Despre "anticomunistul" Basescu

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Ce crezi...ca daca yo plec esti libera sa plictisesti lumea cu jos securitatea si jos comunismul?
hehehe...iti dau in scris ca vine altcineva mai afurisit si te altoieste. 2 zile ma fac ca nu te vad...sa vedem daca pot

Aaa, pai io plictisesc lumea cu ce am eu chef indiferent daca esti tu in preajma sau nu. Nu-ti mai da chiar atita importanta!

Spuneam mai sus ca fac pe DC ce face toata lumea, scriu despre ce ma preocupa in respectivul moment.

Mai adaug ceva: pe DC, eu nu obisnuiesc sa ma contrazic, asa, la modul aplicat si intens :), cu oricine se nimereste. Sint extrem de selectiva :)). O fac numai cu userii de care-mi pasa, pe care-i plac si cu care consider ca merita, de la care pot obtine o "a doua opinie" demna de meditat asupra ei.

Nu, tu nu faci parte din club. Nu ca n-ai avea calitati, dar nu te poti concentra si nici nu obisnuiesti sa aduci argumente. Si sa ma "cert" numa' asa, ca la piata, de amoru' artei, nu ma intereseaza.

Azi am facut o exceptie, intii pentru ca ma plictiseam, si pe urma pentru ca erau totusi niste lucruri care trebuiau spuse, odata si-odata. Nu pentru tine, ca tu oricum n-ai fost dispus sa-mi citesti postarile cap-coada si sa raspunzi la obiect, ci asa, in general.

Nu garantez ca se va mai intimpla la fel si miine :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

aceleasi povesti rasuflate...aceleasi si aceleasi. crezi tu ca de pomana zice lumea ca esti in echipa de postaci a pnl? de ce nu spune lumea la fel si despre capcaunul...sau rufus?

Guestus, asta-i calitatea (defectul?) postacilor: nu se plictisesc niciodata. Pe principiul "cine vorbeste mai mult si tipa mai tare are dreptate". Este strategia tuturor firmelor care incearca sa-ti vanda ceva. Si iluziile sunt de vanzare...mai ales daca-s ambalate in politica bunului simt.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Sinteza perfecta, Rufus. Bullseye.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Pe principiul: esti de-al meu, deci te aprob, se discuta aici si e normal. Pana una-alta userul Iileana activeaza de mult, o pasioneaza politica, scrie documentat si, cel mai important, argumenteaza, chestie care pica greu unor forumisti prea obositi pentru a cauta informatii sau a asculta stiri proaspete.
Stiu ce e un postac, l-am vazut in actiune pe alte forumuri, un fel de reptila ce repeta obsesiv acelasi fraze. Dar evident ca si singurei interesate de pe aici trebuie sa-i fie pus dop la gura, daca nu argumentat, macar stilul sacaitor, gen Guestus.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Pe principiul: esti de-al meu, deci te aprob, se discuta aici si e normal. Pana una-alta userul Iileana activeaza de mult, o pasioneaza politica, scrie documentat si, cel mai important, argumenteaza, chestie care pica greu unor forumisti prea obositi pentru a cauta informatii sau a asculta stiri proaspete.
Stiu ce e un postac, l-am vazut in actiune pe alte forumuri, un fel de reptila ce repeta obsesiv acelasi fraze. Dar evident ca si singurei interesate de pe aici trebuie sa-i fie pus dop la gura, daca nu argumentat, macar stilul sacaitor, gen Guestus.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

sigur ca da..cine activeaza de mult nu este postac! Nooo...ca-l doare mina sa dea copy paste si sa repete la infinit aceleasi povesti rasuflate.
si aia cu stiri proaspete...pai nu vezi ca ea este inca in cautarea comunistilor din 1950 ..vezi tu ceva proaspat?
cu asa membri de partid iti spun yo ca inca 300 ani mai dureaza pina sa se intimple ceva

sa va cred ca nu sinteti in echipa PNL de tortura psihica a popolatiei vreau sa va vad cum deschideti un subiect "cum sa-l trimit pe Crin Antonescu la job dimineata?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

"Postacii" au fost foarte activi pe aici in timpul campaniei electorale, in aplauzele audientei. Doar ca acuma au plecat.

E o mare timpenie sa sustii ca daca cineva nu e de acord cu tine nu are dreptul sa scrie, ca e postac, bla bla, si descalifica pe oricine o face.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

E o mare timpenie sa sustii ca daca cineva nu e de acord cu tine nu are dreptul sa scrie, ca e postac, bla bla, si descalifica pe oricine o face.

Simona, dar nu sustine nimeni asta. Eu ii spun postac celui care nu are decat o varianta (atentie: nu o preferinta!) si nu oboseste sa repete la infinit ca e singura valabila.
Asta e un postac si cred ca sunt vizibile cateva exemple.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Pt mine un postac e un slugoi.....e unul care nu are curaj sa spuna nimic despre maretul partid care il intretine cu piine si apa.

Si cum sint un mare magar fac si o paralela intre slugile comuniste si slugile din PNL. Si unii si altii tac din gura si suporta..ca asta e directiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

"postac" e un termen consacrat pentru cei care primesc bani sa faca propaganda intr-o anumita directie. nu mai e campanie electorala, nu mai da nimeni bani, nu mai sint nici postaci p'acilea. simplu

aia care isi spun parerea lor despre una alta nu sint postaci. sint numai participanti la forum (noi toti sintem). indiferent ce pareri au si ce argumente au.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

sirimie...hai ca sintem numai noi aici ..spune si tu ceva rau de PNL. Ai curaj?
sa vedem ce te deranjeaza pe tine la partid....nu poti sa-mi spui ca este ca rupt din soare! a dat chix pnl acum la alegeri...din ce cauza? care sint motivele?

Mergi la inceput