Despre "anticomunistul" Basescu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da nu inteleg iiiileana ...adica pnl sustinea pe geoana comunistul si care se trage din familie de securisti si acum pnl e contra lor. ..ridicolul la el acasa e pnl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Guestus, ori aduci link-ul care dovedeste ca am aplaudat afirmatia ca Basescu isi bate nevasta, ori recunosti ca ti-ai incurcat fisele de urmarire si ma mai scutesti cu "bazaconiile" tale.

La o discutie serioasa cu tine ti-e clar ca nu ma angajez. Imi displace mocirla.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Guestus, ori aduci link-ul care dovedeste ca am aplaudat afirmatia ca Basescu isi bate nevasta, ori recunosti ca ti-ai incurcat fisele de urmarire si ma mai scutesti cu "bazaconiile" tale.

La o discutie serioasa cu tine ti-e clar ca nu ma angajez. Imi displace mocirla.

discutie serioasa in legatura cu securistii si comunistii....sint 100% convins ca o sa gasesti pe cineva sa te asculte.....concita e omul

Mergi la inceput

Guestus, link-ul sau dispari.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:

Guestus, link-ul sau dispari.

hai iileana..striga tare..."jos securitatea..jos comunistii "

cine striga mai tare e cel mai anticomunist si antisecurist ...da-i bice si striga tare..

Mergi la inceput

Citat:

daca apareai atunci cu o falca in cer si spuneai " hai draga lasa...ca parca nu o batea" nu ma legam de tine

dar daca ai tacut....inseamna ca apalaudai ...logic?

e ca si aia cu articolul tau cu monumentul jos comunismul ...nu il faci esti comunist..clar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

cine striga mai tare e cel mai anticomunist si antisecurist ...

Stiu.
Asa a facut Basescu.
A strigat cel mai tare "jos comunistii".

Citat:
dar daca ai tacut....inseamna ca apalaudai ...logic?

Ah, n-ai link-ul.
Nashpa.

Vezi ca de surescitare ai inceput sa scrii usor haotic. Linisteste-te, fa o pauza.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

lasa tu cit de haotic scriu yo....vezi mai bine de monumentele tale.

Sint curios la cite articole cu securitatea si comunistii ne dai copy paste in urmatoarea saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Am o veste pentru tine, ca si pentru ceilalti "vinatori de haitasi": jumatate din natia asta nu il iubeste pe Basescu asa cum o faceti voi.

Vestea si mai proasta pentru tine e ca nici vorba de jumatate de natie ci doar de un sfert. Conform aceluiasi principiu pe care-l aplicati cand spuneti ca nu jumatate de natie l-a ales pe basescu ci doar un sfert.
Tragand linie si adunand: avem un sfert pro, un sfert ciuruita si la gratar - o jumatate.

Mergi la inceput

De la alegeri a disparut copiloi...si nici sirimie nu sta prea bine. Mai era o doamna din germania...o suedeza..o cocoana din norvegia
Si ce echipa de aur ...ce team perfect...ce discutii interesante aveau loc. Unde sint vremurile alea...ufff

Mergi la inceput