Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 26
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ofe_27 Buna fetele, Am si eu o rugaminte: ce stiti de dr. Mihaela Zahner de la Odobescu? E ok ca si medic, ca si om? Bacila pleaca din 29 in concediu pana in 7 ian si m-a lasat pe mana ei, in perioada asta. Multumesc anticipat de raspunsuri! 38+ Bogdan ChristianLucruri bebitza Poze cu burtica |
Ofe eu o stiu pe dr Zahner dar am fost la ea acum mai multi ani.De fapt eu am mers la Catu si ea lucrand acolo la el la particular s-a ocupat ea de mine el fiind plecat la o urgenta.Mi s-a parut ok ca om o draguta, ca medic nu pot sa iti zic mare lucru ca nu am mai mers la ea niciodata si nu imi pot forma o parere de la o singura intalnire.
Bafta si multa incredere o sa fie bine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
| citat din mesajul lui Ofe_27 Buna fetele, Am si eu o rugaminte: ce stiti de dr. Mihaela Zahner de la Odobescu? E ok ca si medic, ca si om? Bacila pleaca din 29 in concediu pana in 7 ian si m-a lasat pe mana ei, in perioada asta. Multumesc anticipat de raspunsuri! 38+ Bogdan ChristianLucruri bebitza Poze cu burtica |
Ofe, te salut!
Mergi cu toata increderea pe mana lui Zahner, e super, super! Am 2 prietene care au nascut cu ea cate 2 copii si sunt extraordinar de multumite de ea ca medic si ca om!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Ofe_27 spune:
Dyanira, Lucia, mersi mult! Si eu sper sa fie totul bine. Acum nu stiu daca o sa nasc cu ea sau nu pt ca azi dupa control,mi-a zis Bacila ca la cum arata colul mai stau linistita 2 saptamani. Zice el: pana in 15 feb. mai ai timp!
Si eu care credeam ca la sf lunii ianuarie o sa nasc.
Asta e,acum bebitza e seful
!
Lucia, voi ce mai faceti? Ce face Iulia? Va pup pe amandoua!
Si pupacim si pe Dyanira si Andreiutz!
38+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
doina2222 spune:
Ofe, lasa ca nasti cu bacila. Sa vezi !!!
Exact asa am patit eu. Cand aveam 38 de saptamani, el a plecat in concediu pentru 2 saptamani.
Eram disperata, am stat numai in pat (asta pt ca era f. cald si eu eram cu o burtaaa!) Si a s-a intors Bacila si eu tot nu mai nasteam. Radea de mine. Si uite asa am nascut la 42 de sapt.![]()
![]()
![]()
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
mihaser spune:
Neata!
Bun venit pe lume Amaris-Stefania!
Gratiana refacere rapida!
Mie imi merge greu netul...au astia de la Romtelecom ceva pb 
Paula ne auzim la un tel sa-ti spun daca mergem duminica sau nu. Vecina mea asteapta niste bani si inca nu i-au intrat.
Va pup! Spor la gatit...eu am luat pauza sunt la dieta!![]()
cristina_nagy spune:
||Toshador multa sanatate Angelicai!
Pupic la frumoasa mica sa ii treaca repede!
Si intr=adevar homeopatele fac minuni.
Beatrice are 1 an si aproape 8 luni si a luat o sg data antibiotic!!!
Deci homeopatele chiar fac minuni!
Pusiii
bpaula spune:
Bine Miha, ne auzim la telefon daca mai mergeti. Si la mine se diminua bugetul si pana pe 18 februarie heheheeeeee ![]()
lili_77 spune:
AMARIS-STEFANIA, bine ai venit!
Sa cresti mare si frumoasa!
Gratiana, felicitari si refacere usoara!
Ieri nu am avut timp sa va citesc fetelor ca Alessia mea a plans o ora intruna. A durut-o burtica. La un moment dat plangeam si eu cu ea!

Nu mai stiam ce sa-i fac! S-a linistit in final, dupa ce i-am dat niste sab simplex si ceai si a dat aerul afara. Of, ma gandeam ce ma fac daca pentru o problema asa marunta ma apuc sa plang cu ea! Pai daca Doamne fereste as fi fost in situatia Doinei, ce faceam?!
Trebuie sa-mi impun sa fiu mai tare, dar nu-i usor!
Alessia-Maria & lili_77
bpaula spune:
Lili sa stii ca si eu plangeam in primele saptamani cand plangea si el.
Astazi am fost din nou la desfundat de canale lacrimale si asa a mai plans mititelul. Dar am stat acolo cu el in sala ca sa ma simta aproape si am fost tare ca sa simta si el ca o sa fie bine. Mai avem o tura pe 25 februarie
toshador spune:
| citat din mesajul lui cristina_nagy ||Toshador multa sanatate Angelicai! Pupic la frumoasa mica sa ii treaca repede! Si intr=adevar homeopatele fac minuni. Beatrice are 1 an si aproape 8 luni si a luat o sg data antibiotic!!! Deci homeopatele chiar fac minuni! Pusiii Cristina mami lui Alexandru si Beatrice ![]() |
Cristina sa-ti traiasca printesa si Doamne ajuta sa nu ia nicioadata atib de acum in colo. Nu vreau sa-mi sara lumea in cap dar vreau sa zic ca sunt copii care se imbolnavesc usor si altii care nu ...nu cred ca are vre-o legatura cu ce iau. Uite prietena noastra Alexia, sa-i dea Domnul sanatate, este un copil sanatos. Deci....eu sper sa se faca bine si asta e...m-am resemnat...ea imi face raceala o data la 2 luni..nu am ce sa-i fac...se caleste..cand o iesi la gradi va fi imunizata deja.