Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 4
alynta27 spune:
Salutare!
Miruta.............sanatate copilului! Noi folosim cu succes pentru desfundarea nasucului cand doarme (dupa ritualul descris de tine) pe o batista umezita cateva picaturi de ulei volatil de menta! Respira foarte bine de la el! Mai este la Fares ceva ulei pentru "Raceala si gripa"(nu am cumparat, doar am auzit de el!)
Lauraa...........te intrebasem cat ti-a intarziat tie menstruatia! Eu am avut in dec foarte abundent si acum nu mai vine... Am avut niste dureri de burta puternice?! Alte scurgeri nu am, sa zic ca ar fi infectie, raceala etc! Mi-am facut si test de sarcina si e neg! Acum nici simptome de bebe nu am.... Poate ma lamuresti tu!
Nasoala situatia de noaptea trecuta! Cred ca esti zombi!
Bebele meu suge ca in frageda pruncie: de 4 ori pe noapte! Sunt si eu "putin" obosita, nervoasa....
Mers sa pregatesc cina si revin....
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Clodyac..multumim pt noul capitol,esti mereu pe faza.
La cat mai multe lunite inainte,sarbatoritilor de azi
Andata,"La Multi Ani!",multa sanatate,fericire si numai impliniri alaturi de familie
DanaMi..ma bucur sa citesc ca Bubu e mai bine si ca sunteti acasa.Multa sanatate si sa te poti odihni si tu un pic!
Yioanna..multumim!Poate incet,incet revii la sentimente mai bune si vei reveni printre noi!Foarte bine ti-a scris Ioana..suntem o familie si trebuie sa ne acceptam cu bune si rele,sa stim sa iertam si sa facem compromisuri!Valabil pt toata lumea,nu numai pt tine.
Clodyac..super ca se odihneste mai bine Razvan si nu mai este asa maraici!
Raluca_Ioana..ma bucur ca Alexia papa mai bine,sa o tina tot asa.
Cuscra..multumim!Felicitari norutei pt primul dintisor.A zis Darius ca el a trimis zana dintisor la Bia,el a vrut sa fie primul,ca doar e barbat.Nici Darius nu a plans acum cand i s-a spart gingia,dar a fost maraici acum cateva saptamani cand abia i se umfla.special pt Bia,mai ales ca pupa doar fetele si se pastreaza doar pt el!
Clodyac..frumos tickerul!La multe lunite inainte lui Razvan!
Miruta..multumi,multa sanatate buburuzei!,sa treaca repede raceala.Felicitari pt kg pierdute,super!
Laurraa..multumim.Asteptam de mult primul coltisor,ca avea gingia umflata de ceva vreme!Acum se simte din ce in ce mai bine,taios la atingere,dar nu se vede prea bine deocamdata si nici el nu prea vrea sa ni-l arate!si multa sanatate Mayei,sa treaca repede raceala!
Ely..ma bucur sa te citesc din nou!Felicitari pt o asa fetita cumintica si papacioasa si mai ales felicitari pt "mama"!
Andata..multumim!
Trebuie sa ies ca a facut puiul kk,bineinteles ca in premergator
la toate
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
philip spune:
Andata, la multi ani
Laura, Mirela, muuulta sanatate frumoaselor voastre
Yioanna, bine ei revenit la noi, te asteptam cu drag. Vine si cuscra? Poze?
Maria, cum mai doarme D noaptea? Tot asa des suge, vad ca acum sunt si alte fete cu aceeasi problema...
Ioana, ati avut o zi frumoasa, azi mergem si noi sa vedem Avatar 3D, deh, profitam de soacra si de ziua de duminica.
Ramona, am vazut pozelee voastre frumoase, ti-am scris si pe mess
Raluca, Cosminica, de ce asa scurte?
va pup pe toate, o saptamana frumoasa de maine!
andata spune:
Flobaby, mamica obosita. Mie mi se intampla sa o tin uneori cu mine pe Ioana toata noaptea doar ca sa putem dormi linistite. Se mai trezeste, o mufez iar si adormim iar asa amandoua.
Ioana, multumim pt vestile despre Dana. Cat despre micuta, sper sa pape iar bine cat mai curand. Ai inercat sa ii dai sa manance in acelasi timp cu Rebeca? Felicitari pt masuratori. Ma duc si eu maine sa ii fac analizele Ioanei.
Bag seama ca Rebeca e mai creativa decat Sandra la denumiri. Ioana, citisem in cartea lui Montignac ca mai putine calorii nu duc neaparat la scaderea greutatii. Uite aici explicat mai bine decat pot eu sa o fac:
"Sa ne imaginam ca nevoile zilnice ale individului sunt de 2500 de calorii si ca, timp indelungat, aportul caloric a fost realizat in functie de aceasta nevoie. Daca ratia de calorii scade subit la 2000, se va utiliza, intr-adevar, o cantitate echivalenta de grasimi de rezerva, pentru a o compensa si se va constata o pierdere in greutate.
In schimb, daca aportul caloric se stabileste, de acum, la nivelul a 2000 de calorii, fata de cele 2500 dinainte, organismul – determinat de instinctul sau de supravietuire – isi va ajusta foarte rapid nevoile energetice la nivelul aportului. Din moment ce nu i se dau decat 2000 de calorii, nu va consuma decat 2000. Prin urmare, pierderea de greutate va fi intrerupta rapid. Dar organismul nu se va opri aici. Instinctul de supravietuire il va impinge la o prudenta mai mare. Iar aceasta prudenta va fi atat de importanta, incat el isi va face din nou rezerve. Daca nu i se dau, de aici inaintea decat 2000 de calorii, ei bine, isi va diminua si mai mult nevoile energetice, pana la, de exemplu, 1700 si va stoca diferenta de 300 de calorii ca grasimi de rezerva.
Se ajunge, astfel, la un rezultat opus celui scontat, pentru ca – in mod paradoxal – in timp ce subiectul mananca mai putin, el incepe din nou sa se ingrase".
alynta, tare talentat e Matei. Iar poza de la baita e fantastica.
Flobaby, am vazut ce i-ai raspuns lui Alic. S-a terminat concursul, de aceea te redirectioneaza cand incerci sa votezi. Rares al Laviniei a iesit primul si au fost premiati doar primii trei.
clody, , multumim de capitol nou
b]DanaMi,[/b] bine ca e micuta mai bine si ati revenit acasa. Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin cosmarul acesta. ici multi tie si lui Bubu, va reasteptam la scris cand reusesti sa te intremezi.
Asta a fost partea a doua a "cearceafului", dar inca nu scapati de mine, ca mai am de recuperat.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
alynta27 spune:
Andata........multumim! Matei e precum pestele in apa! Vad ca ati avut mare distractie in familie! Si fata a fost cuminte, cred ca i-a placut!
DanaMi............ma bucur ca ati venit acasa!
POZE
Cum a aparut Printul!
cosminica spune:
am citit in multe etape...sa vedem ce-am retinut...
miruta, felicitari pt kilogramele in minus! spor in continuare!
bebe beca, cred c-o s-aveti un concediu de vis in asa locatie!!!
yioanna, dani3lla, ma bucur c-ati mai trecut si pe la noi!!
coraly, si eu as vrea sa ma mai tund si cred c-o sa aleg intr-un final varianta de care spuneai!!
danami, ma bucur ca sunteti bine!!!
maria bunica, felicitari pt dintisor! poate o indupleci pe Zana Maseluta si pt noi!!
philip, vizionare placuta!
ely, ma bucur ca sunteti bine!!
clody, mai bine mai tarziu, decat niciodata!!
...despre noi... suntem in continuare la ai mei, tati a fost de acord sa ne mai lase o saptamana aici, poate mai vine un pic de zapada!; vremea este cam de primavara acum!
n-am beneficiat de saniuta decat 2 zile!
n-avem niciun dintisor, avem aprox 8200g (nici prea-prea, nici foarte-foarte, numai bine ), 73cm, avem tendinta de mers in 4 labute, dar ne mai lipseste un dram de curaj;
in rest, pe langa mama, baba, papa, ne-am imbogatit vocabularul cu: tai-pai-bai-bai.
fericita de ELIZA (04.05.09)
http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
alynta27 spune:
Lauraa...........nu cred ca lactatia sa sisteze peste noapte..... Se imputineaza progresiv! Si scade daca copilul nu o sa mai suga sau rareste sanul! In privinta intrebarii"pana cand" fiecare mamica face cum crede! Eu as fi fost in stare sa-i d-au san la cel mare pana la 2 ani, ca asa de drag imi era agatat la san! Dar i-am dat pana la 1 an si 3 luni, din cauza noii sarcini! La Matei ma gandeam azi ca i-as da pana in toamna(daca ar fi dupa mine, acum depinde si de el!), pentru ca as adopta o dieta pentru slabire si ceva medicamente naturiste impotriva tesutului adipos... Vom vedea....
POZE
Cum a aparut Printul!
yioanna_s spune:
multumesc de "primire"....insa eu nu-mi amintesc sa fi scris k voi renunta la acest forum:"albinute" asa "usor" sau k nu voi mai posta.ei bn:miruta,maria,andreea,ioana,laura,madalinuza........
laura:am program fix la pompat si asa am reusit sa mentin lactatia,insa de cand nu a mai papat m-am consumat si am mai trecut de ora fixa.
coraly:asta e si intentia mea sa ii dau pana in martie.nu se vade nimik la gingiute.d c,aceeasi intrebare mi-o pun si eu,nu-i mai place oare?refuza laptele praf
raluca:eu sh k acelea se dau dupa luna a 7 a_iaurtul cu piersici si maracuja_.si ei ii place dar cele cu caise si mar
ramona:felicitari pt dinte!
miruta:uau,3 kg,bravo imi pare rau pt pitica k s-a racit...sa treaca repede.ufff acum si u?! mmm sanatate
laura:sa treaca repede raceala!
clody:si eu am renuntat la sacul de dormit k era tare transpirata si acum e f bn.
noi anuntam recordul:doarme fara trezire pana la 7 jumate de la 9 /9 :30,in patul ei
ely :felicitari pt progrese
maria:intr-adevar insa mare grija si la exprimare...nu pt tine ce pt altele.
andreea:nu sh ..tare m-as bucura si lucrez la acest aspect
cosminica felicitari pt masuratori
noi azi am fost la ferma si gaza asta mik mai avea putin si se urca pe cai,am mai achizitionat ink un cal lipitan si e tare bland asa k am profitat si ne-am apropiat de el
am facut si ceva pozici pun mai tarziu sa-mi vedeti eroina
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009
LauraOana spune:
halli hallo!
clody eu la sebastian in camera am 21°C si el se trezeste de max. 2 ori pe noapte..eu il inbrac intr-o pijama si sac de dormit subtire... austriecii pun mana dupa gitutul copilului si asa verifica daca ii este frig sau cald copilului..nu dupa manute!
miruta felicitari pt cele 3 kg pierdute!..eu am slabit 0,5 kg intro saptamina... dar fara dieta...am grija doar sa nu mai bag atitea dulciuri si pepsi in mine..
yioanna ma bucur sa te citesc din nou
eu pina acum cind mergeam undeva fara copil ma mulgeam si lasam sotului laptele meu...de 2 zile numai mulg pt ca la muls numai scoteam decit 20ml maxim asa ca am trecut pe "aptamil pre" cind nu sunt eu acasa..si il acepta foarte bine..
laurra de cind am inceput diversificarea sebastian numai e asa inebunit dupa tzizi ..eu voi alapta max pina la 1 an
alynta si mie mia venit "ciclu" la inceputul lui decembrie prima data..am scris "ciclu" pt ca au fost doar 2-3 stropi acolo..si de atunci NIMIC!
de citeva zile sebatian cum prinde ceva mobila sub degetele cum se ridica in piciore..astazi bineinteles ca sa ridicat cind eu nu am fo pe faza si a picat si si-a spart unpic buzuca
trimit si eu cearceaful meu
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
maria_bunica felicitari pt dintisor deci tot noi raminem codasii stupului
miruta aici se zice ca "aptamil pre" adica toate formulele PRE sunt cele mai apropiate de laptele matern..cit de adevarat este nu stiu..dar sebastian la baut din prima fara nici o problema
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian