Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 16
ade24 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ashera
La cat de frica imi e de nastere, l-asi face sagetator Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
Eu m-am internat cu o zi inainte sa nasc si totul a fost ok pana a plecat sotul meu, la despartire pe coridor m-am pus pe un plans de nu stiau cum sa ma mai opreasca
Stii si tu asta doar nu e prima data, asa ca: ZOE FII BARBATA!!!
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
dyanira spune:
Ashera oauuuu l-ai mai tine pana in decembrie???![]()
Tinem pumnii stransi si luni ne gandim la tine
Cu decalotarea nici Andrei nu e decalotat complet e pe jumate asa inca nu l-am dus la chirurg ca nu are nici un semn de infectie dar exact cum ziceti voi fetelor am intrebat si eu pe soacra mama de 2 baieti gemeni si cica nu le-a facut nimic niciodata nu i-a tras de putzica niciodata si sunt ok asa fara nici o problema.
Om vedea cum mai evolueaza deocamdata nu il duc la chirurg ca mi-e mila de el.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Eh si apropo de nastere eu m-am internat cu 3 zile inainte si in timpul asta am inceput sa ma panichez pana atunci eram optimista tare de abia asteptam sa nasc sa il vad pe bb.Deja noaptea inainte de operatie de abia asteptam sa vina odata dimineata sa vina dr sa ma opereze sa scap nu m-am mai gandit la ce mi se intampla de fapt si a fost mai bine asa ca am trecut mai usor peste operatie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
liliana_m spune:
Mamicilor de baietei ....eu am hotarat sa fiu mai insistenta cu decalotarea pentru ca nu imi doresc sa ajunga pe mana medicilor . Cred totusi ca daca se intarzie cu operatiunea asta cu atat poate fi mai traumatizant. Noi am fost la radiografie de sold si dr ne-a zis ca avem o luna la dispozitie , sa fiu mai insistenta ca de nu actul doi ..si anume sub anestezie se decaloteaza .Este un pic rosu dar am reusit cat de cat. Parerile sunt impartite ce-i drept si fiecare face asa cum crede. Si soacra-mea nu stie nimic de asa ceva ..ce sa mai zic ca nu stia nic de displazie de sold ..asa ca alte vremuri , omenirea a evoluat in ultimii 30 de ani ...:))
Dyanira ti-am trimis un PM, sper ca l-ai primit.
www.pitikfr.blogspot.com
Mamica lui David Andrei
doina2222 spune:
Mie mi-a dat doctorita azi trimitere la chirurgie pt decalotare
. Doar sa-l vada, mi-a zis ea. Iar acum cand m-am uitat pe bilet scrie defect congenital sold?! Oare a scris asa ca trebuia sa scrie ceva, sau?!
AM de gand sa merg la Boia, voi ati foat la el ? Daca nu, la cine ati mers? Am trimitere pt spital dar cred ca o sa prefer sa merg la cabinet ca sa scap de alergatul prin spitale dupa dr. ca mi-a iesit pe nas !
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
dyanira spune:
Liliana am primit PM multumesc.Cu evolutia in ultimii 30 de ani ai dreptate dar la treaba asta cu decalotatul nu cred ca e vb de evolutie.
Doina eu as suna-o sa o intreb de ce ti-a scris asa.Eu am fost la dr Boia e ok am inteles ca mai sunt mamici care au fost la dr Tepeneu gasesti cred nr de tel pe prima pagina.Si mai este si dr Bortea tot f bun.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Ashera spune:
Doina, noi am mers la Tepeneu. E la Hypocrate si nr de tel il gasesti pe prima pagina. Pe el l-am intrebat despre decalotare, s-a uitat atunci la Chris (avea cam 7 luni atunci) si a zis ca nu are rost sa intervina chirurgical, ci sa insist eu la baie.
De atunci nu am mai dus copilul la control, si el are fobie de medici si de halate albe si nu vreau sa-l traumatizez.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
Ank83 spune:
doina si noi am fost la tepeneu.raul sa nascut cu talus valgus bilateral ...si el ia indreptat piciorusele.. Mie imi place de el foarte ..Am mers la el foarte mult in primele 6 luni si a fost bine se uiat de fiecare data la putulica si zicea ca daca nu e cazul nu o decalotam..si ca la un an daca e nevoie o curatam... dar intre timp l-am lasat decalotat de altcineva
.
Deci mie nu mi-a placut de Vasilie... Am fost cu cecilia la el la 5 luni ca nu era tepeneu...era bolnav... Si mi-a lasat o impresie proasta..daca mergi la el..el sigur e pro decalotare.. pro rotobil(defapt el zice ca e neaprata de pus in rotobil ca asa se antreneaza copilul bine la mers
) si lui Raul desi nu are nici urma de platfus imi zice sa ii pun totusi talonete sa ii grabesc dezvoltarea.. chiar daca el era in ordine...
.. Si apropo aproape toti pacientii lui care ii stiu eu poarta talonete 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ashera spune:
Ank, tu mi l-ai recomandat pe Tepeneu
. Sa stii ca am fost foarte multumita de el ![]()
Tot tu mi-ai zis si de Bacos si de Lesovici
.
Multumesc 

![]()
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ashera Ank, tu mi l-ai recomandat pe Tepeneu Tot tu mi-ai zis si de Bacos si de Lesovici Multumesc ![]() ![]() Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
asa e
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt