Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 3
clodyac spune:
stie cineva cum sa pun tickerul?
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
clodyac spune:
gata am reusit
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
miruta spune:
Salutare ,dragelor!
Pitica mea cred ca a racit un pic(imi vine sa-mi dau palme).A tot insistat sotul ieri sa mergem la sora-sa ,am mers(piticul ei cam stranuta si ii curgea un pic nasul,la ei in casa f cald ,am dezbracat-o in manaca scurta ,ei au mai deschis un pic geamul de sus( pe motiv ca e f cald dar nu vine deloc curent ),Azi-noapte s-a trezit de n-spe ori(nu ca de atfel nu s-ar trezi) dar nu prea putea sa respire ,avea nasul infundat si stranuta la greu.N-are febra ,am sunat dr dimineata,ii dau asscilococcinum(o jumatate de tubulet pe zi),nurofen 5 ml ,de 2 ori pe zi,apa de mare si curatat nasul bn cu aspiratorul plus un puf de pivalone.
Acum doarme dusa,am aspirat-o si poate sa respire.Cand se trezeste vreau sa o scot la aer ca-i cald afara.
OANA_MVT...imi pare tare rau de infectia urinara.Si eu am emotii ,Antonia a avut si ea infectie cu e-coli care a iesit in kk,maine ii duc probe si pt urocultura si coprocultura ,sa vedem ce o sa iasa.
OANAALEX....spor la impachetat.
ANDREEA..a ajuns cu bn soacra?
DICI,RALUCA...si eu am luat Tonotil cu cativa ani in urma si mi-a facut tare bn.
YIOANNA...din pacate stau tot prost cu tensiunea dar de cand beau cafea parca nu mai sunt asa ametita.Nici eu n-am putut si nici n-am vrut sa renunt la stup.
IOANA...ce anume ai mancat si pe la ce ora?Ciudat sa te ingrasi 500 g ...felicitari pentru dintisori.
Mie nu mi se pare grea dieta doar ca m-am cam saturat de gratar si salate.Dupa o saptamana de cura am pierdut aproape 3 kg.E bn zic eu.Nu stiu ce sa fac...sa mai continui ,sa ma opresc....
CLODY....si eu am observat ca de la caldura se trezeste mai des.
La noi se pare ca nu asta ar fi insa problema....desi nu e cald in camera(sotul care e un friguros mereu se vaita ca ii e rece),dintii nu mai dau niciun semn(are gingiile de la canini super umflate de la Craciun) ,i-am dat si nurofen , tot des se trezeste.N-o mai adorm la san ca m-am gandit ca de-aia se trezeste ca-l cauta,indiferent ca o adorm leganata pe picioare,langa mn in pat cu suzeta,in brate(mai nou o tin in brate si ma trage de par,de nas ,gura,pana adoarme)sau o adoarme taica-su ,rezultatul e acelasi...multe ,multe frichineli si treziri .Chiar nu stiu ce ar putea avea...dar sunt cam terminata.
CORALY,ceva idei?A trecut raceala?Cum mai e Dominic?
FLOBABY...felicitari pentru dintisori .
MARIA...felicitari pentru coltisor.
Gata,ies ca astept sa vina matusi-mea si sa-i strang jucariile lui Anto de pe jos (mai nou numai pe covor ne jucam,in pat la noi nu mai am curaj sa o las ,se catara peste perne si plapuma,la ea in patut nu-i place ca n-are loc de rostogoliri si de mers ca rama ).
Va pupam pe toate si pe toti (noi n-avem pretendenti care sa se supere asa ca putem pupa virtual toti bondareii).
Antonia,minunea mea
laurraa spune:
buna fetele si de la noi; am reusit sa citesc in mare si sa vedem ce am retinut
inainte de toate va zc ca ieri noapte am adormit la 5!!!!!! era un tzantar in camera si am innebunit pana l-am omorat nu m-am lasat; ce este mai rau ca pitica mea dormea pe burtica si a intepat-o pe cap; in partea d ela spate (cred ca si ai vostri au un loc gol,fara par)s-a umflat rau cca 5 cm; azi-nopate am vrut s amerg la spital,plus ca pe frunte i se umflase de ziceai ca are un cucui imens; s eumfla rau la tantari; am sunat dr si am dat cu spirt mult si crema care mi-ati recomandat-o pt iritatie ca scria ca este si importiva intepaturilor; buuun, asta 1, ca dimineata ne-am trezit cu mucisori cat casa si stranut si tuse; au fost verisoarele mele la mine cu cei mici a lor care erau raciti si Maya hop a luat
ma bucur ca dimineata umflaturile au mai cedat si o sa-i fac un set de analize s avedem cu alergia la asa ceva cum sta
dana si sarmisa ma bucur enorm ca sunt bine strumfii; sarmisa, aaron fiind premtur, cum a zis si didi, are alta dezvoltare,deci stai linistita
maria, cum de am pierdut EU iesirea primului dintisor al lui Darius? of of; felicitari din inima
otilia, multumesc de reteta si explicatia cu iaurtul
bebebca,eu vazusem schimbarea de look si chiar ma gandeam cum de ai un par asa bogat ca mie imi cade de ma omoara; felicitari
flobaby, sa inteleg ca esti o viitoare miresica?
ancy,casa de piatra
raluca,felicitari pentru dintzuc
yioanna, ma bucur enorm ca a scris aici si sa stii ca ma intrebam intr-o zi si te felictam cum de reusesti sa-ti mentii lactatia odata ce printesa ta papa numai din bibe caci stiu ca tu te pompezi si apoi ii dai; felcitari
miruta, sanatate multa
ertina
carla, ce faci?
clody, felicitari pentru semnatura si sa stii ca asa a patit si verisoara mea cu bebe; cum a inchis caldura a dormit mai bine
alynta, superb pianist; nu am gasit PM de la tine :(
strunfita, voi ce ati mai facut cu casa?
didi, multumim de informatii, uite ca am mai invatat si eu ceva
otilia si mie imi spusese dr ca e prea grasuna, la 6 luni avea 8800 acum are 9500 lejer si sa nu-i dau cereale; dar de cateva zile le-am introdus si le iubeste
intreba cineva (scuze ca nu retin) de oscillo: in caz de febra si raceala mai mare se pot da 2 capacele pe zi, daca nu este mai grav jumatate de capacel la 6-8 ore la mine si tuseste asa sec nu stiu ce are si ii dau eurespal (asta inainte de a raci); pe mine ma termina la raceala mucisorii
fetelor sper ca nu am facut nicio confuzie, am scris repede ca tbuie sa se trezeasca mandra si scuze daca am mai facut erori sau de eventualele confuzii
stiu ca mai intreba cineva ceva,dar nu imi amintesc
legat de legume, si noi avem pb de acceptare; de exemplu, nu le mananca cu aceeasi pofta cu care mananca cerealele cu mar
ma duc ca deja "ma cheama"
duminica frumoasa in continuare
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
andata spune:
Cum nu am intrat de 2 zile ma asteptam deja sa mai fi scris inca un capitol intreg . Alaltaieri am facut pregatiri pt sf Ioan pe care l-am serbat ieri pt toti cei trei din familia noastra. A pregatit mama masa pt tatal si fratele meu, dar am pregatit si eu ca doar o serbam si noi pe Ioana. A fost frumos cu 3 generatii de Ioan, iar mandra noastra, contrar asteptarilor mele, a fost foarte cuminte si zambareata. La un moment dat chiar ma uitam cu oarecare parere de rau la Sandra si Tavi ca tot restul familionului era centrat pe pitica.
Azi mi-a fost lene sa ma dau jos din pat pana acum si spre rusinea mea cadoul si urarile din partea copiilor si sotului le-am primit tot in pat . Da' tare-i bine sa fie ziua ta si sa nu te simti dator sa faci nimic, doar sa ii lasi pe ceilalti sa faca...
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
ely2304 spune:
sal fetele...in sfarsit am reusit sa intru sa va citesc,de diminata ma chinui sa termin 1cap...stiti cum e..si totusi tot pe sarite am citit.. nush cum reusiti voi sa va organizati k eu nu fac fata sambata si duminik cand e sotul aksa,parca tot in mijlocul picioarelor mele sta,greeeeeeuuuuuu tareee..acum se uita la meci spre bucuria mea,tutza doarme langa mine...sa vad cat...
despre noi:ce sa va spunin tot acest tp nu am facut nik deosebit,acasa si pe afara cand ne permite tp-ul ...k de 2saptamani ninge,ploua..iarasi ninge si tot asa...nu se mai intelege dk e toamna sau iarnaDENISE e cumintik,papa bine si la pranz si seara,noaptea ma zapaceste uneori asa de des solicita sanul...k atunci cand avea 2-3luni...ziua doarme pana la 9aprx.apoi joaca...somn de voie 30-40min inainte de pranz...apoi papa.pe la 2:30 iarasi somn...la fel si pe la 17:30..toate mici reprize de 30-40min..dk stau langa ea depaseste 1h..uneori si 1h30min..dar nu pot sa-mi permit luxul de a dormi,nu pt k nu as avea tp sau somn ci doar pt k noaptea nu mai dorm..in AJUNUL CRACIUNULUI mi-a zis MAMA...f clar..iar minunea se repeta de fiecare data cand are nevoie,cand ii este foame,se plictiseste,se enerveaza,face pupu etc.....)vb toata ziulica...BEA-BEA,BAB-BA....TEA-TEA....TAAAA...e o dulceata,imi vine sa-i pap gurita..
S-A TREZIT...intre tp si tutza mea..acum sta cu picioareole pe mine,ma impinge de mama-focului k nu-i dau atentie...sa vdm cat mai rezista...
in picioare sta dk o sprijin,nu-i prea place sa stea in funduletz,pe burta ....nu merge de-a busilea,in premergator sta pe loc si se joaca cu jucarelele din dotare,in rest e cumintik nu ma pot plange!
tot 2 dintisori avem...cred totusi k o chinuie ceilalti k atata saliveaza.....sa speram k vor iesi curand si fara prea multa bataie de cap!
eu ma simt destul de bn,otita a trecut partial,adik nu mai am dureri si febra dar tot imi curg putin,am renuntat la tratament mai rpd decat trebuia k nu mai suportam greata si gustul amar pe care mi-l provoca!sper s nu recidiveze...in rest sunt bn
am vz k unele dintre voi sunteti la dieta,nu mai retin numele...spor la pierdut kg-le in continuare!
LA MULTI ANI celor cu numele de IOAN,IOANA cu intarziere si scuzele de rigoare...
multumim:CARLA,MARIA,ANDATA,CLODY,DEEA,COSMINICA, (dk am omis p cineva,nu aruncati cu rosii)k v-ati gandit la noi...la fel si celor care nu au uitat de ziua nasterii la DENISE..(scz dar nu-mi mai amintesc cine)---gata tutza nu mai sta locului...deja ma oboseste!
trm msj-ul k sa nu-l pierd intre tp
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
cosminica spune:
andata si tot ce iti doresti!!!
fericita de ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
andata spune:
Coraly, daca e gradinita particulara banuiesc ca au macar o asistenta care sa verifice copiii dimineata si la cea mai mica banuiala de gripa sa ii trimita acasa. Sau cel putin asa mi s-ar parea normal.
Nici mie nu mi-ar placea sa duc unul din copii departe de mine. Doar de 2 ori l-am lasat pe Tavi sa plece la munte fara noi cate o saptamana si a fost cumplit. Primele 2 zile ne bucuram (singuri, iar!) si apoi cumparam bomboane si le dadeam copiilor pe strada de se uitau la noi parintii ca la nebuni si trebuia sa le explicam ca puiul nostru nu e acasa.
Cristina, bv, vesti bune, mi-ai inseninat ziua. Va pup dulce pe toti. Manca-l-ar mama de pui mic. E si vina mea ca nu m-am uitat cu cat s-a nascut Aaron . Ma ierti, nu?
Dici, abia astept pozele. Scumpi sunt micutii la fazele astea.
Mie imi place ca pui link-uri si articole. Stiu ca tu ai raspunsuri la multe, f multe intrebari, o vorba buna si un cuvant care aduce liniste si alinare pt fiecare.
Raluca, nu sunt bestiala, sunt doar bestie . Am 80 de kg . Ha ha. Dar multumesc mult, esti o scumpa. Spor mult la invatat si tie si multa, multa bafta la examene. Aaa, si mie imi plac "cearceafurile" si cred ca si celorlalte mamici le plac. Mai ales ca esti atat de obosita, eu cred ca e fantastic si esti o scumpa sa ai rabdare sa scrii pt fiecare.
Carmina, ce mamica harnicuta esti tu. Eu reusesc sa fac asta doar cand sta cineva cu cea mica, altfel urla pana se inverzeste daca ramane singura in camera
dici,
Citat: |
"Andata, o "forum addicted" |
Flobaby, multumesc mult. Pt mine e linistitor sa vb cu voi. Si eu sunt la fel cu mancarea. Ieri ma indemnau toti sa ii dau fetei sa guste din ce era pe masa, ca ii e pofta! Normal ca bietul copil saliva la greu, asa ca ei i-am dat banana si spre fericirea celorlalti a stat cu noi la masa. Conta ca manca altceva?
Otilia, bv Arinei. Pe Sandra nu am lasat-o inca singura la revelion iar Tavi nu si-a exprimat dorinta sa il faca in alta parte.
Multumesc din suflet pt raspuns. Maine ma duc cu fata iar la medic, mi se pare mie ca totusi fontanela e prea deschisa fata de cum ar trebui sa fie si in plus cand dau cu degetul se simte o mica ridicatura, nu stiu cum sa explic, ca si cum ar avea ceva sub piele f tare, de vreo 2-3 mm diametru. O sa incep sa ii dau si eu calciu, sa vad cum evolueaza, eventual sa ii facem si noi analizele.
Nu te mai simti vinovata ca nu ai putut sa alaptezi mai mult de 5 saptamani. Si eu pe Tavi l-am alaptat doar 4 saptamani, apoi doctorita ne-a trecut pe lapte praf ca nu luase in greutate decat 100 g si a recuperat f frumos. Uneori se poate, alteori nu. Nu e vina ta, tu pui atata grija si atata iubire in cresterea lui incat nu poate fi altfel decat un copil fericit.
Ertina, . Va urez si voua cu multa intarziere multi ani fericiti plini de bucurii, sanatate si tot ce va doriti de ziua numelui. Tot destinul, asa-i? Bafta multa si tie la licenta si spor la invatat. Sa va traiasca micuta, sa va bucurati de ea
Maria, ce veste buna. Deci primul dintisor? La cat mai multi si fara dureri. Si eu as sta cat mai mult langa albinutza si o tin mult in brate si langa mine. Uneori chiar ma simt vinovata cand ii vad pe ceilalti 2 cum se uita si ii cocolosesc si pe ei si ii iau in brate si le explic ca asa ii tineam si pe ei...
Deea, . Ms .
Ancy, sa va traiasca micutul, felicitari pt realizarile lui. Lasa ca or sa iasa si dintisorii. Spor la slabit si casa de piatra.
ginette, offf. Stii cum se spune "De unde nu e, nici D-zeu nu cere". Important e ca micuta ta se simte iubita. Conteaza in primul rand ca o iubesti atat si o cresti atat de bine. Asa a fost sa fie cu alaptatul, poate pe urmatorul vei reusi sa il alaptezi mai mult, mie asa mi s-a intamplat.
Referitor la poze, ce program pt vizionat/modificat poze folosesti? E mai simplu insa sa folosesti unul din site-urile care gazduiesc poze, ca webshots.com si apoi sa pui link-ul.
Oanaalex, spor la recuperat si sortat
Oana, sanatate multa micutului Eduard. Sper din suflet sa ai vesti bune cat mai curand
Andreea, spor la treaba. Bine ca ai ajutor acum.
Madalinuza, mamica atat de incercata. Sanatate multa lui Iosef. Sper ca Luca sa depaseasca repede cosmarul.
In privinta gripei nu stiu ce sa spun. Doar sper ca voi sa nu fi luat boala. Sanatate multa nasicii.
Trimit acum prima parte a cearceafului, ca altfel ocup singura o pagina, si revin.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
laurraa spune:
andata, multumesc de raspunsurile anterioare si LA MULTI MULTI ani si tot ce va doriti; sa ramaneti mereu asa frumosi si zambitori toti din familie
ely, ma bucur ca te simti mai bine
alic
fetelor, cand se opreste lapticul la tzitzi se face deodata? adica este posibil ca la un supt sa am surpriza neplacuta sa nu am sau treptat scade productia? tare mi-e teama de momentul asta...
si altceva: daca lapte este din belsug pana la ce varsta ii dam sau trebuie "intarcati" la un moment dat?
ar tbuie sa am lapte praf in casa de orice eventualitate? sau daca sa zicem ca papa pana la un si la un an nu mai am lapte il inlocuiesc cu praf sau ii dau normal?
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam
miruta spune:
ANDATA...la multi ,multi ani !
LAURAAA....si noi ne luptam cu mucisorii din pacate.Cat despre laptic eu nu cred ca il poti pierde asa instantaneu doar de, Doamne fereste ,un soc puternic, ceva.Depinde si cat vrei tu sa-i dai tzitzi,eu nu ii dau mai mult de 1 an(asa gandesc eu ca e bn,nu stiu daca asa e corect),cica ar fi recomandat pana la 2 ani,mie mi se pare prea mult.
Eu am incercat sa-i dau lapte praf Antoniei sa o obisnuiesc cu gustul ,refuza categoric si nan si milumil ,cum simte laptele in gurita se stramba de mama focului.Nu stiu cum o sa fac...eu cred ca dupa un an jumatate am sa-i dau lapte de vaca.
Mi-a dormit azi la pranz 2 ore jumatate ,nici cand era nou nascut nu dormea atat,se vede ca e obosita (azi noapte n-a putut sa respire si s-a tot trezit).Acum doarme iar..sa vedem pana cand.
Cred ca ma ia raceala si pe mn,mi-am facut ceai de lamaie si tei ,iau paracetamol...spre sa fie ok.
Si eu sunt in mare dubiu cu vaccinul asta de gripa noua...dr mea zice ca ar fi indicat sa-l fac eu ,astfel corpul meu creeaza anticorpi si ii dau si ei prin lapte.Chiar nu stiu ce sa zic....ma gandesc ca-i facut ca orice alt vaccin de gripa,deci nu e mai periculos decat un vaccin de gripa sezoniera(si de asta am facut si a fost ok).
Va pup!
Antonia,minunea mea