Despre "anticomunistul" Basescu
Raspunsuri - Pagina 13
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Ar fi simpatic de speculat, intr-o duminica ploioasa :)), de la ce categorie de votanti au provenit cele citeva mii de voturi care au inclinat balanta: de la mortii care au votat, de la detinatorii de CNP-uri false, de la proaspetii posesori de galeata portocalie si-o gaina, etc. Sau de la cei care s-au orientat exclusiv dupa una din falsele teme de campanie, cum ar fi anticomunismul basescian si frica de reintoarcerea comunismului. Doua precizari: - Bineinteles ca, daca fraierul de Geoana era numai cu un pic mai putin fraier decit a fost, nu mai aveam aceasta discutie. - In acest moment, si din punctul meu de vedere, nu trecutul comunist si securist al lui Basescu este problema (peste asta puteam trece, mai in scirba, dar puteam) ci prezentul sau. |
deci basescu e comunist si securist si a vindut flota.
neamurile lui vind arme in congo..asta ne spui miine...ok?
pe copii ii bate..a fost filmul...nevasta o incaseaza ca un sac..spunea o alta doamna pnl inainte....altceva?
de 3 luni te repeti cu aceleasi povesti. vrem sa auzim ce fac alesii tai...ca de aruncat rahat in altii se vede ca nu este greu.
beren spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana Beren, pe scurt: remarca ta cu sindromul ori imi era adresata (prin continut, pozitie in topic), ori este ilogica (prin continut, pozitie in topic). Insistenta ta este o perdea de fum.
Nu ai facut o asemenea presupunere si nu am refuzat o asemenea presupunere. Dar nici nu conta o asemenea presupunere, pentru ca este irelevant daca autorul "povestii despre democratia din Romania" este deziluzionat sau nu. Nu la iluzia/deziluzia sa face referire textul. |
Iileana, ceea ce scrii este complet fals. Am sa repet, pentru a doua lectura: se poate presupune ca acest contributor anonim la blog este impotriva a ceea ce reprezinta Iliescu si atunci incadrarea data de mine este perfect valida, iar comentariile tale despre logica sunt inutile. Sau contributorul nu este impotriva lui Iliescu, n-a fost niciodata, caz in care te intreb din nou: cu ce scop aduci asemenea texte de intoxicare in discutie aici?
Ingrid S spune:
Alesii nostri stau. Cand vor fi la guvernare, abia atunci poti sa intrebi, Guestus. Daca n-au putere decizionala, cam ce ai vrea tu sa faca?
Bine, bine, stiu deja, intr-o lume ideala, noi am aplauda tot ce face preaiubitul nostru Conducator si ne-am prosterna zilnic la picioarele Lui.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Guestus spune:
Yo cred ca la orice ora din zi si noapte poti sa gasesti un retardat de asa zis ex ziarist care tot diseaca "basescu si anvers" " comunismul si anul 2010" "iliescu capitalistul ..basescu comunistul".
Ei nu-si dau seama ca poporul a mai evoluat si cretinismele lor nu mai au acelasi efect ca acum 10 ani.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Alesii nostri stau. Cand vor fi la guvernare, abia atunci poti sa intrebi, Guestus. Daca n-au putere decizionala, cam ce ai vrea tu sa faca? Bine, bine, stiu deja, intr-o lume ideala, noi am aplauda tot ce face preaiubitul nostru Conducator si ne-am prosterna zilnic la picioarele Lui. |
cica nu au putere de decizie...cind basescu ii cheama sa faca guvernul seful crin a spus ca byebye....noi murim mindri si o sa ne impotrivim la absolut orice.
iti dai seama ca asta nu este solutie. sau cum?
beren spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Alesii nostri stau. Cand vor fi la guvernare, abia atunci poti sa intrebi, Guestus. Daca n-au putere decizionala, cam ce ai vrea tu sa faca? |
Presupun ca te referi la Antonescu. Sunt multe lucruri pe care ar putea sa le faca in parlament: Shadow Government; propuneri de legi precum lustratia politica; continuarea procesului de condamnare a crimelor comunismului, specific si concret. Sunt convins ca te-ai gandit si singura la alte exemple. Daca apreciezi ca l-ar interesa s-o citeasca, de ce nu-i trimiti o scrisoare cu sugestiile tale de alegator? Asa functioneaza relatia senator-alegator in US si nu se poate spune ca nu da rezultate bune ...
iileana spune:
citat din mesajul lui beren Iileana, ceea ce scrii este complet fals. Am sa repet, pentru a doua lectura: se poate presupune ca acest contributor anonim la blog este impotriva a ceea ce reprezinta Iliescu si atunci incadrarea data de mine este perfect valida, iar comentariile tale despre logica sunt inutile. Sau contributorul nu este impotriva lui Iliescu, n-a fost niciodata, caz in care te intreb din nou: cu ce scop aduci asemenea texte de intoxicare in discutie aici? |
Beren, am sa repet si eu: desfasurarea evenimentelor descrisa de autor ramine aceeasi indiferent de pozitia intima a autorului textului fata de "contributia" lui Iliescu, daca-l place sau nu, daca este de acord sau nu cu rolul jucat de el. Faptele, asa cum le intelege autorul, sint tot alea.
caz in care te intreb din nou |
Prima oara ai clasificat intrebarea ca fiind "retorica", drept care se presupunea ca nu astepti un raspuns.
Ti-l dau acum, mai bine zis il repet, pentru ca l-am mai dat o data: am adus textul in discutie pentru ca se incadreaza in tema topicului si se "asorteaza" cu textul de inceput.
A, da, si, normal, pentru ca mi s-a parut interesant.
Ca ar fi "de intoxicare" este strict perceptia ta.
Triunghiul portocaliu *
beren spune:
citat din mesajul lui iileana Prima oara ai clasificat intrebarea ca fiind "retorica", drept care se presupunea ca nu astepti un raspuns. Ti-l dau acum, mai bine zis il repet, pentru ca l-am mai dat o data: am adus textul in discutie pentru ca se incadreaza in tema topicului si se "asorteaza" cu textul de inceput. |
Prima data am intrebat retoric, dar ai ales sa raspunzi, ceea ce ne aduce la aceasta analiza: ce presupunere ai facut despre autorul anonim atunci cand l-ai citat? Ca a votat de fiecare data cu Iliescu, sau nu? E o intrebare foarte simpla, cu un raspuns simplu.
Poate vrei sa spui ca l-ai citat fara sa te gandesti deloc la pozitia lui relativ la anii 90? Doar asa, ai copiat textul fara sa analizezi acest aspect si ne-ai spus noua ca ar trebui sa ne dea de gandit? Curios.
iileana spune:
Beren, ma incearca sentimentul ca tu te ascunzi la nesfirsit dupa nuante nerelevante decit in particular, deviezi discutia spre periferia problemei si refuzi sa abordezi frontal ideile lansate de textul citat.
Ar fi o atitudine neconstructiva, neinteresanta si mincatoare de timp.
Sper ca urmatoarele tale postari sa-mi demonstreze ca ma insel.
Triunghiul portocaliu *
beren spune:
Postarile mele nu sunt menite sa-ti demonsteze tie nimic. Ma tem ca manifesti din nou o perceptie distorsionata, egocentrista. Te asigur ca mi-e perfect egal ce fel de concluzii formezi. Dar ai adus in discutie pentru toti participantii la subiect un text despre care este evident ca nu ai gandit prea mult, asa ca o facem noi acum. Sau ai gandit, inteles ca este fie un pro-Iliescu, fie nu, dar in ambele cazuri refuzi sa accepti concluziile necesare: ne sugerezi sa citim din securisti? sau este adevarat ca nu e securist, dar atunci a ajuns la o pozitie monstruasa, de justificare a calaului?
Poate lasi deoparte calificativele ieftine, "smoke and mirrors" si lamuresti chestiunea.