**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**
Raspunsuri - Pagina 14
pogos spune:
am uitat sa-ti spun giova ca mi se par geniale fotografiile facute de nenea fotograful. foaaaarte frumoase. imi plac foarte mult. pacat ca e la Timisoara, ca il chemam si noi.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
monica2008 spune:
seara fetele
noi astazi am fost cam maraiti nu am papat decat paruta si tzatza,pireut nu am vrut,am stat doar cu suzetza in gurita(ne dor gingiile rau de tot)
BUBURUZA su eu m_am muls 4 luni ca bebe al meu nu vroia de la tzatza cand l_am nascut ca era prea cald,dar de cand are 4 luni papa doar de la tzatza si tare imi este drag
ELENA_ADINA nici mie nu m_ia venit inca CM si sunt tare bucuroasa
nu imi lipseste
NOCE imi pare rau pt cazatura,tare urat e cand plang puiuti mi se rupe inima.al meu aseara statea cu tati si se juca cu telecomanda si si_a scapato peste gurita asa a plans saracutul...nu s_a linistit pana nu am venit eu
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
blanca000 spune:
Astazi Eva mi-a mancat tot marul de dimineata si la 4 cand i-am dat supa piure(morcov+pastarnac) caci atunci ne-am trezit amandoua
a mancat un recipient Avent aproape plin..lapte nu a mai vrut pana la la 6 cand a tras putin si calumea a supt acum dupa baita..
Cred ca maine bag si ardeiul gras in supa si poate telina sa le fierb impreuna..carnita de saptamana viitoare..oare sa mai astept pentru carnita?
Azi pentru ca nu a supt dupa piure aveam si eu tzitzili ca la inceput..tari si pline de lapte...demult nu le-am mai vazut asa ![]()
Eu raman inca pe mar dimineata, inca nu ii bag para (azi am facut eu un experinet dar fara sa realizez, caci am mancat o para copata bine si apoi am baut u cana mare de lapte..ei bine...naspa combinatie..rau de tot..WC prietenul meu..si acum imi mai chiraie burta). Citricele parca nu imi vine sa ii dau si alte fructe nu e inca sezonul..asa ca papam mar si probabil combina cu banana (dupa 6 luni)+lingurita de cereale incorporata cat o tine.
Iaurtel cand e voie? Eu tot nu m-am dumirit de ce nu e voie lapte de vaca si e voie iaurt/branzica facut din lapte de vaca (in casa sau cumparat)..nu e tot aia?
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Giova spune:
Pogos tare bine iti sta pe post de Stefania
, iar Tudorel e un scump, mare dragoste este intre frati
.
Blanca nici eu nu inteleg treaba cu iaurtul si laptele de vaca...dar nici timp sa caut nu am...ceva se intampla cand il acrim....de este voie...
Monica va chinuiti si voi...of...of...
Buburuza stai linistita ca eu am inceput la 6 luni si 3 zile...caci eram plecati din Tm. te cred ca te chinui cu pompa...daca vrei trimit din Tm ricinus...la noi e cat vrei.
Ungaras felicitari ca papa MC la 5 ore, super asa!
azi a fost sotul plecat in Alba dupa carnet...in sf. imi reduc din programul de soferit
, macar m-am scos cu dusul copilului la gradi dimineata.
Mi-a adus si aparatul de facut iaurt de la mama...sunt multe borcanase, vreo 8...parca vad ca nu-l folosesc si ma impiedic de el prin bucatarie
.
gata ca iar maraie gogoasa...doamne...sper ca maine sa fie mai cuminte.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Avem si noi pozici calde-fierbinti de astazi.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
kid spune:
Dragi mamici,
Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.
Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii
Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.
Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!
Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute! 

Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Motana spune:
Giova, foarte faine pozele. Chiar nu mai vazusem demult niste poze asa bine facute, care sa transmita o atmosfera dincolo realitate. Imi place tare cand te apuca Edi cu manutele de fatza. Scumpel tare.
Sa nu arunci laptele, poti face cica orice cu el, clatite, waffles orice.
La facutul iaurtului, fie ca pun cu smantana fie cu iaurt natural, se poate folosi lapte de asta de la cutie? Eu o sa incerc cu laptele meu din congelator, dar daca nu iese de care folositi, caci eu nu am de ala "din piata".
Giova spune:

Edi s-a trezit pe la 6 sa suga...de fapt el plange, asa ca eu il pun la tzitzi, suge vreo 10 min. si adoarme instant. pana acum asta e metoda cea mai ok, caci cu suzeta, sau orajel nu prea functioneaza sau e pe termen scurt.
asa ca ma sacrific eu...ce naiba sa fac....numai sa scapam odata de dintii astia.
Blanca doamne frumoasa mai este Eva si in fustita de blugi m-a dat gata. este de revista domnisoara ta
.
Motana eu nu as pune lapte de la piata la iaurt, e mult mai gras si nu stiu cat s-a pastrat igiena in colectarea lui. E mult mai sigur cel din magazin, parerea mea. sa-mi zici daca iasa iaurt din laptele congelat, ca as face si eu.
Deocamdata il folosesc la cereale fara lapte...cand ii mai dau, caci nu o fac zilnic.
Ieri a papat cereale cu 150 ml lapte si a mai si tras pe urma la tzitzi...putin e drept...cred ca mai mult de sete.
Multumesc de aprecieri...intr-adevar sunt reusite unele poze, nu regret ca am facut si vreau sa mai repet experienta in viitor.
Cornelia uite aici:
http://www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34
v-am pupacit, merg cu Edi la un mag. de copii, sunt 50% reduceri si am vazut pt. marco niste pijamale cu Thomas si Power Rangers, madagascar si musai sa-i iau si cu astia.
pe mai tarziu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
siacob spune:
Neatza
Sunt tare bucuroasa ca Beatrice a papat acum fara nicio strambatura, dat afara sau alte treburi
100 gr de piure de piersici (la borcanel de la Hipp, inca nu am ajuns sa caut eu piersici)

. Aproape ca nu mi-a venit sa cred, dupa 2 saptamani de incercari nereusite cu mar, para si banana.
Cred ca unul din motivele pentru care i-a placut este ca e destul de diluat, mai degraba ca un nectar decat ca un piure. Ma gandesc sa incerc si eu sa bag un mar la robot si sa mai diluez cu apa sau suc de mar, poate asa o sa ii placa. Oricum o las pe saptamana viitoare cu experimentele ca maine vrem sa plecam la munte.
Pogos am vazut niste zambete si 2 perechi de ochisori care te topesc!
Blanca fotomodel adevarat Eva
.
Vroiam sa va spun ca am luat de la Topfer cereale cu mar si vanilie si sunt dulcege, ii plac lui Beatrice, si au probiotice in ele
.
Am o intrebare pt fetele care au inceput diversificarea, voi dati apa/ceai? Eu nu i-am dat si are momente cand suge 2 min asta la juma de ora, o ora dupa ce mananca piure si cred ca suge de sete. Este vreo regula, trebuie sa ma asigur ca bea o anumita cantitate de apa/ceai?