Despre "anticomunistul" Basescu
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
da nu inteleg iiiileana ...adica pnl sustinea pe geoana comunistul si care se trage din familie de securisti si acum pnl e contra lor. ..ridicolul la el acasa e pnl.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
Guestus, ori aduci link-ul care dovedeste ca am aplaudat afirmatia ca Basescu isi bate nevasta, ori recunosti ca ti-ai incurcat fisele de urmarire si ma mai scutesti cu "bazaconiile" tale.
La o discutie serioasa cu tine ti-e clar ca nu ma angajez. Imi displace mocirla.
Triunghiul portocaliu *
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Guestus, ori aduci link-ul care dovedeste ca am aplaudat afirmatia ca Basescu isi bate nevasta, ori recunosti ca ti-ai incurcat fisele de urmarire si ma mai scutesti cu "bazaconiile" tale. La o discutie serioasa cu tine ti-e clar ca nu ma angajez. Imi displace mocirla. |
discutie serioasa in legatura cu securistii si comunistii....sint 100% convins ca o sa gasesti pe cineva sa te asculte.....concita e omul
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana Guestus, link-ul sau dispari. ![]() |
hai iileana..striga tare..."jos securitatea..jos comunistii "
cine striga mai tare e cel mai anticomunist si antisecurist ...da-i bice si striga tare..
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui iileana Guestus, ori aduci link-ul care dovedeste ca am aplaudat afirmatia ca Basescu isi bate nevasta, ori recunosti ca ti-ai incurcat fisele de urmarire si ma mai scutesti cu "bazaconiile" tale. La o discutie serioasa cu tine ti-e clar ca nu ma angajez. Imi displace mocirla. |
daca apareai atunci cu o falca in cer si spuneai " hai draga lasa...ca parca nu o batea" nu ma legam de tine
![](icon_smile_big.gif)
dar daca ai tacut....inseamna ca apalaudai
![](icon_smile_big.gif)
e ca si aia cu articolul tau cu monumentul jos comunismul ...nu il faci esti comunist..clar
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
citat din mesajul lui Guestus cine striga mai tare e cel mai anticomunist si antisecurist ... |
Stiu.
Asa a facut Basescu.
A strigat cel mai tare "jos comunistii".
dar daca ai tacut....inseamna ca apalaudai ...logic? |
Ah, n-ai link-ul.
Nashpa.
![](bandit.gif)
Vezi ca de surescitare ai inceput sa scrii usor haotic. Linisteste-te, fa o pauza.
Triunghiul portocaliu *
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
lasa tu cit de haotic scriu yo....vezi mai bine de monumentele tale.
Sint curios la cite articole cu securitatea si comunistii ne dai copy paste in urmatoarea saptamina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana Am o veste pentru tine, ca si pentru ceilalti "vinatori de haitasi": jumatate din natia asta nu il iubeste pe Basescu asa cum o faceti voi. |
Vestea si mai proasta pentru tine e ca nici vorba de jumatate de natie ci doar de un sfert. Conform aceluiasi principiu pe care-l aplicati cand spuneti ca nu jumatate de natie l-a ales pe basescu ci doar un sfert.
Tragand linie si adunand: avem un sfert pro, un sfert ciuruita si la gratar - o jumatate.
![](icon_smile_big.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
De la alegeri a disparut copiloi...si nici sirimie nu sta prea bine. Mai era o doamna din germania...o suedeza..o cocoana din norvegia
Si ce echipa de aur ...ce team perfect...ce discutii interesante aveau loc. Unde sint vremurile alea...ufff