Clubul Cucelor Nauce

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

diaruxule esti talentata
Ce face baiatul? Tot strengarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

io zic ca nu vezi bine fata, nu face nici cu ochiul, nici nu striga.deci nici nu auzi bine. vrei un nr de tel al unui dr bun?

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

stiu ca ai o inima MARE asa ca te astept cu detaliile despre dr. bogda`proste ca iti faci mila de o biata surda-muta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Dodo, frumoasa foc Isabella. Ochi frumosi, palarie, mandra tare. Donu ce mai face?

Donu?!? multumesc? lui DD... si tie de intrebare face progrese dpdv logopedic,teraputa e super incantata de realizarile lui/noastre.E la gradi si-i fascinat de "Harry Poter"-un joc pe pc.Cu asta-l santajez cand nu vrea sa face cate ceva,ma uit prin magazine as dori ca anu' acesta sa primeasca la una din zilele-de primit cadouri o bagheta de vrajitor,ceva legat de acest subiect care vedeti pe undeva dati-mi semn.
Regret ca are o educatoare fffff delasatoare,,,care nu face absolut nik cu nici un copil dar cu Bodo

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

'naseara

am culcat si io copilu si acum buhuhuiesc pe aici... sunt treaza de la 5.30 da nu ma las . am fost la dr de masini, au facut-o bine, am fost sa ma vad cu Noe si S a alergat cu taica-su libera , am fost la mormant la Toni si am aprins lumanari si am asezat putin florile, am fost de-am luat un cadou pt un bebe special, si m-am intors acasa unde-i cald si bine. Obosita, recunosc. Inca nu ma simt OK, sa ma scuzati ca nu raspund la tel, dar inca nu sunt bine... maine Toni ar fi implinit 38 ani ... singurul lucru care ma mai alina putin e ca au aparut acum articole in mai toate ziarele cu adevarul despre moartea lui, cu toate informatiile pe care ni le dadeau dr cand traia care sunt diferite de ce au zis dupa. hai ca nu vreau sa va intristez, incerc sa ma tin eu pe linia de plutire...

in rest toate bune si frumoase. aruncati un ochi aici, de aici si de aici ?

va pup, merg sa-mi fac indatoririle casnice

Mergi la inceput

Neata, neata! Cafea, ceai, nes pentru doritoare. O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata.
dev multam de cafea...o sa ma servesc ca nu`s ce am...cred ca de la vreme.
kay...frumoase pozele. s-a mai inaltat Sosonica. E atat d dulce si simpatica.
zi buna sa aveti

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Dodo, felicitari pentru progresele lui Donu. Ma bucur tare mult. In ce priveste educatoarea, cred ca majoritatea sunt asa nepasatoare, din pacate.
kay, nu am mai vazut de muuult poze cu Sonia. A crescut tare mult, s-a inaltat. E frumusica foc, o mica domnisoara.
Delphi, vremea e de vina... si la mine e la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Oana frumoasa foc "Alesia" si s-a mai dolofanit nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

"Neata ....

Oana, aseara Razvan a adormit uitandu-se la Soni ...e frumoasa si rea ca masa ...mai cafetste fata baietii?

Anco,aveai dreptate cu bluza aia,am si uitat ,noroc ca ma mai trag altii de maneca pe la bazare ...

Delphino,zi asea bre,ai amanti,aaaa? ...mai da naibi si la celelalte ne

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Ma uitam pe stiri pe net si mi-au cazut ochii pe bancul acesta. Poate ne mai descretim fruntile

Pentru un apetit sexual incredibil (HN)

Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale. Vinzatorul le spuse:
- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului.

Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator:
- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta?

Pakistanezul a replicat:
- De ce nu le incerci si vezi de unul singur?

Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului.

In tot acest timp pakistanezul zbiera:
- LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!

Mergi la inceput