Dragelor
are cineva informatii despre timpul care ar trebui sa treaca intre vaccinarea H1N1 si o fertilizare in vitro?
A discutat cineva cu doctorul sau asta?
Multumesc tare mult

Pisuc Mic
Ideea fiind ca americanii (pe site-urile cele mai oficiale) spun ca orice gravida chiar se poate vaccina de gripa, fara riscuri. Iar la TV Streinu Cercel spune ca nu te poti vaccina pana in luna a 5a.
Ce sa mai intelegi?
Astept si raspunsul doctorilor din Austria, dar ma gandeam ca s-a mai interesat cineva.
Pisuc Mic
Salutare!
Probabil depinde si ce vaccin faci (cel de la Cantacuzino sau altul). In Romania se face cel de la Cantacuzino. Eu am intrebat 2 medici si am citit si prospectul si in prospect nu spune nimic de contraindicatie pentru gravidele in primul trimestru dar unul dintre medici mi-a zis ca ar fi contraindicat insa ca cel care trebuie sa isi dea sau nu acordul e medicul ginecolog care te are in observatie. Parerea mea este ca de fapt nu se stie clar nimic pentru ca vaccinul a fot facut la repezeala si nu au avut timp sa il testeze (in prospect scrie ca a fost testat pe 130 de adulti)asa ca prefera sa iti spuna ca nu ai voie sa il faci ca in cazul in care se intampla ceva sa nu poata fi acuzati.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.