Fulgusori de nov-dec 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, fetele, mai vreti o cafea si de la mine? Ce probleme nasoale aveti unele, off! Imi pare rau. Vor veni zile mai bune. Intrebati de ciclu, mie mi-a venit ieri si am terminat deja un pachet de absorbante, vine foarte foarte mult, habar nu am daca e normal asa. Stiu doar ca am de gatit pentru maine 15 feluri de mancare asa ca pot, nu pot, trebuie. Ancutza Parca tu spuneai de un album pentru bebe, imi mai spui o data te rog cum se cheama? Ca eu nu gasesc nimic dragut pentru Chiara, ce am gasit era la 200 de lei si m-am enervat. Multumesc Monisule Vezi ca ma tin de cuvant? Stiam ca voi fi o mamica relaxata Daca ar fi dupa mine, as face un copil in fiecare an, din pacate m-am trezit cam la batranete. Va pup, sa doresc sa va treaca problemele si sa aveti o zi frumoasa! Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

inca o intrbare...

fetelor care dau copiilor LP, cum faceti cu biberoanele si cu ce ramane?
adica, facun biberon plin, 110 ml( ei mananca acum cam 100-110 ca regula).. se apuca mucosii de mancat, dar uneori, pt ca Eva e haplea si se ineaca pe parcurs si pt ca lui Dragos ii curge pe langa gurita destul de muklt si trebuie sters ...se intrerupe procesul
acum, in functie de cat au mancat, mai iau sau nu biberonul dupa ce sunt stersi la gurita..
stiu ca la LP se arunca ce ramane in bibe, dar de cele mai multe ori, dupa ce au luat o pauza de genul asta , la 15, 30 si uneori chiar la o ora cer mancare... alt biberon...
voi cum procedati , daca este cazul..
cat timp lasati LP in bibe?

Dragos si Eva _30.11.2009

e cam complicat..dar sa iti explic:
daca le dai 100 de mililitri..ei papa..si la un momendat le scoti bibe din gure pentru nush ce cauza sau nu mai vor sa suga..sau nu mai vor dupa aia...si daca nu au supt decat o parte din laptic...nu le mai dai sub nic o forma...astepti minim doua ore si apoi le dai iar..nu dupa jumatate de ora deoarece....vine parta cu laptele care se branzeste in stomac deoarece il macina si cel pe care ei il sug peste jumatate de ora iar..si le da dureri mari de burtica...plus ca niciodata nu se vor simti satui...
laptele in sticla poti sa il tii maxim o ora.
si acum sa iti explic cum e cu fiica-mea ca sa intelegi mai bine:
ei ii dau cate 100 ml cam la 2,5-3 ore...in general papa 90-100 ml..dar se intampla sa aiba crize de colici...sau pur si simplu sa fie lenesa si sa nu vrea sa suga...sau o apuca sughitul ei de 30 de min...sau e mofturoasa si atunci suge..50,70..sau chiar si 40...in vreo 30-40 min...ei daca eu vad ca nu e rost de mancare....o las in pace...si abia peste alte 2 ore ii fac alt bibe cu 100 mil..
si explicatia...
daca ii dau din 30 in 30 min..cum ar vrea ea sa papa,ca daca nu papa tot..normal ii e foame iar...in timp scurt..stomacelul ei nu are timp sa proceseze lapticul papat..si vine lapte peste lapte si o iau colicii aia mari si rai..plus ca iar nu papa tot..nici nu mai doarme si incepe ,,frichineala(cum spune Krelia)...si urlaturile...si nesomnul si s-a dus de rapa totul.
ca sa ma mai descarc si eu...ieri nu a dormit 13 ore...ca nu a vrut sa adoarma deloc..as-a trezit la 7 dim. si pana la ora 15.00 a reusit sa doarma vreo 40 min..si bineinteles ca a luat-o oboseala si de agitata ce era..ioc somnul...si dai urlete..si refuz de a manca..si tot tacamul.e un copil foarte dificil..dar e a mea..si asta e
lamurita scumpa?

POZE BOTEZ REBECCA 26.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre,cu ce plecati in Italia,cu masina sau avionul?

Mie mi-e groaza de plecare,atatea ore cu avionul,plus ca facem escala...Nu stiu cum ma voi descurca...cum voi steriliza biberoanele??

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

buna dimineata dragelor,

ce ziceti.. vine iar zapada???

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

crezui ca scrisei la fulguletii mei..

ma derutara fulgusorii...

fulgulet, fulgusor.. cam apropiate

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre,cu ce plecati in Italia,cu masina sau avionul? Mie mi-e groaza de plecare,atatea ore cu avionul,plus ca facem escala...Nu stiu cum ma voi descurca...cum voi steriliza biberoanele??
Plecam cu avionul, apoi avem 7 ore de masina pana acasa. Pentru asta am calculat minim 4 biberoane sterilizate in geanta piticei. Tati ne-a adus lapte gata preparat, cu care daca nu ma lasa pe avion problema lor, sa imi hraneasca atunci compania copilul. Poate gasesti si tu de asta gata preparat si vine Richard dupa voi, atunci aveti dreptul la 300 de ml de lichid in geanta de mana. Va pup Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

crezui ca scrisei la fulguletii mei..

ma derutara fulgusorii...

fulgulet, fulgusor.. cam apropiate

Si eu m-am incurcat si intrasem la voi. Noroc ca mi-am dat seama.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Simina este f frumoasa invitatia. Imi place si melodia. A adormit-o pe Ema instant.
Andre exista prin librarii si supermarketuri 'Albumul bebelusului', 'Minunea mea in roz'. Noi am cumparat "Winnie si cartea mea cu amintiri". E tare faina. Poti pune poze de la eco, prima baita etc
Rgagapie nu lasa sanul asa. Mulge pana iese lapticul. Eu am patit-o dar cu rabdare se rezolva.
Lavi sa treaca supararea.
Monisule as vrea eu gradina ...jur ca as pune si musetel.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata!

Multumim pentru cafeluta Ionela si ANdre.

Ionela - ai dreptate prima oara nu eram sigura ca esti tu, stateam si ma gandeam la poze dar a doua oara am fost sigura ca voi sunteti. Si voi sunteti foarte frumosi, pacat ca nu l-am vazut pe Mihnea. Noi inca nu am scos carutul, desi ar fi mult mai usor pt plimbari.
Imi pare rau de situatia cu tatal tau, dar sunt sigura ca te vei descurca

Lumi - ar trebui sa calculezi mesele si sa ai biberoanele sterilizate pentru toata calatoria.

Andre - aveti cutiute cu lapte in forma lichida? Eu am intrat uneori si cu apa calda in termos sau cu termosul gol si imi dadeau in avion apa fiarta,sau de la un restaurant/bar chiar inainte de imbarcare. Apa plata cumparam din aeroport si asa faceam imediat laptele in avion sau oriunde, combinam apa fierbinte din termos cu apa plata.
Uneori daca aveam biberonul cu apa sau lapte pt copil ma puneau sa il pun pe copil sa bea din el in fata lor si daca nu vroia trebuia sa gust eu.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua si de la mine,

Stau si privesc ce frumos rade piticu' meu acuma. Dar acum trei ore.....
Pe la vreo 9, dadeam linistita la bebe sa pape din bibe, si la un moment dat vad ca ceva nu e in regula, ridic piticul cu fata la mine, moment in care incepe sa verse prin gurita si nasuc direct pe mine... am simtit ca lesin... noroc ca si-a revenit el repede si a respirat. Si a urmat si a doua tura.
Sunat pediatra si plecat la urgenta. Pediatra de acolo a spus ca am un copil sanatos. E normal sa verse.....Bine, bine, dar chiar asa. Cica da.... S-ar putea sa-i fi dat cam mult Bonisan(10 pic). Iar pediatra a spus ca nu mai mult de o picatura/ kg copil. Iar in prospect scrie 15 pic. Stam foarte rau cu colicii. Pediatra de la urgente a zis ca se si simte (palpandu-i burtica). Am terminat foarte repede la spital (max 30 min cu toate hartogariile) si acum suntem acasa, mancati si pe punctul de a dormi. Decichiar si varsaturile in jet sunt ok.
A descoperit in schimb altceva. Are limbuta "lipita" si cica sa mergem la ORL pana la max 6 luni. Stiu ca s-a mai spus de asta pe forum.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
http://family.webshots.com/album/576105196nUplYZ

Mergi la inceput