America (188)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

LIsa: noi am facut doar vaccinul flu si am refuzat H1N1 la fetita. nici nu am dat Tamiflu baiatului din cauza de side effect citite pe un site cu rewiuri despre medicamente, desi l-am platit din propriul buzunar! (140 usd)

dupa flu vaccine fata a fost bolnava cam 2 saptamini cu muci, tuse,destul cit sa fim zombie de la nopti nedormite. am ajuns amindoi la concluzia ca degeaba l-am facut! nici nu mai stii ce sa faci bine pt copii tai! sa-i vaccinezi sau nu? sezonul asta am ajuns la concluzia ca nu! desi anul trecut eram ca da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Eu stiu ca imputernicirile facute in strainatate trebuie sa fie facute in fata consulului sau autoritatilor consulare romanesti altfel nu sunt acceptate in Ro.
E singura varianta care stiu sigur ca functioneaza.

Irina, cum mai e Aidan? Subscriu, daca aveti dubii cu deciziile pediatrilor, cereti alta parere in acelasi office sau mergeti la altul sau la un urgent care.
Lucas cand a avut influenza acum un an, pediatra ne-a sunat (si) la 2-3:00 AM (noaptea) sa ne intrebe cum e febra si cum ii merge. Si ne-a repetat mereu ca-l cheama pt followup checkup, ca infectiile secundare pulmonare sunt foarte frecvente in caz de influenza si vrea sa fie sigura ca nu face pneumonie.
Mi s-a parut foarte atenta si faptul ca ea ne-a sunat noaptea sa check up on him mi-a dat multa incredere. De cate ori l-am dus la ea pe Lucas, chiar cu probleme marunte, nu le-a tratat lightly.

Corinadana, noi am fost ok cu ploaia, ne-a scuturat rau palmierii de frunzele uscate, uriase... dar nu mai trebuie sa-i tundem doi ani de acuma. Bine ca a plouat, a spalat bine si a nins la munte asa ca poate anul asta nu o sa fim ingrijorati ca nu va fi apa. Am inteles ca mai vine inca o ploaie saptamana asta, marti miercuri... Sa va traiasca micuta crestina si sa aveti parte numai de bucurii!!

Sanzi, pai daca-i iarna normal ca-i zapada in Ro... doua saptamani zici? Esti sigura ca nu pleaca la primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Multa, multa sanatate copilasilor bolnavi

Irina, Evei i-au dat Augmentin pt pneumonie; este mai puternic decit Amoxicilina. Febra i-a trecut dupa vreo 2-3 doze, nu imediat. Asa ca o sa mai dureze si la voi putin cit face febra. Sper sa se faca bine cit de curind.

Msl, nu stiu nimic de imputernicire, de nici un fel. Sper sa afli raspunsul de la cineva care stie de asta.

Cenia, chiar daca are swine flu, asta e tot viral, asa ca nu iti da tratament cu antibiotic (doar in cazul in care face pneumonie din cauza asta); de-asta nu se mai baga la facut testul de la inceput; doar daca arata ff rau, bolnav, letargic. Eva a facut swine flu acum citeva luni, am dus-o la ER, nu i-au facut testul, doar mi-au zis ca e swine, din cauza simptomelor. Am tras de ei pt radiografie la plamini, pina i-au facut, macar sa stau linistita citeva zile, daca nu ii trecea febra cu antivirale (pt ca a mai facut pneumonie cind era mica stiu ca poate sa faca mai des). Nu s-a vazut nimic la plamini, dar tot asa, ca si la 16 luni cind a facut pneumonie, se uitau la mine rinjind prosteste, ca si cum as fi fost nebuna. Asa ca am plecat acasa, de la ER, cu recomandare de Motrin, Tylenol si saline solution (nici macar Tamiflu, pt ca cica nu arata f rau si trecusera deja 3 zile) ...
Pt ca sint insarcinata, am sunat la ginec mea si mi-a dat imediat prescriptie de Tamiflu, dar nu am luat, pt ca nu am avut absolut nici un simptom.

Oana 25+sapt si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E mult mai bine Aidan azi, multumesc. Am mers din nou la doctor, a venit special pt noi la cabinet, inca o injectie cu antibiotic. Cel mai probabil pneumonie cu strep, dc am inteles eu bine, i-a coborat strepul din gat in plamani, mai precis in dreptul. I-au recoltat si sange pt analize.

Dar nu a mai facut febra de aseara si asta fara nici un fel de motrin sau tylenol.

Oana, Aidan ia ceva mai puternic decat augmentin, cefnir, ceva de genu. Plus ca face si injectabil, in plus fata de cel oral.

Oricum am terminat-o cu cresa pt cel putin 2-3 luni. Deocamdata saptamana asta avem o bona, sper sa reuseasca mama sa vina in doua saptamani.

Corina, sa iti traiasca micuta crestina! Pozici?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Miere, vai ce ma bucur ca e mai bine.
Felicitari la patrat ca nu-l mai duci la cresa

Fata mea are amigdalita, asa ca ia antibiotic, de data asta am scapat de flu, Doamne ajuta..

Oana, ce tare esti, ai tras ceva cu Eva.. bine ca n-ai avut si tu swine flu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, ma bucur ca-i mai bine Aidan. Cred ca despre Cefzil e vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, ma bucur din suflet ca e mai bine Aidan. E bine si cu o bona ceva, mai bine decat cresa la aceste varste mici. Dupa 2-3 ani in sus se va mai imbolnavi, dar nu va mai fi atat de sensibil ca la 1 an.

Tot weekendul pana acum m-am gandit la Carmen si Eric. Oare ce o mai face Eric, o fi mai bine?? Am vrut sa o sun pe Carmen, dar ma gandesc sa nu nimeresc inoportun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

miericica, te-am tot sunat...speram sa te prind...saraca stiu ca nu ai chef de telefon...dar am sperat sa te aud... bravo, hai ca a trecut greul!!! bravo aidanutu'...

...ti-am zis eu cred ca a aspirat ceva pe voma aia nocturna...si nu aveau cum sa auda la auscultat ceva ce nu era atunci... s-a dezvoltat in urmatoarele 2 zile dupa... nu mai conteaza, ci-ti spun astea ca sa nu te mai invinovatesti...oricum ai actionat ca o super mama!

lisa, eu sunt de acord cu vaccinarile, mai ales cele fara mercur si cu virus mort... am vaccinat ambii copii pt N1H1...matei are 3 ani si lucas 1 an... cu lucas ma duc la booster acum pe 26, runda a 2-a a vaccinului pt influentza...

va pup si ma bucur ca sunt mai bine si aidanutu' si eric a lui carmen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, ce bine ca nu mai face febra!!!!
Soacra pleaca pe 7 feb, daca nu gasesti bona pana atunci, adu-l la noi.
Sa refuzi data viitoare augumentinul ca antibiotic pt ca se pare ca Aidan nu reactioneaza la el...foarte rar se intampla ca strepul sa se "distreze" in prezenta lui...(ar trebui niciodata)...
Si e mai bine cu injectabil acum pt ca stii sigur ca se asimileaza toata doza de antibiotic...

Eu sunt intr-o stare rea de tot...cred ca cad in depresie...maine am si 2 examene finale, si nu am nici cel mai mic chef de invatat...as pleca de acasa...undeva departe cu avionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sinzi a intrebat doctorul "Diego" de tine, cica a plecat prietena ta?
Era imbracat sambata intr-o camasa alba sclipicioasa si blugi mai stramti, m-am distrat cu Lucian, arata ca un personaj din telenovele, mic indesat si cu lant de aur gros:)))

Dar a fost f atent cu Aidan, ne-a sunat si acasa sa intrebe cum se simte.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput