru?A folosit si deo wc pe post de sapun??Asta cred ca e ultima moda ca vad ca toti o practica,baieti ingrijiti mah ce sa mai

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Citat:

Cescuta de ceai

Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa. Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"

erai cuca nauca de pe atunci,bietul om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

ralualexandrei, multumim pentru cuc. Cred ca ramane fara pene intre atatea cuce.

Stai asa, ca nu-i povestea mea! Adica nu sunt eu protagonista. E o povestioara primita pe mail. Eu ma ocupam cu altele ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

bre naucelor, ci faciti???
ANCA ca sa treaca mai usor

DELPH cerceii e amanet bre. da iti dai adresa sa mi-l trimiti si pe ala daca insisti. a si daca mai ai de-ti prisosesc...tot acolo sa mi-i trimiti. ca io-s bujetar.ma mai scoti din foame.

deja v-ati apucat de intepaturi???pe ce tema? sa fac o poezica. poate va trece.

deocamdata fug la fii miu sa vad daca a terminat de spalat pe maini in apa din buda. revin

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

bre...da tu crezi ca eu lucrezi la privat? sau ai uitat ca era sa fim vecine de cearsaf???
si am mult aur in casa...poate mi-o sparge casa vreo careva ca is lefter popescu...da nu-ti trimit nika
invata-l pe andrei sa traga apa sa mai aiba copilu cu ce se spala...poate intr-o zi isi face si dus in buda

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Mai,aici e clubul cucelor! S-a'nteles da?!!
Aveti ceva neintelegeri exista PM

Anca,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta.

Dev,iaca intrai si io la apel

Vero,esti foarte sexy azi dupa cum ne-ai aratat

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

oluaiz arat super cuuulllll

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devoska

rad singura uitandu-ma la mine...vai ce rau am ajuns

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DELPH, da zgarcita mai esti!!daca ai atata, da si mie!of

se spala in buda mai ales daca "ie" clabuci de la deodorant.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput