Gravidute si mamicute prin FIV (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mai primiti un ingeras din FIV ?

FIV 2, Budapesta, dr Kovacs.
Avem 6 saptamani si o inimioara care bate voioasa .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Goldi ... fecicitari din tot sufletul!!!
Ma bucur ca ai reusit!

Oficial si eu 6+ cu beta, masuratori ... tot de 6 saptamai si o zi ... Miru - DPN 6.09.2010

D-ul Dr. Diakoumakos inca e rezervat, asa ca incercam sa fim cu picioarele pe pamani dar un miracol de Craciun nu are cum sa fie explicat, nu?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Multumesc fetelor pentru primire si urari!

Iana multa, multa bafta maine! Sa ajungi cat mai repede acasa cu puiutii si sa ne trimiti poze. Iti tin pumnii stransi!

Fetelor, am si eu o intrebare. Dupa prima eco, vi s-a dat probabil si voua o lista de analize pe care sa le repetati: hemoleucograma, glicemia etc. Vi s-a cerut si secretie vaginala, cultura de col, micoplasma, ureeaplasma? Pt ca pe de o parte mie dr mi-a cerut sa fac secretiile, iar pe de alta parte mi-a spus sa nu intrerup Utrogestanul (6 ovule/zi). In situatia asta asistenta de la recoltare mi-a spus ca nu iese nimic. V-ati mai confruntat cu o asemenea problema?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dariada, Goldi, felicitari! Sarcina usoara si la termen!

Utrogestanul il poti lua oral cateva zile inainte de examenul de secretie. iti va da o usoara stare de ameteala, sa nu te sperii.

Dana, felicitari inca o data! Cred ca a fost minunat sa auzi inimioara batand!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dariada - eu iti spun un singur lucru.....nimeni nu are ce cauta la colul tau si secretiile tale in primul trimestru, mai ales la o sarcina obtinuta prin FIV.Fara tuseu vaginal, fara secretii ca nu isi au rostul acum.
Si iti spun astea din experientele mele nenorocite.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Goldi, felicitari! Ma bucur mult ca ai reusiiit! Sarcina usoara, fara greturi si probleme!
Dana, felicitari!
Miruna, nu vreau neaparat sa fiu trecuta pe nici o lista, daca se poate, asa-s eu mai ciudata
Huski, tu cand nasti? te mai lasa medicul sa mai cresteti un pic? Ce greutate aveti deja?
Si eu stiu ca e bebe, desi simt vag:)
Iana sa nu cumva sa ai emotii la anestezie ca te bat!:)) Stiu medicii ce fac si cu rahi ai ocazia sa ii vezi, sa faceti poze, te simti mai bine dupa... Toate prietenele mele aici, si sunt muuuulte au facut rahianestezie, o sa fie bineeeeeeeee!!!!!!Sa ne pui poze ca suntem tare curioase sa ii vedem!
Camelly, da-o-ncolo de precena! las ca ne ai pe noi aici ! Precis ca te invidiaza, eu i-as fi zis " da ti-i ciuda rau, draga"???
Dragaica, pepene cu paine??coool, de fapt nici io cu tort cu castraveti de revelion nu mi-s mai breaza. Inca n-am pus deloc kile , dar am vreme.Ati mai patzit careva sa nu va fie rau dar sa nu aveti deloc pofta de mancare? parca numa dulciurile imi fac cu ochiu...In plus mi-a aparut o secretie albicioasa mi-e frica sa nu fie candida de la dulciurile care le mancam cand imi era ff rau si ma bucuram daca mancam un strudel cu lapte. Doctorul atunci zicea sa manac orice numa sa mananc ceva chiar daca e dulce, acuma insa nu as mai vrea deloc sa pap dulciuri ca mi-e frica si de diabetul de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Dana ti am zis eu ca e bine si sa stai linistita, bafta multa in continuare, o sa updatez lista acu.
Dariada eu nu pricep de ce ti a dat sa faci toate ac analize si cele de secretie, doar esti dupa fiv si le ai facut toate inainte asa ca ce rost mai au??? oricum ramane la atitudinea ta... poti sa iei utrogestanu pe gura sau il inlocuiesti cu duphaston (1 pastila duphaston ptr un utrogestan de 100mg).
Goldi bine ai venit si sarcina usoara si la termen.
Raluca cand mai pui si tu poze noi cu Nati sa vedem dc tot mai seamana cu tine.
Cata dulce

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Ryan-Daniel

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Pe de alta parte, pana in saptamana 35 nu am facut niciun fel de examen de secretie si nici vreun tuseu. Mai intreaba-ti medicul o data.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Draga Miruna, nu stiu inca DPN, pt ca joi abia am prima eco. Sper sa fie totul bine, mai ales ca nu ma mai doare nimic!!! parca n-as avea nimic, doar ca nu am CM, atat... sper sa fie totul in regula, sa fie bebe mic bine si la locul lui!

Dariada, Sophie, Goldi, bine ati venit, sarcina usoara si bebelusi voiosi si sanatosi!

Carmelly, nu pune la suflet rautatile altora! "prietena" ta si-a aratat caracterul in toata splendoarea!...cred ca invidia vorbeste.
oricum, nu conteaza cum au ajuns bebicii acolo unde tb, important ca sint bine si cresc! daca ai avut vointa si posibilitatile sa-ti implinesti visul, de ce sa n-o faci? de gura lumii?...
ceea ce a mai povestit una dintre fetele de pe forum, cu reactia parintilor cand le-a spus de FIV reusit, ma face sa fiu retinuta, sa nu spun ce si cum oricui! pana la urma, doar cine trece prin asa ceva - analize nesfarsite, IA, FIVuri nereusite, poate sa inteleaga! pt ceilalti, e doar o gluma sau pare simplu!

Iana, draga, incet incet ai ajuns la capatul sarcinii! ai incredere in anestezisti, o sa fie bine. Iar anestezia asta partiala, la care esti constienta, e mai sigura decat anestezia generala (de ex. propofol, cu risc de depresie respiratorie etc). asa ca nu te mai stresa, o sa fie ff bine si poimaine o sa fii bucuroasa si in al 9lea cer!! te pup si iti tin pumnii sa fie bine!

gabi+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Claudia te inteleg perfevt , eu nici macar sa scriu la subiectul sta n-am indraznit decat dupa 24 S......
Eu n-am mancat dulce decat dupa saptamana a 16-a n-aveam nici o pofta deloc desi eu sunt mare consumatoare de dulce...

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 33+ Ryan-Daniel

BEBE

Mergi la inceput