Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Iana nastere usoara maine. iti tinem pumnii sa te refaci repede dupa cezariana ca sa ai grija de puiutii tai mult doriti. Bafta multa.
Sa nu iti fie frica. O sa treaca repede iar dorinta de a vedea puiutii si de ai tine in brate te face sa uiti de toate durerile.

Bun venit noilor gravidute. sarcini usoare si la termen va doresc fetelor.

Pupici la burtici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Multumim de primire !
Parca viata e mai frumoasa si soarele straluceste mai tare ... cunoasteti sentimentul, nu ?

Dana, uraaaa ! Ti-am spus ca ai un luptator
Dariada, Gabi, Dana, care va incumetati sa deschideti un capitol si pentru noi ? Ceva gen ingerasi-iepurasi-etc sept-oct 2010... sa avem un loc unde sa ne dezvoltam toate angoasele :))

Raluca, tragand cu ochiul la postarile tale si ale altor fete (Elenada ) am fost la dr Rotaru si cand m-a auzit ca sunt ... via Ungaria, prima intrebare a fost daca te cunosc .I-am spus ca nu, dar ca te simpatizez virtual .
E un simpatic si pare si priceput.

Am si un stress, de fapt mai multe, desigur, dar unul dintre ele este ca in miometru mi-a vazut la eco o lama de sange, care nu am inteles ce e cu ea ...posibil o implantare nereusita ... ati mai auzit asa ceva ? Si miometrul este neomogen ...of, of, of

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

goldi - pai pofteste aici

Mergi la inceput

Iana, Doamne-ajuta !
Cred ca esti atat de fericita

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

goldi - pai pofteste aici

Catalina

Sar'na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Sa inteleg ca au fost experiente neplacute la tuseele vaginale in sarcina...
Eu am facut examen de secretie de col de vreo 4 ori in sarcina asta, iar doctorul meu, care e Director Medical la MedLife, a zis ca el prefera sa simta colul decat sa il vada intr-o poza.
Si nu am patit nimic. Abia la 32 de sapt mi-a zis ca, lasa, nu iti mai fac control.
Parerile sunt impartite. Mie nu mi-a fost teama, stie omul ce face, nu degeaba e cine e. Si oricum dura putin controlul si nu m-a durut niciodata.
Iar examenul de secretii mie mi se pare f important, ca sa poti trata daca ai ceva, nu?

Goldi felicitari si sa fie bine pana la termen.

Noi am fost la eco azi, avem 2900gr, capul in jos, lichid ok, placenta grad 2, toate sunt la locul lor...astept sa mai treaca 2 saptamani.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Iana nastere usoara si sa ai frumosii tai in brate cu bine!!!
La multi ani si pentru baiatul tau mai mare si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!!! Refacere usoara si sa ai laptic, bebeii sanatosi si mancaciosi!!!!

Goldi, dariada si danabebe bine ati venit si sarcini usoare!!!! Se preda stafeta fetelor, asta e punctul si trebuie sa fie bine!
Dariada n-am facut nici-un control vaginal in sarcina sa stii, stiu ca nu se umbla acolo, numai eco si analize de sange, depinzand de perioada varstei gestationale. Aici am avut noroc, in cabinetul dr se recolteaza tot sange si fac ei toate cele necesare. Bafta!

carmelly, fata dar ce prietena... las-o in pace si scapa de ea, sau tine-o la distanta, punct! nu pune la suflet! Eu am simtit baietelul meu la 20 de saptamani, asa ca...se poate si mai tarziu.

Huski fata draga dupa Iana cred ca vei urma sa ai un AMR cat mai usor si sa ai grija de tine!

Miruna, cresteti, cresteti! bravo! Vine el si februarie cel frumos cu cadoul bebelos!

Dragaico, tot bine acolo la canadica? cum te simti asa de doua ori gravi? Hai ca zboara timpul cat ai zice peste si acus acus iti facem galerie ca te duci la marea intalneala!

manybany, ce face strengarelul mamei? te pup
Ralu, mami de printesa, cum esti?
Evy? mai ai timp sa ne citesti? botezul? parca era in perioada asta!
Elenada si moniland, mamicile eroine!

pup toate mamicile si burticile si sa fiti sanatoase!!!

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am o problema mare cu somnul in ultimele seri, tot felu de vise ciudate, visez ca ma cert cu toata lumea, ca vad numai copii cu probleme, malformatii ma trezesc dimineata atat de obosita si suparata.
Ma tot intreb oare or sa fie normali, intregi, sanatosi ????
Stiu ca e normal sa ai temeri, sa-ti pui intrebari dar mie mi-e frica sa nu trec in cealalta extrema.
Cu ai mei acasa nu vorbesc despre subiect pentru ca sunt complet pe langa pentru ei intreg procesul este ceva tip SF, cred ca si din cauza asta ma simt asa....offf.
Gata cu vaicareala ca va stric duminica.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de 7+

Dragaico draga, visele si cosmarurule astea sunt prezente dupa cate am inteles la majoritatea gravidelor. Se pare ca este ceva normal, nu te speria, o sa mai apara mai mult sau mai putin. Suntem acum in mari schimbari hormonale si psihic ne "incearca" tot felul de frici!
Eu zis sa stai cat mai linistita, si sa crezi in tine, in voi ca veti face doi copii sanatosi cu tot ce le trebuie unde le trebuie!
Si eu am avut o perioada grea in privinta viselor si cosmarurilor, acum vad ca mai reapar cu alte frici al nasterii premature (asta si in premiza ca lumea se mira ce burtica mare am si-s da cu paperea ca sigur nasc mai devreme!) Asa ca incerc si eu sa nu bag in seama visele astea nebune si fricile ca poate se plictisesc si nu mai vin pe la mine, uite asa!
Sarcina usoara si linistita. Vezi daca papi pepene, noaptea visezi urat.

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Fetelor, dupa eco de ieri m-am trezit cu o secretie maronie.
Am luat arefam si no-spa, mi-am facut un ceai de cretisoara si stau in pat. Stiu ca normal nu e, dar ...vi s-a intamplat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hop si io ma bag in seama...

Asa e este de preferat sa nu se umble la col in primele saptamani..luni de sarcina..eu am facut control abia in saptamana 36....bine eu am avut amenintare de avort dar.......nici profesorul Onofriescu nu mi-a facut si el are mana extrem de usoara.....deci....nu e foarte indicat iar analiza de secretie se face doar cand exista suspiciuni de infectie...ureaplasma si micoplasma sunt incadrate in categoria BTS(boli cu transmitere sexuala) si nu isi au rostul,fiind vorba derelatii....serioase zic eu....iar la sarcini prin FIV au fost facute inainte.....logic...nu plantezi nic` fara sa te asiguri ca solul e ok...nu?

De evitat controlalele vaginale mai les ca pot da contractii hemoragii...etc.....si din cate stiu eu si eco cu sonda sunt interzise....Goldi daca eco a fost cu sonda.....ai grija.......

Dana felicitari pentru bebe..ti-am zis io..
Pup celelalte gravidute..si fiti optimiste...........

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput