cristies asa i-am si pregatit lu bebe: un body fara maneci si picioare sa ii tina ca lmea pampersu, o pikama de aia cu totu(picioare, labe, maneci tot) un fes -scufie si un cosmonaut
si nu am spalat scoica ptr ca m-am gandit ca ma omor degeaba ca nu se atinge de nimic.
La vizite, na nu sunt batute in cuie invitatiile, depinde cum ma simt. O sa imi fie mai usor ca sunt singura in camera mea deci nu deranjez pe nimeni , acum sper sa ma simt bine si sa nu am complicatii. Merci de sfaturi!
37+
Yannis
cine face cap nou?
si schimbari de titlu????????????
e cineva pricepu?
Poze
Bea
39+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....
cristies in leg cu colicii, mamicile prietene si grecoaice mi au zis ca cik de regula colicosii astia au un pattern, adik la o an ora cu predilectie ii apuca, si dupa ce descopar ora, cu ceva timp inainte de ora Z aplicam masaj pe burtica si stomacel cu ceai de musetel amestecat cu...evident grecescul ulei de masline! Amestecul sa fie caldutz. Cik ii calmeaza excelent. Poti incerca inaintea mea sa imi zici dak tine ![]()
37+
Yannis
BEA si eu ma intreb in leg cu cap. Ii dau eu sms acum lui lilyk si intru sa zic ce rasp.
37+
Yannis

Poftiti la un capitol nou!!!

.
Sa fie plin doar cu vesti bune!
Scuze ca n-am up-datat listuta, dar nu stiu cum merge serverul si macar capitolul nou sa fie!