Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ank foarte trist ce ne spui tu. Ne rugam la DD sa faca o minune si sa fie bine puiutul. Daca il putem ajuta cu ceva o vom face cu draga inima. Eu am o baza de date cu vreo 3000 de adrese de mail, asa ca daca ai un cont in care se pot face donatii sa mi-l spui si fac un mail de ajutor.

Ashera eu ma pregateam sa scot agitatele si asteptam un sms azi.. Se pare ca ai vorbit serios cu data de 25

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Saracutul ...
Imi pare rau, nespus de rau.
E greu cand ti se imbolnaveste copilul. Ne temem de bolile copilariei, dar de altele!
Fetelor noi azi am facut vaccinul, la control totul ok, mai putin cu putulica. Dr mea imi tot zice sa-l trag, sa incerc sa-l decalotez putin cate putin. Adevarul este ca am inceput "operatiunea " doar de vreo doua luni. Il trag putin de preput dupa baita. Voi faceti asta?! Azi mi-a zis ca ar trebui sa merg cu el la chirurgie sa-l vada un medic si totodata o sa-i vada si bazinul.(nu ca par a fi probleme cu bazinul)
Dar mie cu putulica tot nu mi-e clar. Am citit ca fimoza e fiziologica pana la 1 an si ceva parca. Mie frica sa-l duc la chirurg pt ca o sa-l traga cu forta. Voi ati avut astfel de probleme??

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Si eu am patit cu Alex ca nu l-am decalotat destul... la noi a fost pediatra acasa si l=a decalotat ea cand avea in jur de un an dar atunci am vazut eu ca ceva nu era in regula cu putulica ca era rosie la varf si putin umflata. Se adunase acolo ceva albicios cum zicea si Strunfita.
Cel mai bine e sa mergi din timp sa nu apara complicatii ca si eu la baie il decalotam de fiecare data inca de mic dar se pare ca nu a fost suficient, desi eu credeam contrariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Doina, am citit povestea voastra.Doamne, prin cate ati trecut!!! Ma bucur din suflet ca acum sunteti bine . Esti o mamica foarte puternica .
Cu decalotarea, nu stiu ce sa-ti zic. E un subiect foarte controversat, cred ca gasesti foarte multe subiecte pe forum despre asta. Si eu am incercat sa-l decalotez la baita, cu duhul blandetii, cat timp era mai mic. Am reusit sa decalotez ceva, dar nu de tot. Acum e mare, nu ma mai lasa nici macar sa-l spal, se spala singur, si se decaloteaza singur, dar nu de tot. Eu nu sunt adepta decalotarii chirurgicale, decat in cazul in care apare fimoza sau alte complicatii. Am insa prietene care au ajuns cu copiii la urgente din cauza fimozelor si au fost decalotati chirurgical.Eu sper sa nu avem probleme si sa se decaloteze singur in timp.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Da, a fost greu, dar a trecut. Doar ca nu pot uita si nu mai sunt aceeasi persoana. M-am schimbat mult... Important e ca Darius acum e un copil normal si ca totul merge bine.
Nu stiu ce sa fac cu decalotarea, cred ca totusi ma duc cu el la un chirurg. Imi este frica sa nu-l traumatizeze ca el saracu' abia acum a uitat unele chestii. Cand am iesit din spital avea 2 luni, era destul de mic dar nu suporta sa-l ating cu ceva rece pe dosul palmei. Urla si se speria groaznic pentru ca a avut branula tot timpul internarii. Nu mai avea vene si era intepat si de zeci de ori pe zi pana adormea epuizat de atata plans. Din cauza asta nu mai vreau traume pentru el. I-a fost destul.

pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Si eu am patit cu Alex ca nu l-am decalotat destul... la noi a fost pediatra acasa si l=a decalotat ea cand avea in jur de un an dar atunci am vazut eu ca ceva nu era in regula cu putulica ca era rosie la varf si putin umflata. Se adunase acolo ceva albicios cum zicea si Strunfita.
Cel mai bine e sa mergi din timp sa nu apara complicatii ca si eu la baie il decalotam de fiecare data inca de mic dar se pare ca nu a fost suficient, desi eu credeam contrariul.

Cristina

mami lui Alexandru si Beatrice

Off, ce greu e sa ai baietzel

pozele lui Labuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Asa e foarte controversat subiectul decalotare... dar nah ..ca si platfusul eu zic ca pana la urma e aici o obsesie a medicilor... Eu l-am decalotat pe Raul la 5 luni parca si a fost super usor..acum daca as mai avea un baietel nu i-as mai face cred ... Vorba lui soacra-mea, mama de 2 baieti.." Eu nici nu stiu ce e aia.-- eu nu le-am facut nimic la cuc"

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ade, am vorbit ieri cu Bacila si am stabilit cezariana ptr luni .

Doina,

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Ank, si eu am vb cu soacra despre asta Ca, de, mama de baiat . Si ea a zis ca acum 30 ani nu se stia de decalotare.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:

Doina,

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Nu ai vrut sa fie capricorn?

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Ank, si eu am vb cu soacra despre asta Ca, de, mama de baiat . Si ea a zis ca acum 30 ani nu se stia de decalotare.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

de asta zic si eu...si uite ca au crescut fara infectii fara bla bla... si pot face si copii cu ea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Citat:

Doina,

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Nu ai vrut sa fie capricorn?

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

La cat de frica imi e de nastere, l-asi face sagetator

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick