Hawaii! Placut si Neplacut!

Hawaii! Placut si Neplacut! | Autor: Amina_Marina

Link direct la acest mesaj

Inainte sa facem rezervarea as dori parerile dumneavoastra . Ce hotel v-a placut mai mult? Cum sunt serviciile?Camerele? Unde s-au distrat copiii, ce le^a placut etc. Baitaul are 9 ani si fata 2 .
Am inteles ca locurile bune sunt rezervate cu an inainte de cei care se duc periodic acolo.
Sotul meu deja vrea sa faca rezervarea la Hilton Hawaiian Village(rainbow tower)
http://www.hiltonhawaiianvillage.com/

Eu zic sa mai astetam citeva zile ca sa mai exploram putin pe net,pareri de la prieteni si la agentii.
Multumesc anticipat

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Aici e Diaspora DC.

Hoteluri, pensiuni, concedii, vacante e mai jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Inainte sa facem rezervarea as dori parerile dumneavoastra . Ce hotel v-a placut mai mult? Cum sunt serviciile?Camerele? Unde s-au distrat copiii, ce le^a placut etc. Baitaul are 9 ani si fata 2 .
Am inteles ca locurile bune sunt rezervate cu an inainte de cei care se duc periodic acolo.
Sotul meu deja vrea sa faca rezervarea la Hilton Hawaiian Village(rainbow tower)
http://www.hiltonhawaiianvillage.com/

Eu zic sa mai astetam citeva zile ca sa mai exploram putin pe net,pareri de la prieteni si la agentii.
Multumesc anticipat

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mie mi-a placut tot.Nu am fost cu copii deoarece am fost in luna de miere,dar sunt convinsa ca au unde se distra.
Iti recomand sa vezi cat mai multe dintre insule (sunt zboruri scurte si convenabile ca pret), sa nu ratezi Pearl Harbour si vulcanii (poate ai noroc si vezi vreo eruptie..).

Noi am fost prin agentia Thomas COOK (UK) si am rezervat cu vreun an inainte deoarece am avrut un sejur mai complex care a inclus si Las Vegas, Washigton DC si Mexic .
In Hawaii am stat aici:

http://www.outrigger.com/hotels-resorts/hawaiian-islands/oahu-waikiki/outrigger-waikiki-on-the-beach

Totul a fost perfect, servicii excelente, priveliste superba ( am avut o camera oceanfront).

Cand plecati?
Va doresc vacanta placuta!

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Lara c! Multumesc pentru timpul acordat. Am intrat pe link , e superb hotelul si foarte bine amplasat, mi-a placut si mobileierul camerelor.Ma bucur ca-ti place sa calatoresti , am dedus din link-urile de la semnatura.
Noi vrem pentru luna Decembrie dar ne grabim de-acum pentru locurile ca bune sunt deja rezervate de japonezii care se duc periodic acolo, banuiesc ca ai observat, e plin de japonezi. Intre timp am citit si blogurile romanilor care au fost acolo si toti au inceput asa; " Atit de mult mi-a placut ca m-as muta acolo!"
Abia astept.
O zi buna!

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput