Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

provista - ma bucur ca a fost o idee utila. si lui Dragos i-a placut la fel de tare?

da, da, sigur ia placut. maine incerc alta combinatie. si vb lui anamariame parca... incerc sa ma fac si mai experta in prajituri de casa si alte specialitati... am inceput cu tort tiramisu.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aaaaaaa, sa va arat reactia copilului meu cand pun socrii mana pe el : http://family.webshots.com/photo/2174711340104140961csKLYy

.... asta fata de "dragalitul" cu ai mei, pe care-i vede de 10 ori mai rar: http://family.webshots.com/photo/2786366740104140961RdlYHZ , si care-i lasa copilului spatiul necesar sa nu se simta "atacat" din toate partile, si suflat in gura, cum face soacra-mea;
oricum am tras iar o cearta zdravana cu cristi, ca astia ai lui dupa ce ca au venit IN FIECARE ZI de 2 saptamani incoace, cum intra in casa schimba televizorul la stirile alea horror cu crime, impuscati/morti/ raniti/sinucigasi; acum 3 seri ma uitam si eu la o comedie, si sicramiu intra in asa, sta 5 minute, s euita cu mine la film (mutzu era la cumnata'miu in grija) si ia telecomanda de la mine , schimba canalul si zice 'hai sa lasam filmul, ca au inceput stirile.... deci in secunda 2 mi-am luat copilul si m-am dus in dormitor eu m-am uitat la film in continuare , el fericit ca a scapat de acolo s-a jucat singurel langa mine.... evident ca s-au atacat, dar eu n-am mai vrut sa le dau copilul in sufragerie- am zis clar sa ma auda si ei ca mutzu sta unde stau eu, deci daca eu ma uit la film in dormitor sta cu mine si gata, fara comentarii!!!!; i-a zis cristi ca ma uitam la film si m-am suparat, si au plecat in 5 minute; si dupa aia am pus piciorul in prag, si l-am pus pe cristi sa-i sune, sa le-o taie cu vizitele zilnice.... ca altfel le-o tai eu si n-o sa le placa
eu inteleg ca le e drag copilul, dar in continuare vin foarte tarziu, la 7-8 seara (in conditiile in care sunt amandoi acasa toata ziua, nu mai lucreaza), mi-l agita, trebuie sa-i schimb programul si sa-l tin in sufragerie sa mi-l zapaceasca ei cum vor.... si pe deasupra zici ca sunt la ei acasa, muta televizorul, fac absolut ce vor; si asta are o limita totusi, e vorba de bun simt

PRIMUL CRACIUN

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
ii cant usor la ureche "Greierasul toata vara, n-a putut nimic sa cante .... " (cil canta Iantu) e melodia lui preferata

nu stiu de melodia asta... daca o ai pune-o pe mail comun te rog.

dragos tea mea

Mergi la inceput

adee admirat ghiocelul dar mai ales ghiocica

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Adelake s-a ridicat singura in piciorushe, fara sa se tzina de nimic!!!! Bine, a cazut imediat, dar... intentia conteaza.

Si azi NU a mancat broccoli, ci spanac, si de-ala putin, ca nu-i place.

pai tu crezi ca degeaba am crescut noi in desenele cu popey marinarul????????????? e bestiala adelake dupa ce ca e fotomodel de acuma (ca sigur o sa fie tati cu pusca la usa cand creste, sa imprastie.... puhoiul de pretendenti la ochisorii negri ), le mai da si lectii la umflatii astia ai nostriiiiiii

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

ptr adelake de la spanac i se trage... avrut sa fuga cat mai departe sa nu ii mai dai

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
ii cant usor la ureche "Greierasul toata vara, n-a putut nimic sa cante .... " (cil canta Iantu) e melodia lui preferata

nu stiu de melodia asta... daca o ai pune-o pe mail comun te rog.

dragos tea mea

Nu stiu parola si numele mail-ului comun asa ca am gasit melodia pe un site... e din vol.5 - cutiuta muzicala. Lui Stefan ii cant eu, nu pun muzica (cred ca ii place vocea mea , am facut 5 ani de muzica )

http://www.trilulilu.ro/Saimir07/33f6ee30fe16f9

Ramona - mama de bb Stefan - 8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Nu stiu daca va mai aduceti aminte dar anul trecut am pus poze cu primii ghiocei aparuti in gradina. Reluam obiceiul si cum au aparut primii ghiocei, am facut si poze http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/9LuniCraciun2009#5425204436843779010

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareata

CRACIUN 2009

uau adee ce frumooooooooos; ghiocica mica are un ghiocel; eu am primit ghiocei de sf Andrei, erau la vanzare pe DN1 cosulete, si v-am mai zis eu ca tati imi aduce flori aproape mereu cand vine

PRIMUL CRACIUN

cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sunt deranjata la burta...iar...a 2-a oara sapt asta...
Fetelor, tre sa imi fac niste analize, caci ma simt tot mai rau in ultima vreme...
Si...cu Mos Craciunul treaba e la fel de naspa. Nu ma mai doare ca inainte de sarcina, adica sa mor de durere, caci nu mai am cheaguri asa mari, dar dureaza 10 zile si ma sfarsesc din cauza cantitatii...hemoragie in toata regula timp de 7 zile, abia in a 8-a se mai calmeaza. Matusa sotului - care e medic, dar nu ginecolog - mi-a zis ca ar fi cazul sa fac niste investigatii si eventual sa discut cu ginecologul despre un chiuretaj hemostatic...daca am inteles eu bine, sa mai ia din peretele uterului ca sa se reduca hemoragia si sa se faca si proba de tesut...ca am uter fibromatos...bla bla bla...
Apoi ma intoxic din senin, ma umpllu de pete mari si umflate pa maini, picioare si fese...iar pielea e tot mai uscata si mai...offff

Scuze ca am dat buzna cu asa probleme, dar la cine sa ma plang si eu.
Azi am revenit in Bucuresti, caci marti la 8 dimineata plecam in Austria. Victor a ramas cu buni la Focsani si...deja mor de dorul lui. La noapte nu o sa-i simt manutele in nasul meu si nici nu o sa mai am ce pupaci toata noaptea...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
chiar, ai vostrii cat si la ce ore mai dorm(novus - ignora intrebarea mea ca iar ma oftic cand te aud). asta al meu adoarme la 11.30-12.30 si doarme pana in jur de 1.30-2. apoi la 5 maxim 6 pica de somn. nu stiu ce sa-i fac. nici nu il pot culca definitiv la 6 ..nu?

Hihihi, sa stii ca nici Alexandra nu se maiculca chiar la 18 , s-a dereglat de sarbatori cu atatia musafiri , dar pe la 21 tot se culca, exceptand week-end-ul cand ne lungim pana pe la 23 cel tarziu

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput