Despre "anticomunistul" Basescu
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monnvas/Monnvas.jpg)
Monnvas spune:
Bun. Ca e plina tara de securisti la putere, asta o stim. Ca sunt in TOATE partidele (a se citi inclusiv in PNL) nu cred ca va contesta cineva.
Amu, spuneti-mi si mie, e (numai) Basescu de vina pentru asta? Ba ii dam peste nas ca isi depaseste atributiile constitutionale, ba ii cerem sa faca ordine ca superman.
Nu-mi cereti linkul, ca nu cred ca-s toate emisiunile pe youtube, da' la Nasul cred a povestit Talpes (un alt personaj de a carui culoare politica nu-s prea mandra) ca dupa Revolutie s-a intalnit crema securitatii si au fost impartiti care pe unde astfel incat sa nu ramana niciun partid si niciun domeniu de activitate fara de-alde dumnealor.
PS. Iileana, a venit si cuvantul de la Monica Macovei
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Nu-mi cereti linkul, ca nu cred ca-s toate emisiunile pe youtube, da' la Nasul cred a povestit Talpes (un alt personaj de a carui culoare politica nu-s prea mandra) ca dupa Revolutie s-a intalnit crema securitatii si au fost impartiti care pe unde astfel incat sa nu ramana niciun partid si niciun domeniu de activitate fara de-alde dumnealor. |
Aha! Deci Talpes ne poate lamuri care-s raspandacii pe forum ...
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
citat din mesajul lui Monnvas a povestit Talpes (un alt personaj de a carui culoare politica nu-s prea mandra) ca dupa Revolutie s-a intalnit crema securitatii si au fost impartiti care pe unde astfel incat sa nu ramana niciun partid si niciun domeniu de activitate fara de-alde dumnealor. |
Pai da, Talpes e credibil, ca-i PD-L-ist (:P), dar cind am pus textul "anonimului" de la Selaru de pe blog acu' ceva vreme, care va spunea exact acelasi lucru plus continuarea pina-n zilele noastre, m-ati luat la rost.
Bineinteles ca nu e Basescu de vina pentru ce s-a intimplat din '89 incoace.
Insa este, intr-un fel, vinovat pentru starea de lucruri din prezent. Acum, el dispune de puterea si de pirghiile necesare ptr a o schimba, pe ea, pe starea de lucruri. Si, ca "anticomunist" veritabil ce este, se presupune ca ar trebui sa aiba si vointa de a o schimba.
P.S. Am vazut! Am vazut insa si "miriielile" dinozaurilor. Sa vedem ce iese.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Pai da, Talpes e credibil, ca-i PD-L-ist (:P), dar cind am pus textul "anonimului" de la Selaru de pe blog acu' ceva vreme, care va spunea exact acelasi lucru plus continuarea pina-n zilele noastre, m-ati luat la rost. Bineinteles ca nu e Basescu de vina pentru ce s-a intimplat din '89 incoace. Insa este, intr-un fel, vinovat pentru starea de lucruri din prezent. Acum, el dispune de puterea si de pirghiile necesare ptr a o schimba, pe ea, pe starea de lucruri. Si, ca "anticomunist" veritabil ce este, se presupune ca ar trebui sa aiba si vointa de a o schimba. |
asta cu "comunistii si securistii" spui si tu ceva sa-ti faci activitate..sa pari interesata..sa nu zica lumea cind vin alegerile uite a aparut iar iiileana cu notitele de la sedintele partidului ...
![](icon_smile_big.gif)
ca nu te vedeam asa activa cind era PNL la ros ciolanul...sau atunci oamenii rai nu existau.
iileana spune:
Guestus, foarte pe scurt (ca nu vreau sa te retin din treaba pe care ai inceput-o in dimineata asta, mi se pare util sa te tii de ea :)), lasa ca pe mine ma mai "prinzi" pe-aici pe DC si miine, si peste o saptamina, si peste un an, nu-s eu prioritatea momentului, promit ca azi nu copy-pastuiesc nimic aici :)))))
Nu pricepeam de ce te cramponezi de monument, ca doar nu aia era esenta interviului din HotNews.
Pina la urma, am inteles. Tu te-ai rezumat la a citi extrasul meu, probabil ca articolul in sine era prea dificil, prea mult text prea putine poze.
Ca urmare, imi voi edita extrasul si voi scoate referirea la monument, ca sa nu o mai iei dupa tinte false.
In plus, daca articole nu citesti, in schimb postari de pe DC da, iti recomand una, alta, poate-ti mai dispare, macar pentru citeva minute, rinjetul ala sarcastic de pe figura.
Gata, acum la treaba!
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana Guestus, foarte pe scurt (ca nu vreau sa te retin din treaba pe care ai inceput-o in dimineata asta, mi se pare util sa te tii de ea :)), lasa ca pe mine ma mai "prinzi" pe-aici pe DC si miine, si peste o saptamina, si peste un an, nu-s eu prioritatea momentului, promit ca azi nu copy-pastuiesc nimic aici :))))) Nu pricepeam de ce te cramponezi de monument, ca doar nu aia era esenta interviului din HotNews. Pina la urma, am inteles. Tu te-ai rezumat la a citi extrasul meu, probabil ca articolul in sine era prea dificil, prea mult text prea putine poze. Ca urmare, imi voi edita extrasul si voi scoate referirea la monument, ca sa nu o mai iei dupa tinte false. In plus, daca articole nu citesti, in schimb postari de pe DC da, iti recomand una, alta, poate-ti mai dispare, macar pentru citeva minute, rinjetul ala sarcastic de pe figura. Gata, acum la treaba! www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
vezi...asta e tipic actiune de asmutire ...este tipic manipulare de ultima speta...adica ceva hidos iiileana
gasesti o mica smecherie undeva ....gen monumentul X nu este facut in timp ..apoi faci o extrapolare cum ca guestus si paleologu si basescu sint acoperitorii securistilor si eventual si ceva tortionari.
![](icon_smile_big.gif)
si cum guestus a mai spus ceva gen nu este momentul sa se faca monumentul acum il aduci pe ala care a suferit si il asmuti...si tu pari in ochii poporului ca esti cineva caruia ii pasa
![](icon_smile_big.gif)
ziaristii tai pe bloguri ce mai zic?
![](icon_smile_big.gif)
iileana spune:
Dap, se pare ca nu esti capabil sa duci la bun sfirsit actiunea pentru care te creditasem :((, asa ca ne vedem mai departe de ale noastre pe-aci.
Mai Guestuss, daca eram membru PNL si/sau aveam informatii din interior, crezi ca mai defilam io pe-aicea cu articole din EVZ?
Daca aveam in intentie un militantism pro-PNL, crezi ca-mi mai pierdeam vremea pe DC? Cam ce eficienta/vizibilitate crezi ca as avea aici, (ca tot ati innebunit cu totii cu ideea ca cine nu gindeste ca voi musai e postac)? Topicul de fata strinsese, cind ajunsese la fro 8 pagini, mult mai putine vizionari decit topicul meu de la paranormale, ala cu astrologia, in 3 pagini!!!
So, think again. O sa fii dezamagit. Pe DC fac si eu ce face toata lumea, discut/citesc ce ma intereseaza/preocupa/ce-mi place in respectivul moment. Acum se intimpla sa fie asta.
ziaristii tai pe bloguri ce mai zic? ..chiar nimic despre basescu? |
Se intimpla ceva nostim.
In ultima perioada, daca vreau sa citesc ceva ce sa-mi pice bine despre Base-PD-L, nu mai e necesar sa rasfoiesc blogosfera pro-PNL (destul de anemica, de altfel).
Atacurile impotriva PD-L (si, mai firav, chiar si contra Basescu) cele mai coerente si "cu sete" facute, da' asa, din toti rarunchii!!!, le gasesc taman in presa portocalie (vezi EVZ) si... pe blogurile PD-L-iste. Alea care au militat temeinic in campanie pentru portocalii. Dar care nu lasa acum nesanctionate toate timpeniile incredibile facute, dupa 6 dec, de ai tai. Probabil pentru ca autorii respectivi mai si gindesc, nu-s hipnotizati. Uite-acia un exemplu (Xeno, iti mai place tipul? Pe vremuri ii erai fan :))).
S-a intors lumea cu fundu'n sus, zau asa.
Noroc ca revin dupa aia pe DC, si dau de voi, care ati ramas incremeniti in proiect si in idolatria voastra fara nuante.
asta e tipic actiune de asmutire ...este tipic manipulare de ultima speta...adica ceva hidos |
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Pai nene...tu de 5 luni bagi la copy paste de este lumea plictisita. aceeasi placa cu securistii si comunistii...ca deh..asta e directia de la partid.
yo cred ca sirimie a avansat si tu stai pe scaunul ei acum
aceleasi povesti rasuflate...aceleasi si aceleasi. crezi tu ca de pomana zice lumea ca esti in echipa de postaci a pnl? de ce nu spune lumea la fel si despre capcaunul...sau rufus?
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus de ce nu spune lumea la fel si despre capcaunul...sau rufus? ![]() |
sau Guestus.
Pentru ca cei care ar putea-o face, asadar cei cu alta orientare politica decit ei, nu se coboara la acest nivel. Folosesc, in discutie, argumente, si nu... cum le spuneai?... asmutiri, manipulari, hidosenii.
tu de 5 luni bagi la copy paste de este lumea plictisita. |
(de mai mult de 5 luni :))
Asa, si?
Cine esti tu, Guestus, militia?
Care e de fapt problema ta? Iti iau aerul? Consum bitzii forumului si nu-ti mai ramin si tie???
Da, am scris enorm la sub-forumul asta. M-a interesat si mi-a placut. Si o sa scriu si in continuare, cit ma va mai interesa si-mi va mai placea.
Am scris caraghios de mult si la topicul cu aselenizarea. Si?
Tu, la rindu-ti, ai avut o participare muuult peste normal la topicul despre sex fara orgasm. Ar trebui sa-mi pese? Sint insensibila si lipsita de vigilenta daca ma doare fix in cot de cit si pe unde scrii tu pe DC? Si daca nu incerc sa-ti gasesc motive ascunse?
Daca te-ai plictisit de copy-paste-urile mele... Stii care-i solutia. Drum bun cale batuta spre alte zari DC.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Ce crezi...ca daca yo plec esti libera sa plictisesti lumea cu jos securitatea si jos comunismul?
hehehe...iti dau in scris ca vine altcineva mai afurisit si te altoieste. 2 zile ma fac ca nu te vad...sa vedem daca pot