**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

cf fetele?
Eu abia am reusit sa_l adorm pe DENIS,de dimineata de la 8 e treaz si abia acuma a adormit
BLANCA asta e trebuia sa vina si ala o data.eu sper sa mai stau putin fara...
AYDA_m ANDREEA e o scumpica
eu azi i_am facut supica de pui lui DENIS si am frulat morcovul,cartofiorii si carnita si i_am dat sa pape.a papat 120 de ml dupa care a papat si 30 de la tzatza(nu se poate fara)
sa trezit gogosel...saracu a dormit asa de mult...15 min

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele

Pun poze aici : http://picasaweb.google.com/Mony.jymy sper ca de data asta sa mearga

Noi papam pireu de fructe cu brio.....peste o sapt incepem si cu supita de legume...deci deocamdata o duc bine si cu diversificarea si cu dormitul noaptea sper sa mearga tot asa.

Giova sunt superbe pozele...dar cate poze in tottal a facut la pretul acela?

Noi ieri am fost la Timisoara , o stat aproape tot drumul treaz sa vada ce se intampla am cautat rotobil dar nam gasit ceva sami placa , poate aveti vreo idee sami dati si mie in legatura cu rotobilul.
Am inceput si sesiunea si sper sa reusesc sa apuc sa invat ceva ca e cam greut,ieri am avt primul examen dar mam descurcat.

Tre sa fug ca s-a trezit printul
Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si de la noi!
am umblat azi, ca doar a fost tanti la curatenie.
Edi a fost tare marait azi noapte...din ora in ora maraia...ba tzitzi, ba ceai, ba Orajel...nu am mai stiut ce sa-i fac.
La ora 3 cand a inceput sa planga...l-am dus pe Marco la el in camera si l-am luat pe Edi langa noi. oare cand om dormi si noi linistiti si in 2?

Mony dar voi nu stati in Timisoara? e super Denis, seamana cu tine. vad ca si-a tras si o gagica bruneta[oala]. sotul tau tare cunoscut mi se pare...nu stiu de unde sa-l iau...sau poate il confund.
Nu stiu cam cate poze da la o sedinta...eu am primit vreo 70 pt. amandoi, Marco a avut putine de tot. In schimb el a facut peste 120 poze.
Blanca felicitari pt. dintisorul nr. 2. Imi pare rau ca ti-a venit CM, oricum esti o fericita, mie mi-a venit imediat, la ambele sarcini.
Noce sper ca nu te-ai suparat...dar am inteles ca vrei sa-i dai lapte diluat cu apa dupa ce nu vei mai avea tu. si de aceea am zis ca se gaseste lapte de crestere. da pe vremea noastra nu era...cartea lui capraru ar trebui sa tina pas cu moda. si eu o am, dar sunt cateva chestii care nu mai bat cu lumea asta moderna in care traim.
Ayda bine zice body-ul ala...e tare frumoasa zmeurica ta.
Dienutza sper sa-si revina cat mai repede smecherasul si sa pape. imi pare rau ca a facut reactii urate dupa vaccin.
Pooh si eu resimt trezirile...de la ora 3 s-a trezit in fiecare ora...de fapt el dormea dar plangea si se agita in somn...mi-e si groaza de noaptea care vine.
Ii voi cumpara Calma Baby si ii voi da seara Belladona, sper sa-l mai linisteasca astea naturiste.
Monica super bine a papat Denis. si edi bea laptic dupa masa de solide. si sper sa mai bea mult si bine.

si o seara/noapte linistita sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mai fetelor..da' trageti chiulul, nu gluma

Eu am o dilema..Eva a inceput de cateva zile sa se traga de ureche in timp ce suge (tzitzi sau suzeta), incerc sa nu o las si o tin de manuta mereu..sper sa ii treaca repede, desi tin minte cand eram mica ca si eu aveam un obicei din asta.

Spuneti-mi, voi in afara de masa de piure de fruct de dimineata si supita de dupaamiaza ce le mai dati? Of course, exceptand laptele care e de la sine inteles.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

hello...slaba miscare,fetiliBlanca,si Balazs ara ce are cu urechile....nu neaparat in timp ce suge,insa il apuca cateodate si le trage,se joaca,le mototoleste....in prima faza am crezut ca il deranjeaza ceva acolo,sau se scarpina,dar am impresia ca pur si simplu se joaca cu eleLa noi diversificarea nu merge foarte stralucit.....papa doar pireu de morcovi/pastarnac,insa ieri dimineata i-au aparut niste pete rosii,pline de bubite sub barbie si pe la urechiNu prea cred ca din cauza legumelor,pt. ca inainte cu o zi a papat doar laptic,pt. ca a stat cu socrii si nu m-am complicat cu mancare....Azi tzitzi a mancat toata ziua,sa vedem maine cum se prezinta......Oare l-ar fi iritat snurul de la caciulita?Sau ce altceva?pt. ca nu am schimbat nimic nici in alimentatia meaGiova,sa aveti o noapte linistita....saracutul de Edi,cat il mai chinuie dintisoriiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Pooh, sa nu fie tot dermatita atopica..la noi asa apare la gat.zona rosie si bubite..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
S-a trezit odata, a baut putin ceai si pe burta cu el...a mai marait la 8 dim. cand l-am alaptat. dar nu e bine....e la fel de marait si dintii nu au iesit....inca putin si o iau razna....

al meu se loveste peste cap sau isi baga degetele in ochi, dar de urechi inca nu se trage...eu ma gandeam direct la otita...cat suntem de incercati cu boala asta.

Blanca Eva are dermatita?
Edi papa piureul de la pranz si la 2 zile cereale cu lapte, la masa de dupa amiaz. sper ca de sapt. viitoare sa ii introduc piureul de fructe.
Pooh poate s-a atins de ceva si nu i-a placut, mai ales ca l-ai dus si din mediul lui. Noi am patit asa cu Edi cand am mers in Alba...a pus fata pe diverse haine ale neamurilor, a schimbat mediul si uite...s-a iritat copilul.

la noi e soare, nu stiu cum e afara, dar sper sa iesim la o plimbarica azi.
si o duminica frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Giova parintii mei stau in tm si eu am stat , dar acum stam la Resita ca sotu e din Resita.

Fetele daca rasu e molipsitor hai sa va arat o portie buna de ras a micutului meu: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a32a81bd550a4dd7a0d977&autoplay&skin_id=601

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pup sarbatoritii zilei si le urez la multe lunite frumoase:

Denis Stefan
Sara
Octavian
David Andrei

Azi am recuperat si eu fetitele ca au stat de vineri la bunici. Irina face rostogoliri , Laura doar de pe spate pe burta, dar mai lucrez. In schimb ea sta bine in fundulet nesprijinita, iar Irina doar cateva secunde.
Am impresia ca de cand am introdus solidele Laura nu mai vrea laptic. Trec imediat pe nan 2 ca poate de 1 s-a saturat.

Am vazut poze superbe cu zmeurici grasunei . Ma bucur ca o duc bine si ca nu sunt bolnaviori.

Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Salutare
Ce fac fetele? Greu mai intru si eu, cred ca-s dezorganizata de-aia nu-mi ajunge niciodata timpul.
Noi suntem bine, am facut vaccinul de 6 luni, totul bine si frumos, fara reactii adverse.
Teodora are 8.500 kg si 70 cm. Papa tare bine si legumele si fructele (marul si perele, altceva n-am introdus inca).
Am impresia ca de cand am inceput cu mancarea solida a pus tare bine in greutate. Imi place ca mananca cu spor, vorba aia ... c-asa mi-s de satula de stilul lui Iulia de a manca Mesteca de uita de ea
Ne place tare mult in jumper, ia uitati ce mai topaim

Ma pun sa citesc din urma cat apuc, ca mi-i la plimbare trupa

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput