Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

Amaris Stefania bine ai venit pe lume....sa cresti mare , frumoasa si desteapta!!

Gratiana refacere rapida

www.pitikfr.blogspot.com

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Nu stiu daca este cineva interesata dar m-am gandit sa va informez:

a aparut lapte praf Humana pentru 12 luni.

Va pup.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

AMARIS si PATRICK bine ati venit pe lume ,sa cresteti mari si sanatosi! Ashera si Gratiana felicitari si refacere rapida !

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

Buna dimineata ,

Fetele am fost ieri la IAna in Kappa..bate vantul nu gluma ..nu am mai gasit nici maieuri ..am reusit sa iau ceva tricouri ca vine vara acusica ....am sa incerc sa merg si in centru dar nu cred ca voi gasi mare lucru..Asta e...

www.pitikfr.blogspot.com

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

AMARIS STEFANIA bine ai venit pe lume!!!!!!!!!!!!!

Va las si niste poze de la botezul finutei. Imi pare rau dar nu am vreme sa scriu mai multe ca MArius sta lipit de mine. Principalul e ca a iesit bine. Genunchiul nu ma mai supara chiar asa rau dar tot sunt amarata ca nu pot merge la sala. Si am inceput sa ma gandesc ca saptamana viitoare e ziua lui Marius. Nu am reusit sa fac sa incapa toata lumea intr-o zi asa ca o sa am si vineri si sambata viitoare invitati. Ramane de vazut cand fac eu ceva pregatiri (nu ma agit tare dar totusi) plus 2 torturi.

http://picasaweb.google.com/rn.paula/BotezBaitaErika#

Si am mai pus in albumul lui Marius cum face el "curatenie" si cum imi mananca mancarea sa nu cumva sa ma ingras mai tare.

http://picasaweb.google.com/rn.paula/MariusLuna12#

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Buna fetele.
As vrea sa le urez bebeilor AMARIS si PATRICK bine ati venit pe lume iar mamicilor sa se insanatoseasca cat mai repede.

Eu va citesc dar nu apuc sa scriu pe aici.

Paula sa-ti traiasca finuta si multa sanatate la puiul tau cel scump si drag, e baiat mare ce mai. Parca mai ieri am fost la intalnire si eu eram cu burtica si el avea 4 luni uite ca si a mea a facut 7.

Noi iar suntem racite. Din raceala in raceala tot mergem. Am luat 7 zile antibiotic si cand l-am oprit iar a inceput sa-mi faca febra asta mica acum am reinceput antib...ii curg mucii, stranuta si imi tuseste...Dar sunt foarte optimista si stiu ca se va face bine.

Acum cateva date tehnice: am invatat sa ne taram pe burtica...inapoi..ca sa fie clar ; ne taram in fundulet...incercam sa ne sculam in picioare dar e inca prea greu cu echilibrul...ne chinuie dintisorii de sus, dar lasa ca ies ei.
Cam asa crestem noi.

Va pupam si mai revenim cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Paula sa-ti traiasca finuta sa creasca mare, sanatoasa !
Doamne, dar nu i-a fost frig fetitei ? Pai toti imbracati gros si bebelusa in pielea goala. Recunosc ca eu sunt cam disperata sa nu-i fie frig lui Darius si a ramas doar cu botezul din spital. Noi l-am botezat cand avea 8 zile, i-am facut botezul de urgenta dar trebuie continuat cu lumanarile, nasii, etc. Dar nu-l mai boteaza cu apa si nu-l mai da cu mir. Dar astept caldura ca n-am curaj.

Marius este minunat! Face niste mutrite de-ti vine sa-l mananci!

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Pai nu cred ca a apucat sa ii fie frig finutei ca n-a stat dezbracat decat foarte putin. Oricum era un pic caldut in biserica. Eu cand l-am botezat pe MArius era un ger in biserica de am inghetat la biserica dar el n-a avut nimic. De imbracat l-am imbracat intr-o camaruta mica incalzita.

Tosha da, a trecut timpul si uite ca saptamana viitoare facem anul. Noi pana acum n-am tratat racelile cu antibiotice si a mers si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Paula, sa va traiasca finutza! Tu arati excelent, Marius e bestial iar finuta e o dulceata! Mi s-a facut dor de bebe mic!

Toshador , sanatate Angelicai! Incearca homeopatele, fac minuni si te scapa de o gramada de chinuri!

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna fetele,

Am si eu o rugaminte: ce stiti de dr. Mihaela Zahner de la Odobescu? E ok ca si medic, ca si om? Bacila pleaca din 29 in concediu pana in 7 ian si m-a lasat pe mana ei, in perioada asta.

Multumesc anticipat de raspunsuri!

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput