Fulgusori de nov-dec 2009 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
ruxandra_sb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik |
Pai vezi!!
Nu era mai simplu (& corect) sa v-alegeti alt nume decat acesta.. aproape identic???
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
cristina_boc spune:
Monis, ma intrebai de ce nu pun copilul la san. Din prostia mea. Nu am sfarcuri, desi am tot citit ca ar fi trebuit formate dinainte de nastere. Am facut niste ragade urate, iar un sfarc s-a infectat si am tratat cu antibiotice si nu am mai pus copilul la acel san. Dadeam dintr-un san, si de la celalat mulgeam. Dadeam ocazional (nu prea am avut nici lapte) si LP. Si uite asa copilul s-a invatat cu biberonul. Nici celalalt san nu era mai bine, aveam rani si acolo, s-ar putea sa il fi deranjat si de aia sa il refuze. A inceput sa refuze sanul si nu am mai reusit sa-l fac sa suga de la san.
De aceea le recomand fetelor, Rgagapie si crlp , daca pot sa nu le dea LP.
Apropo de LP; O chestie care m-a socat azi la Sensi Blue si nu numai acolo: preturile la NAN1 (eu asta dau la bb).
- la farmacie la mine la bloc - 30 ron / cutie
- la magazinul de la bloc - 27 ron / cutie
- la Kaufland - 23 ron / cutie
- la Sensi blue - 37 ron / cutie
A vazut cineva mai ieftin???????????????![]()
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Nu era mai simplu (& corect) sa v-alegeti alt nume decat acesta.. aproape identic??? |
cand ne-am ales noi numele asta, nici nu stiam de existenta voastra.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
lili_a spune:
Buna dimineata!
Fetelor, ce frumos ca deja vorbiti de al doilea copil!. Eu inca nu ma duc cu gindul asa departe...
Floricik - foarte comica faza cu oul la baita... Eu daca i-am tot citit povesti Mariucai cu vrajitoare rele care vor sa-i manince pe copii direct la asta m-am dus cu gindul. Mai pui si un virf de sare si piper... -![]()
Coquelicot - eu n-am observat niciodata mucusul de care vorbiti voi pe scutec, sau poate nu stiu eu cum ar trebui sa arate. Eu imi imaginez ceva care arata ca albusul de ou
, ziceti-mi si mie dupa ce ar trebui sa ma uit
Carla - te inteleg foarte bine pt ca asa am fost toate la inceput, incearca sa ai rabdare si sa prinzi putina odihna ca sa nu vezi lucrurile foarte in negru. LP asa cum spun si fetele da-i dupa ce il pui la sin. Daca il pacalesti sa manince bine, lasa-l cu mama ta sa-l adoarma si fugi si dormi vreo 2 ore, sigur o sa fii mai increzatoare dupa aceea.
si curaj
Lidia - eu am avut rubeola cind eram mica, de altfel si tin mine, n-am mai avut nevoie de analiza. Tu stii sigur ca n-ai avut, ca e o boala destul de raspindita la copii, ca pe vremea noastra nu se facea vaccin? Oricum, daca ai posibilitatea fa-ti analizele inainte sa te apuci de bebe, ma gindesc ca o sa te simti mai increzatoare. Eu am pierdut o sarcina anul trecut si dupa aceea mi-am facut o mie de teste si tot panicoasa am ramas dar teoretic cred ca ajuta sa ai cit mai multe "informatii' linistititoare la purtator
Cosmynik- teoretic ar trebui sa se aplice si la ei prevederea cu salariul mediu pe unitate, poti sa ceri sa vezi prevederile contractului de munca sau sa le ceri sa-ti arate unde e scrisa exceptia de la lege
Ramonika - eu nu iau AC si nu mi-au venit "rusii", chiar daca o hranesc mixt pe bebelina, deci s-ar putea sa aiba legatura cu Cerazette cum zicea si Monis
Pentru fetele care sint in febra pregatirilor pt botez:
Camy - succes la vinatoarea de bijuterii asortate la toaleta de botez!
Lavinia imi pare rau ca a trebuit sa aminati totul, sper ca situatia sa nu degenereze curind si sa puteti sa-l faceti pe 7.
Miany felicitari pt micul crestin! 
Simina foarte frumoasa invitatia
Monis ai gasit restaurant si cu salon pt nefumatori? A, si vroiam sa te intreb daca a zimbit Iulian? (am eu o teorie...
)
Smaranditza - si fetita mea doarme cu gura deschisa, pina acum nu observasem decit in casa dar ieri m-am uitat la ea in carut afara si era tot asa si n-am stiu ce sa fac... M-am invirtit 5 minute si apoi am impins-o putin de barbita in sus si i-am inchis-o eu ![]()
Dymomo - trimit si eu un gind bun si o rugaciune pt puiul tau
Saru-mina de cafeluta Ionela si Andre, aveam nevoie ca aseara pe la 3 de-abia am pacalit cupchilu sa se culce...
Vroiam sa-mi cer scuze in avans daca unora dintre voi le las impresia ca ma adresez prea familiar, doar ca eu citindu-va de atitea luni, am impresia ca va cunosc deja demult 

Afara e un soare superb, ma duc sa imbrac pitica si am fugit.
Va doresc o zi frumoasa!
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui mihamoraAndre - aveti cutiute cu lapte in forma lichida? Eu am intrat uneori si cu apa calda in termos sau cu termosul gol si imi dadeau in avion apa fiarta,sau de la un restaurant/bar chiar inainte de imbarcare. Apa plata cumparam din aeroport si asa faceam imediat laptele in avion sau oriunde, combinam apa fierbinte din termos cu apa plata.Uneori daca aveam biberonul cu apa sau lapte pt copil ma puneau sa il pun pe copil sa bea din el in fata lor |
Chiara Ada, vita mia
laviniablaga spune:
OOO...HABAR NU AM CE O SA FIE SI CUM O SA FIE CU BATRANUL...CA ACUM E INTR-O STARE DIN AIA DE VEGETATIE COMPLETA...ARE PICIORUL STANG TAIAT DE LA GENUNCHI, IN UMRA UNEI CANGRENE CARE A APARUT DIN CAUZA UNOR PROBLEME CIRCULATORII...SA NU MAI ZIC CA ARE 89 DE ANI, SI E ASMATIC...MOMENTAN STA IN PAT, CU PAMPERS, MANANCA NUMAI IAURTURI SI CREME, NU POATE SA MAI VORBEASCA...INSA SE LUPTA SA TRAIASCA...NOI AM INCEPUT SA II CAUTAM DEJA HAINE DE INMORMATARE...SA NE INTERESEM DE SICRIU...ETC...CERT ESTE CA BATRANUL AGONIZEAZA SI MARELE FINAL SE APROPIE..DAR NU STIM CU CERTITUDINE CAND ANUME!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
ruxandra_sb spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
cand ne-am ales noi numele asta, nici nu stiam de existenta voastra. |
Sincer ma indoiesc
In plus.. una din burticile de nov-dec2009 a intrat la subiectul Fulguleti de nov-dec2006 unde a intrebat daca ne deranjeaza sa va luati (aproape) acelasi nume. Ulterior si-a sters mesajul..
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Ramonika spune:
lavinia - imi pare rau pt. batran si pt. voi, ca trebuie sa treceti prin asa ceva. sper sa va iasa lucrurile totusi cum doriti.
am si eu o bunica de 98 de ani, insa e departe de noi, in alt judet.
ionela - la fel, imi pare rau ca te chinui si cu tatal tau.
sper sa nu-ti fie asa greu.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Sincer ma indoiesc In plus.. una din burticile de nov-dec2009 a intrat la subiectul Fulguleti de nov-dec2006 unde a intrebat daca ne deranjeaza sa va luati (aproape) acelasi nume. Ulterior si-a sters mesajul.. Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
deci...ca sa nu iasa iar scandal..ca vad ca se cam aprind paiele pe aici...draga mamica de fulguletz...limba romana e o limba bogata in cuvinte...si chiar si o amarata de litera conteaza..ok?so...nu te mai ofusca asa pe noi degeaba...suntem distincte rau

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009
ruxandra_sb spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 limba romana e o limba bogata in cuvinte... |
Total de acord.
Numa c-ar fi fost fain ca si imaginatia sa fie la fel de bogata..