America (188)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Scuze ca nu am mai aparut. Am vorbit cu Ioana ieri si tocmai ce ma bucuram ca ieri era prima zi fara febra la Eric. Aseara la 4:30 cand s-a sculat avea febra 38,4. I-am dat iar Motrin si sosete cu otet.
Pana acum nu mi-a mai facut febra, sper sa nici nu mai faca. L-am dus iar vineri la doctora sa il vada, mi-era frica de pneumonie ca incepuse sa se planga de dureri in spate. L-a ascultat, plamanii sunt curati, dar tuseste cumplit de rau si de acolo durerea. Azi terminam si antibioticul, el a luat Azitromicina. Deci Eric a facut 4 zile de febra si 2 nopti cu convulsii. Sper sa fim la capat. Doctora crede ca totusi a facut swine flu ca a avut febra 37-38 (nu stiu daca ar fi mers mai mare, ca nu am asteptat), dureri de cap, convulsii, plus ca la el la scoala cu 1 zi inainte s-a confirmat 1 caz deswine flu si inca 1 cu 1 saptamana inainte. Nu i-am dat Tamiflu, dar l-am pazit cu respiratia ca pe nu stiu ce. Sunt varza de somn, cred ca am dormit 10 ore in 4 nopti.

Miere, sanatate multa si lui Aidan si bine ca l-ai retras.
Scuze ca nu am citit mai mult, nu am timp. Citesc maine si ma odihnesc maine la servici. Multumim ca v-ati gandit la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma bucur ca incepem sa auzim si vesti bune.
Se poate Carmen sa fie swine flu, imi amintesc ca si Alexandru a facut febra mai multe zile la rind, chiar si dupa ce starea lui a inceput sa se mai imbunatateasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

sanatate copiilor!
nu-mi vine sa cred citi sint bolnavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, Carmen, sanatate baietilor!!!
Carmen, bine ca a trecut fara sa apelezi la tamiflu!!!!

Vin si eu cu o intrebare...
Ce inseamna transpiratia excesiva pe frunte la copii? David de la un timp transpira foarte mult...si fara sa faca nimic...sta in pat si curg apele pe el...si nu e un mare bautor de apa...
Chiar si cand doarme e fleasca...
Nu e cald in casa...(poate doar ca il imbraca soacra cam gros...dar nu cred...)...
Ea spune ca e lipsa de calciu...dar...nu stiu...e posibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_81 spune:

buna seara fetelor
sunt noua pe forum, sunt nou venita in Florida, Hollywood, si urmeaza sa nasc la inceputul lui Martie.Am o intrebare la voi : cum se naste aici?oricum am inteles si sunt constienta ca nu ca in romania, dar...totusi este prima nastere....si am teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Lucasmom si Miere va multumesc mult ptr urari! si mai ales tu Miere care in disperarea ta cu bebica bolnavior ti ai adus aminte sa ne urezi si pe noi .

Intr o zi mare ptr Romania am botezat si noi bobocelul. A fost frumos, Francesca are noroc de niste nasi minunati. Pentru Francesca mea s au oprit si ploile, a fost o zi cu soare si frumoasa. A plans cam multicel chiar daca a avut voie sa se joace cu cartea bisericeasca i a dat preotul si crucea s o tina n manuta tot a plans mititica. Doar in apa s a linistit. Si multe amintiri cu numele ei din aceasta zi speciala.
Raluca si ea a fost tare fericita ca si vedea surioara cum este botezata. Asa ca de acum suntem o micuta crestina.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori si vad ca vestile sunt mult mai bune. Sa va faceti bine puilor!

Violeta bun venit! si nu te speria de nasterea de aici. Am nascut si n tara si daca acolo as da o nota 4 aici a fost 10. Aici parca am fost la hotel nu sa nasc. Si printre altele am plecat si cu o bebelasa acasa, ha ha!

Sanzi si eu tot de la lipsa de calciu stiu ca transpiri.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Felicitari pentru botez Are un nume tare frumos.

Sunt curioasa si eu ce e cu transpiratul, mie mi se intampla in ultima vreme in somn, sa ma trezesc transpirata, dar numai pe picioare, nu stiu ce-o fi asta.. poate ceva legat de sarcina..

Carmen, uf, sper sa va fie mai bine, slava Domnului ca nu mai face febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Corina sa va traiasca mica crestina!

Violeta bine ai venit.. si eu am venit in USA cand aveam 7 luni de gravideala si am reusit si am nascut gratuit.. mi-a acoperit asigurarea de stat nasterea si spitalul niste controale.. acum nu stiu ce ofera Florida, poate Miere cand se mai linisteste cu Aidan, te ajuta.. dar eu zic ca se poate.. si spitalul desi era Community Hospital, zau ca parca as fi fost la privat in Ro.. doctorii si asistentele foarte grijulii, mancarea buna.. si avand in vedere ca nu am dat absolut nimic nu stiu ce as putea sa cer..

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cenia multumesc! cat mai ai pana vine bb3? ti-ai rezolvat la AHCCCS? unde nasti sau inca nu stii?

si 6+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput
Mergi la inceput