Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Carmina asa e...parca tot pe la Szeged e mai bine la cumparaturi decat la noi...s-ar putea sa merg si eu peste o sapt...desi grosul l-am luat, dar pijamale ptr Cri nu prea am gasit...de fapt in general ptr baieti nu prea gasesti Ptr Eli in schimb am gasit si i-am tot luat...cred ca o sa aiba o duzina de rochite, una de fustite, una de cojoace...mai ceva ca Coana Chirita

irina sa-mi mai scrii daca vrei sa-ti mai spun cate ceva sau sa ma suni.

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Chestia cu decalotatul e asa mult discutata dar eu v=am povestit ce am patit eu desi de cand s=a nascut l-am decalotat cate putin la fiecare baita si totusi nu a fost de ajuns. Si oricum daca nu imi face chestia cu inflamatia si roseata nici eu nu chemam pediatra sa il decaloteze manual dar n spe cunostinte care saracii au ajuns sa ii decaloteze chirurgical.
Si soacramea era contrariata dar ce sa fac? sa las copilul sa se infecteze? ca in final asta se intampla si apoi sa vezi spitale si dr si ... bine ca am scapat!

Carmina ce mai face buburuza cea mica???
Cum l=ai tratat pe Bogdan de otita? ai incercat Otowoven sau homeopat clasic???
Pupiiiii

GRUIA de andreea_cc La multi ani!!! oare ne mai citesti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Elatim!!!! Sanatate si multe multe bucurii! Te pupam cu drag!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cristina, i-a dat homeopata ceva in functie de simptome, Gelsemium parca, i-a trecut extraorinar de repede, deja a doua zi nu mai avea febra si nici nu mai plangea de ureche. M-am gandit la Otowoven, dar tu parca ziceai ca e din Germania si nu stiam daca il gasesc aici.

Miha, daca mergi la Szeged imi iei si mie niste Weleda de fund? 2 bucati?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Auzi Miha dar de un pasager nu mai ai nevoie cand mergi la unguri?
Eu am fost saptamana trecuta dar cu bebe si tati dupa mine si ne-am grabit tare. Lui i-am luat dar pentru mine nu prea am apucat.

Vezi ca aveau la TESCO pijamale la reducere (1750 FT setul de 3), din alea tip salopeta daca iti plac. EU din alea ii iau la Marius ca el se descopera si macar stiu ca nu ramane cu spatele gol. Plus ca sunt si foarte bune calitativ. Alea de 9-12 luni le-a tot purtat si nu s-au gaurit, scamosat...doar s-a mai dus putin din culoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut!

Carmina iti iau!

Paula pai poti merge cu noi linistita daca vrei...Te anunt daca mergem...Noi deja nu prea mai vrem Tesco...vrem Brendon ...dar sa vedem ce finante o sa avem ...Am observat si eu ca ies culorile la astea de la unguri...dar macar nu se labarteaza.
Eu vreau pijamale ptr Cristi ca le foloseste la gradi...I-am luat una cu Thomas din bumbac 104 si inoata in ea saracu...iar alea 98 ii raman mici...cred ca 102 de pe la redoute i-ar fi fost bun, dar nu am gasit.
Noi nu avem pijamale cu totul...avem din alea de d-soara ...suntem fudule...ca nici ea nu doarme acoperita...doarme calare pe perna.

Maine la 10 venim la Noni cu vecina noastra...poate mai vine careva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Mai, nu s-au dus chiar tare culorile, dar eu le si spal...le poarta maxim 2 zile, asta daca nu i le schimb in fiecare seara. Acum i-am luat mai multe.

E bun si la Brendon ca poate au ceva reduceri si pe acolo. Ca noi n-am ajuns, eram cu putin timp la dispozitie asa ca am ales TESCO si 3 magazine din mall.

Iti las nr meu pe PM in caz ca mergeti.

In alta ordine de idei maine e botezul, eu nu l-as mai imbraca pe Marius in costum dar nici nu am un pulover dragut pentru asa ocazie. Iar de mers la cumparaturi nici vorba. De 3 zile mi-am nenorocit genunchiul, acum merg mai bine dar nu ma pot baza pe el ca sa mai car si copilul dupa mine. Sper sa rezist maine la botez. Daca nu mi-or da un scaun ca la babe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. M-am hotarat! La Tepeneu merg cu Darius ! Sper sa ne zica si noua la fel ca si voua, ca sa-l lasam in pace!

Despre sold, am intrebat doctorita de ce mi-a scris defect congenital sold pe bilet si mi-a explicat ca a scris doar asa, nu ca ar fi obs. ceva. Ea isi trimite toti pacientii la eco de sold.

Darius vad ca dupa vaccinul de ieri se prezinta bine, n-a facut febra, dar sa vedem si astazi.

Noi ieri ne-am luat steamer si ma chinui sa caut retete. Am adunat cateva. Daca vreti, vi le trimit. Voi mai stiti ceva retete? Le astept cu drag sa le adaug la colectir
Va pup

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Doina, eu vreau retete! Le poti trimite pe mail-ul comun? Din pacate in afara de cartofi, cartofi dulci, dovlecel, mere aburite n-am incercat nimic.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha posibil sa venim si noi. sa vedem ca vreau sa dau o tura de shoping dimi... noi am fost si alaltaieri dimi la noni de la 11.30. dupa masa nu mai merg ca e cam nebunie si acolo..mai ales dc e vreun party....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput