BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 2

mariucasara spune:
mariucasara spune:
  Bravo Sagetutza!
Bravo Sagetutza! 
 Bun venit printesa mica!
 Bun venit printesa mica!
Mamica  Sarei Maria (22.11.2006) si  37+
37+   Sebastian Petru
 Sebastian Petru
AMR 3 saptamani oficial...Neoficial  vreo 10 zile...

alexia28 spune:
alexia28 spune:

Felicitari Sagetutza, Bun venit pe lume bb
Felicitari Sagetutza, Bun venit pe lume bb

Haircut sa vii cu vesti bune de la dr
Am fost si noi azi la dr, col scurt si moale, bb jos de tot, l-a simtit la control, cica mai dureaza cateva zile pana vine bb. Daca nu se intampla nimic, pe 22 ian  ma asteapta la spital sa nasc pt ca este de garda.
Multumim fetlor care ne dau vesti despre proaspetele noastre mamici
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica  de  Natalia Maria 20.02.2008 si
Natalia Maria 20.02.2008 si  37w
 37w Tudor
  Tudor
prietene DC .

plateea spune:
plateea spune:
 cris, ce vb tu acolo, de lucruri sfinte?
azi ma punea sotul sa impart nr de gravidute la nr de zile ramase ca sa aflam media de bb nascuti/zi... barbatii astia, numai la calcule se arunca...
nu sunt sigura ca vreti sa incep cu ce as manca eu acum, papa si desert, ca pun pariu ca ma bat sotii vostri cu coada de la matura... . al meu, bietul, i se rupe inima cand ma uit la el si ii spun... "mi-e foaaamee..." si stie ce pot si ce nu sa mananc...
. al meu, bietul, i se rupe inima cand ma uit la el si ii spun... "mi-e foaaamee..." si stie ce pot si ce nu sa mananc...
mai nou, se pare ca ma doare ficatul si stomacul fix exact ca inainte de colica, si daca cumva mi se intampla, e de naspa rau... asa ca bag in mine pastile, si mananc mai mult nu, ca sa evit o nenorocire... si mi-e o foameeee... continua, "in direct!" 

37+  cu
 37+  cu   bbTo...+ 6 kg
 bbTo...+ 6 kg , ... + ultimul neuron, si ala... blond!
, ... + ultimul neuron, si ala... blond!  si multa speranta la DD
 si multa speranta la DD 
AMR teoretic 3 sapt.  , practic... mai stam si prelungim suspansul...!
, practic... mai stam si prelungim suspansul...!  

elena_iulia spune:
elena_iulia spune:

Bravo Sagetutza!!!!!! Refacere rapida si multa sanatate tie si bebelinei!!!!! 

Elena  38+  cu
 38+  cu  Iustin
 Iustin

haircut spune:
haircut spune:
 BRAVO, SAGETUTA, FELICITARI, SA CREASCA MARA PRINTESA GALAGIOASA!!!!!

Ne-am intors mai bine de la dr, m-au vazut la garda, colul e inchis, bb e jos tare, am facut un NST(test care inregistreaza contractiile si bataile inimii lui bb), s-au vazut contractii dar inimioara bate bine, mi-au facut un amestec litic(no-spa, scobutil, ceva de genul) si acum suntem mai bine, ma bag in pat poate reusesc sa dorm putin sa linistesc copchilu de tot. Multumesc tare mult de sustinere

35+
 35+  Maia Ilinca
 Maia Ilinca

Eleysa spune:
Eleysa spune:

BRAVOOOOOOOOOOO SAGETUTZA !!!
BRAVOOOOOOOOOOO SAGETUTZA !!! 

Elena,  36+
 36+
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici

cris.dogarel spune:
cris.dogarel spune:
 haircut, bine ca esti bine acum . pai daca bebe s-a lasat, baga niste odihna k lumea si eventual no-spa inca vreo 2 saptamani, sa-l tii cat mai mult
. pai daca bebe s-a lasat, baga niste odihna k lumea si eventual no-spa inca vreo 2 saptamani, sa-l tii cat mai mult
Cris,  37+cu
37+cu  Ema si
 Ema si  Ana(2003)
 Ana(2003)
poze
AMR cam 8 zile!

Beatrice1982 spune:
Beatrice1982 spune:
 BRAVOOOOO SAGETUTZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA VA TREAIASCA PRINTESICA URLACIOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA TE REFACI RAPID, SI BEBE SA FIE MANCAIOS SI SANATOS!!SI DORMICIOS!!!!!!!!!
VA PUP!!!!!!!!!!!
ayanna eu ma intreb cat or durea durerile astea????????????
asa m-as mai duce la un control, dar nu prea avem cum...........ca e departe.............
azi pana la ora asta, am avut 7 contractii.............dar sunt cam lungi, peste 1 minut..........le-am monitorizat cu contraction masters.....dar na tot nu sunt regulate..........
am dormit vreo 2 ore, iarasi.......
dar acolo jos ma dor tare rau oasele alea................aoleu....mai mai mai!!!!!!!!
haicut bine ai revenit!
ai grija de voi, ca bebele mai tre sa stea la caldurica, macar 2-3 saptamani:)
ma dor selele......si spatele si ma plicti................
Poze
 Bea   39+ cu
 39+ cu  Ivan Matei
 Ivan Matei      
Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!
AMR.....numai Dumnezeu stie....

Beatrice1982 spune:
Beatrice1982 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui alexia28    Felicitari Sagetutza, Bun venit pe lume bb    Haircut sa vii cu vesti bune de la dr  Am fost si noi azi la dr, col scurt si moale, bb jos de tot, l-a simtit la control, cica mai dureaza cateva zile pana vine bb. Daca nu se intampla nimic, pe 22 ian ma asteapta la spital sa nasc pt ca este de garda. Multumim fetlor care ne dau vesti despre proaspetele noastre mamici  www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de  Natalia Maria 20.02.2008 si  37w  Tudor prietene DC . | 
pe tine pe 22?
pe mine pe 20, daca nu se intampla nimic................
da eu nu cred ca pana atunci o sa rezistam.............
vad ca se inmultesc si durerile..dar is aiurea.....dar na, totusi sunt...........ceea ce e un semn............ca ar veni
Poze
Bea
 39+ cu
 39+ cu  Ivan Matei
 Ivan Matei      Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....