Primul an de scoala: 2009-2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 21
Nicoleta spune:
loryi1974, este clar ca aici raportul calitate-pret este mai bun, dar nu cand mergi si te intorci zilnic. Eu ziceam de situatia sabinei, care au unde sta acolo, fara a plati chirie etc. Cat despre VP, stiu ca este scumpa fara a oferi prea multe... noi locuim in Brasov...
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
Sabina spune:
Nicoleta, ai dreptate, si asa ca ne-am hotarat ca saptamana viitoare chiulim, Sofia a facut progrese enorme, vremea se anunta buna, asa ca acum e momentul sa invete skiul calumea:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Nicoleta spune:
Sabina, oau! Ce parinti de gasca sunteti!
Stefan a invatat sa schieze anul trecut, in cam 12 sedinte. In ultimele 4-5 a coborat din Postavaru de sus fara sa cada!! Anul asta, aici, a coborat cu sotul meu pe niste partii destul de abrupte, in prima zi cam cu teama, a doua zi... super, zicea A!
Este varsta potrivita, asa ca go for it!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
sorana spune:
Ne-am intors si noi de la ski. De maine poate totusi ne apucam de cate ceva si pt engleza si pt scoala ca n-am facut fix nimic in saptamana de vacanta.
Spre marea mea surprindere fi-mea a fost super tare la ski. Adica ea a pus prima data clapari in picioare luni si nu se tinea pe skiuri nici pe drum drept iar vineri a coborat de sus de pe Sorica (a urcat cu gondola) si a coborat pe skiuri .... nah, talente nebanuite ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
Sabina spune:
Bravo Monica!! Sorana, ne luam de mana![]()
http://armonii.blogspot.com/2010/02/aventuri-la-ski.html
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
n-am prea avut cum sa ma iau de el...dar s-a discutat problema si azi i-a acordat oricum un plus de atentie, ba din cauza ca a fost frig coplegii s-au matait si au plecat dupa ceva timp, si pe ea a dus-o singura pana sus de 2 ori :D
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo