BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, vai, am crezut ca numai eu sufar de insomnii...La mine e jale, de o luna si ceva tot asa o tin, cateva ore de somn pe noapte...Ce e mai rau, ca nu pot recupera in timpul zilei, decat asa ...o ora amiaza cand o culc pe Sara, altfel...program si activitati cu fata mea!

Dar daca ma ajuta DD si bebe o sa fie la fel de cuminte cum a fost si Sara nu ma plang, ea nu a avut colici, de la 6 saptamani a dormit toata noaptea, a fost un bebelus model.

Felicit si eu proapspetele mamici si pufuleti! Bine ati venit pe lume!

Bea, asa va fi,ai sa vezi, vei sti ce ai de facut din prima clipa, e o legatura si niste instincte de neexplicat!

Cris Mario, am tot vrut sa iti multumesc pt cuvintele si primirea frumoasa

Cris Dnoi tot oscilam cu numele si am vazut ca tu ai la ambele fete numele noastre de pe listaInitial eram cu Emma, acum cred ca ramane la Ana! Ambele mi se par tare frumoase!

Acestea fiind spuse, ma duc sa ma uit la stiri, ca de somn nu cred ca mai poate fi vb. Total ore dormite azi noapte ...3

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna dimineata si de la noi... liniste si pace pe forum acum?...

decenuela, esti o mamica tare buna... esti calma si vezi toate lucrurile in culori frumoase; starea ta se transmite si la bebe Luca si el va fi la fel de linistit chiar daca il mai necajesc colicii cateodata... ; multumim de postarile tale! ... aa..., Luca imi place foarte mult si mie, si eu as fi avut de ales intre acesta si inca vreo 2 nume, daca ar fi fost baietel si la noi, dar mai e vreme..., ramane valabil

mami de Marcu (04.02.2006) si 38+ cu Madalina
AMR 14 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bea...stii bine ca ma plangeam si io..la fel ca tine, de aceleasi chestii...stiu cat de greu iti este, mai ales ca si tu ai burtica mare. dar trece, repede, uiti la fel de repede si ...uite inca nu indraznesc sa dorm pe burta desi imi doream enorm. DAR daca stiam ca o sa stea bb 3-4 zile la reanimare adica bagat la aparate as fi indurat aceste insomnii si dureri inca 10 luni numai sa fie el bine. mai ai un pic...un pic de tot incearca sa strangi din dinti si..mai trece o zi.

tati e topit...s-a comportat exemplar si o face incontinuare , nota 100 pt el. cu toate ca mi-a adus pt iesirea din spital cu toate alte lucruri...un pulover mulat, a uitat geaca..etc..oricum tot respectul pt el ca se agita si cu munca si cumparaturile, sa nu ne lipseasca noua nik.

alecsa incearca sa stai cuminte, cuminte....treaba cu dopul nu e ok. v-as zice orice numai sa nu traiti neputiinta de a va uita la bb si sa nu puteti face nik. bb tau tre sa mai stea la caldurica..altfel tre sa creasca in spital si nu e placut deloc.

nu tre sa va agitati fetele. femeile sunt asa lasate de la DD incat sa le faca pe toate. eu reusesc si sa am grija de el si sa fac prin casa curat....si sa spal hainutze...dumnezeule cate am primit...totul e sa nu va panicati...eu n-am experienta, nu stiu exact ce trebuie facut dar incerc sa nu ma panichez. trec toate. sa dea DD sa avem cu toate bb sanatosi..asta e cel mai important..

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

ca tot aud de insomnii, si pe mine ma chinuie, si m-au cam chinuit de prin trimestrul doi spre sfarsit; nici azi-noapte n-a fost mai bine, am dormit mai binisor intre 5 si 7.30 dimineata ; la marcu nu-mi amintesc sa fi avut probleme cu somnul, iar el a fost un bebelus tare cuminte noaptea... acum ce inseamna asta? sa ma pregatesc pentru nopti de veghe cu bebelina?

mami de Marcu (04.02.2006) si 38+ cu Madalina
AMR 14 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi gabriela si decenuela............

sper sa pot vb si eu asa ca tine, nu peste mult timp..............
incerc sa am inceredere in mine, in corpul meu si in bebelin............
eu nu ma plang ca nu mai pot.........doar cred ca sunt un pic nerabdatoare sa il vad odata.........deso odata cu vederea incep restul lucrurilor................

daca tot asa mergem inainte, nu cred ca iese singur, ca prea mult ii place acolo.......
cred ca apucam data de 20, si nu stiu ce va fi atunci...............
numai dumnezeu stie...............
dar eu sper sa fie bine!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna dimineata de la unii mai somnorosi

Decenuela, cuvintele tale ma ung pe sufletel! Ce ma bucur ca esti o mamica linistita si ca bebe este cuminte!
Eu am asa un morcov ca bebe a recuperat 2 saptamani ... le-o fi recuperat, chiar sunt in sapt 38 sau de fapt in 36 si vom avea surprize la nastere?

Noi raportam contractii semidureroase de simt ca-mi explodeaza burta!

Of, acuma cautam nume pentru bebe ca uite vine si parintii astia nu s-au vrednicit pana acuma...

Ratusca 38+

AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza gagici

Raportez si eu inca o noapte de insomnii... In ultimul timp dorm din ce in ce mai putin.... Stiu ca ar trebui sa ma odihnesc acum, ca dupa ce vine Patrick, va fi mult mai greu

Decenuela, foarte frumos vorbesti . Ma bucur ca sunteti bine si tu si Luca

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 37+ Patrick

Mergi la inceput

vad ca e liniste deplina..................

of offfffffffffff
ma duc si eu dar nu stiu ce sa fac..................
ma plictiiiiiiiii

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

'neata, fetele... facem precum fluturasii? ce spuneti voi?

decenuela... ce ma bucur sa te citesc! taaare imi e dor de tine, in fiecare dimineata. eu la tine tare de tot, si-ti trimit din Bucovina un tir de special pt mami cuminte si baietel mumusel. in legatura cu "tranzitul dupa operatie", nu stiu cum e, dar cumnata mea a trecut prin niste clipe infioratoare dupa operatie. stiu ca la ea a functionat, printre altele, carbunele medicinal, si baby drink. dupa ce reusea dimineata sa elimine gazele, si sa iasa cat de cat, ii era mai bine si invia pana seara...

de ajuns la cap. 100 am ajuns, dar... la ce activitate avem noi pe aici, mare lucru bag de seama ca nu mai facem noi pana la 1 martie . da' nici nu aveam pretentia sa le intrecem pe vorbaretele de nov-dec, nu-i asa?

da... si acum, hai sa va povestesc la ce poftesc eu in dimineata asta: mar la cuptor cu visine in interior, cu caramel muuult la exterior, cu negresa cu o toooona de glazura de cioco deasupra si laptic cu banane...

hai sa fim hai, dragele mele, si sa avem o zi senina, presarata de pufuleti sanatosi si mamici vesele si echilibrate ca cele de pana acum...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

ratusca aia semidureroasa cum e??

spor la gasit nume...................
sau daca nu ii gasiti, in mom cand o sa il vezi, o sa stii ce nume sa ii dai., nu te panica!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput